spysoumi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, μια ερώτηση που θέλω άμεση απάντηση σας παρακαλώ γιατί αύριο πάω να το αγοράσω. Το Samsung galaxy tab 3 7 ιντσών έχει OTG;;; Νομίζω δεν έχει ενώ το ίδιο tablet δηλαδή το galaxy tab 3 στις 8 ίντσες έχει OTG σωστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
spysoumi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Άκου τώρα, έχω το 7η, αλλά συνδέω το andaptor βάζω και το πληκτρολόγιο αλλά πάπαλα, επίσης κατέβασα το usb otg checker από google play και μου λέει ότι δεν υποστηρίζει otg. Απλά αύριο σκέφτομαι να πάω να το αλλάξω με το 8η που νομίζω ότι υποστηρίζει otg.
Zapee995 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Το 7αρακι δεν υποστηριζει otg σε αντιθεση με το 8αρι.
spysoumi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Εγγυημένο έτσι; Να πάω να το αλλάξω και να πάρω το 8η;;;
arc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι η 7η και η 8η; Εννοείς 7αρι και 8αρι σε ίντσες;
spysoumi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ναι(από την βιασύνη μου όλο @@@ γράφω )
Fronimitis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Άκου τώρα, έχω το 7η, αλλά συνδέω το andaptor βάζω και το πληκτρολόγιο αλλά πάπαλα, επίσης κατέβασα το usb otg checker από google play και μου λέει ότι δεν υποστηρίζει otg. Απλά αύριο σκέφτομαι να πάω να το αλλάξω με το 8η που νομίζω ότι υποστηρίζει otg. Αληθεια;Υπεθεσα πως θα υποστηριζει γιατι και 8αρι και το 10αρι υποστηριζουν.Κουφο...
Zapee995 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Στη πραγματικοτητα δε μπορει να δουλεψει otg επειδη του λειπει hardware...Αν το κοιταξεις αντικειμενικα ομως, ναι ειναι κουφο το 8'' και το 10'' να υποστηριζουν και αυτο οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα