Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίση RAM

elias1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 80 ευρω και δεν θελω να εχει ψηλα speaders γιατι θα εχω προβλημα στην ψυκτρα του επεξεργαστη.Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα εαν τα βολτ ειναι πχ 1.35 και δεν ειναι 1.5???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας παιδια θελω να κανω αναβάθμιση της ραμ μου. Αυτην την στιγμη εχω δυο ραμ των 1gb δλδ η συνολική ειναι 2gb και θελω να τις κανω 4gb.. Ακουω προτάσεις 

η μητρική μου ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/46452/Gigabyte-GA-P35-DS3.html

Αυτες που εχω ειναι 1bg στα 600 mhz

τα χρηματα μεχρι 50 το πολυ

Γεια σας παιδια θελω να κανω αναβάθμιση της ραμ μου. Αυτην την στιγμη εχω δυο ραμ των 1gb δλδ η συνολική ειναι 2gb και θελω να τις κανω 4gb.. Ακουω προτάσεις 

η μητρική μου ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/46452/Gigabyte-GA-P35-DS3.html

Αυτες που εχω ειναι 1bg στα 600 mhz

τα χρηματα μεχρι 50 το πολυ

αν μπορεις να βαλεις λιγα παραπανω, πας εδω στα 4 γιγα και 800mhz:

http://www.skroutz.gr/s/5601288/Mushkin-Silverline-4GB-DDR2-800Mhz-996761.html

και τις αλλες πουλας, αλλιως κρατας και εκεινες απλα θα τις βλεπει το συστιμα ολες στα 600mhz. καλου κακου κατεβασε ενα cpuz  screenshoot  των memory γιατι καλο να ειναι ιδιες.

παντως προτεινω να τις βγαλεις και να βαλεις αυτες που ειπα.

Tα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 80 ευρω και δεν θελω να εχει ψηλα speaders γιατι θα εχω προβλημα στην ψυκτρα του επεξεργαστη.Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα εαν τα βολτ ειναι πχ 1.35 και δεν ειναι 1.5???

οχι δεν υπαρχει προβλημα αν ειναι μονο μια ή και οι 2 στα ιδια βολτ. αλλα αν η μια ειναι α.5 και η αλλη 1.35 οπως ειπες τοτε ναι. αλλα που βρηκες  με 1.35βολτ εγω οσες βλεπω ειναι 1.5?

κοιτωντας για να αναβαθμισω τις ram στο pc μου σαν καλο παιδακι επεσα πανω σε καποιες ram τις kingstom που λενε Συμβατά Intel chipsets: P55, H67, P67, Z68, Z77, Z87, H61.

η απορια μου ειναι οτι δεν ειναι συμβατες ολες οι ram για ολες τις μιτρικες? η μιτρικη μου ειναι gigabyte ex58-ud3r με i7 920. Πρεπει να βρω συμβατες ram οι μπορω να κοιταξω οποιεσδιποτε?

κοιτωντας για να αναβαθμισω τις ram στο pc μου σαν καλο παιδακι επεσα πανω σε καποιες ram τις kingstom που λενε Συμβατά Intel chipsets: P55, H67, P67, Z68, Z77, Z87, H61.

η απορια μου ειναι οτι δεν ειναι συμβατες ολες οι ram για ολες τις μιτρικες? η μιτρικη μου ειναι gigabyte ex58-ud3r με i7 920. Πρεπει να βρω συμβατες ram οι μπορω να κοιταξω οποιεσδιποτε?

ο 920 ειναι 3καναλος. μπορεις να βαλεςι οποιαδηποτε μαρκα αρκει να ειναι και οι 3 μνημες ιδιες με ιδιες συχνοτητες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...