Προς το περιεχόμενο

adc/wb 46f6400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια 

Μια μικρη βοηθεια θα ηθελα

Παιζοντας με το calibration ξεχασα να σημειωσω τις εργοστασιακες ρυθμισεις κ θελω να δω διαφορες ...
Μπορει καποιος να μπει στο σερβις μενου μιας 46αρας f6400 κ να μου πει η να βγαλει φωτο το εργοστασιακο adc/wb .... 
Κυριως το adc results k to white balance θα ηθελα...
Για το service menu κλειστε την τηλεοραση κ πατηστε info->menu->mute->power θα ανοιξει η τηλ. κ θα σασ βαλει στο μενου...

Ευχαριστω κ υποχρεος σε οποιον βοηθησει....

Δημοσ.

Να σε βοηθουσα εγω ευχαριστως μονο που εχω την 6320 και δεν ξερω αν σου κανει...παντως σε ευχαριστω γιαττι ηθελα να μπω σε αυτο το μενου και να τσεκαρω κατι και δεν ηξερα πως!

Δημοσ.

οντως αυτες ειναι οι διαφορες τους...το μονο θεμα που εχω ειναι πως οταν μπηκα στο μενου δεν μπορουσα να πλοηγηθω και να κατεβω σε αυτα που θελεις εσυ...μαλιστα ξεκινησε καπως να μου κανει hdmi calibration  και στο τελος μου εγραψε failure οποτε και βγηκα για να μην κανω καμια μαλακια...

Δημοσ.

Αχχχχχχχ σου χαλασε η εικονα???

πηγαινε  μονο στο adc results κ δεν τι τιμεσ εχει λογικα τα 6 πρωτα ειναι 0 κ τα 6 δευτερα εχουν τιμες.

0

0

0

0

0

0

134

134

134

49

49

49

Ετσι δηλαδη αν θυμαμαι πρεπει να ειναι κ αυτες οι τιμες οι εργοστασιακες.αν μπεις μεσα θα δεις τι τιμες εχει.

Με το calibration που πατησες θα σου εχει μηδενισει καποιες απο τις τιμες μπεσ στο μενου παλι κ βαλε τις οπως ηταν πριν με τα βελακια .

Δημοσ.

εγινε μαλακια φιλε...σαν να υπαρχει ενα ροζ φιλτρο στη εικονα...τι κανω?

0

0

0

0

0

0

0

50

0

255

49

255

υπαρχει καποιος που να γνωριζιε τις εργοστασιακες τιμες στο adc results για  για hdmi ?

Δημοσ.

Δοκιμασε να βαλεις

0                                            

0

0

0

0

0

50                                255

255                               49

Δοκιμασε αυτα μαλλον το 2 ηταν το original το δικο σου....γιαυτο εγραψα οτι θελω συγκεκριμενα πραγματα για να μην γινει μαλακια ....

Δημοσ.

αν σου πω πως δεν καταλαβα πως πηγε εκει και εκανε calibration...τα βαζω και σου λεω

τα εβαλα και εστρωσε....τωρα τι κανω?calibration ξανα η οχι?

Δημοσ.

Στα media markt που πηγα κ βρηκα μια 55αρα 6400 μπηκα κρυφα στο μενου κ ειδα τι τιμες του adc κ ηταν αυτες που σου εγραψα παραπανω  134 και 49 οποτε μαλλον η δευτερη στηλη ειναι κ η πιο σωστη

Δημοσ.

κατσε γιατι με μπερδεψες...το 1 μου εγραψες πριν και τωρα το 2 με αλλες τιμες..τι να βαλω τελικα?

εγω εβαλα τα 50 και 255 να ταλλαξω και να βαλω τα 255 και 49?επισης δεν ξερω επειδη στα καταστηματα ειναι σε κατασταση παρουσιασης αν η τηλεοραση εχει αλλες ρυθμισεις...με το calibration τι κανω τελικα?

Δημοσ.

οχι αστα οπως ειναι ....

για να κανεις καλιμπραρισμα χρειαζεσαι μια ασπρομαυρη σκακιερα σε ολη την οθονη για να εχεις success.

την 1 η την 2 στηλη εβαλες?

Δημοσ.

την πρωτη με 6 μηδενικα μετα τα 3 50αρια και τελος τα 3 255αρια...δεν ξερω αν με τα αλλα θα εχω καλυτερο αποτελεσμα...απλα βγιανω απο το service menu αφηνοντας το hdmi calibration στο failure η πρεπει να το φτιαξω με καποιο τροπο...θα εχει καποια επιπτωση στην εγγυηση της συσκευης μου αυτο?

Δημοσ.

ναι σορρυ η πρωτη που εβαλες εφτιαξε η οθονη οπως ηταν πριν?
δοκιμασε κ τα 2 να δεις ποιο ειναι ποιο κοντα στην εικονα που ειχες πριν....τωρα που τα ανακατεψες πειραματησου λιγο δεν χανεις τιποτα .... δοκιμασε να κανεις κ καλιμπραρισμα με σκακιερα να δεις αν σου αρεσει 

http://img144.imageshack.us/img144/8942/1280x720checkerboardyb7.jpg

χρησιμοποιησε αυτο σε φουλ οθονη κ μετα πατα calibration κ θα σου δειξει success.

Δημοσ.

αυτο το βαζω πχ σε usb stick και το προβαλω στην οθονη σαν φωτογραφια και παταω μετα hdmi  calibration? επισης τοcalibration δεν ξεκιναει με το κεντρικο πληκτρο αλλα με τα βελακια... αλλοτε  το δεξι αλλοτε το κατω κτλ...με την εγγυηση σε ενδεχομενο service θα εχω προβλημα?sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα λιγο την ακουσα με το ολο θεμα και η tv ειναι καινουρια....ευχαριστω!

Δημοσ.

Προβαλε την εικονα στην οθονη οπως θες .εγω την περασα απο τον υπολογιστη που εχω συνδεμενο με την τηλεοραση κ πατα τα βελακια για το καλιμπραρισμα .Για την εγγυηση  δεν γνωριζω κ εγω απο διαφορα φορουμ διαβασα οτι κανεις καλιμπρσρισμα απο το σερβις μενου . Και εμενα ειναι 2 εβδομαδων η τηλεοραση ...Παντως οι τιμες απο το καλιμπραρισμα που θα παρεις δεν ειναι ιδιες με τις εργοστασιακες.Θα φυγω για δουλεια τωρα θα μπω απο κινητο αργοτερα αν βρς wifi να σου απαντησω αν εχει ρωτησει κατι ...

Αν καποιος ξερει να μας πει κ για την εγγυηση ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...