Millennium Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 8gb πάρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ευχαριστω πολυ παιδια. χαχαχα σπανκ αυτες που προτεινες τις κοιτουσα χτες και μου ειχαν μπει στο ματι. απλα να ηταν και μπλε ακομα καλυτερα για θεμα αισθητικης λογο μαυρο-μπλε συνθεση που εχω μεσα στο κουτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolisg10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα τα φώτα σας έχω ένα laptop Acer aspire 5720g με 2x1gb ram Samsung pc2 5300 ddr2 667mhz και θέλω να το αναβαθμίσω σε 2χ2gb pc2 6400 800mhz θα μου δουλέψει ή θα έχω πρόβλημα?? Τα φώτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα τα φώτα σας έχω ένα laptop Acer aspire 5720g με 2x1gb ram Samsung pc2 5300 ddr2 667mhz και θέλω να το αναβαθμίσω σε 2χ2gb pc2 6400 800mhz θα μου δουλέψει ή θα έχω πρόβλημα?? Τα φώτα σας Άνοιξε ενα θέμα καλύτερα στο φορητοί υπολογιστές http://www.insomnia.gr/forum/35-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε και ενα αλλο τροφοδοτικό πρώτα αν εχεις κανενα πρόχειρο δοκιμασα με αλλο τροφοτικο εμφανισε το ιδιο προβλημα αρα μας εμεινε ως προβλημα η motherboard ποια να αγορασω? να να κανει και για μελλοντικη αναβαθμιση και να κανει overclock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μητρική μόνο σε μεταχειρισμένη ! Δοκίμασε κάτι άλλο ... ενα dimm ram σε κάθε θέση και αν μπορείς κάνε ένα bios update Επίσης βγάλε την μπαταρία της μητρικής και πάρτην μαζί σου σε ένα κατάστημα να στη μετρήσουν , καλό θα ήταν να την αλλάξεις κι αυτήν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μητρική μόνο σε μεταχειρισμένη ! Δοκίμασε κάτι άλλο ... ενα dimm ram σε κάθε θέση και αν μπορείς κάνε ένα bios update Επίσης βγάλε την μπαταρία της μητρικής και πάρτην μαζί σου σε ένα κατάστημα να στη μετρήσουν , καλό θα ήταν να την αλλάξεις κι αυτήν δεν υπαρχει σε καινουρια? και τωρα τι κανουμε? θα δοκιμασω και αυτα που μου λες και μετα εαν συνεχιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μα το socket που έχεις έχει σταματήσει την παραγωγή του και έχει βγάλει άλλα 2-3 μετά από αυτό .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Λοιπόν η μπαταρία μετρήθηκε και ειναι εντάξει , τώρα θα δοκιμάσω μια μια ram σε μια μια θέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 τελικα το προβλημα το ειχαν οι μνημες και τωρα ειμαι σε αναμονη για καινουριες οι οποιες θα ερθουν τελη αυτου του μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 λοιπον επειδη ειναι πολυ παλιες οι μνημες θα αργησουν πολυ να ερθουν, μου προτειναν να παρω αλλες η να περιμενω να ερθουν αυτες, τι προτεινετε να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) λοιπον επειδη ειναι πολυ παλιες οι μνημες θα αργησουν πολυ να ερθουν, μου προτειναν να παρω αλλες η να περιμενω να ερθουν αυτες, τι προτεινετε να κανω? μνημες μπορω να βαλω μονο οσες γραφει σto site gigabyte οτι ειναι συμβατες? Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2014 από elias1982 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 σας εχω ζαλισει. λοιπον εχασα την δουλεια μου. δυσκολα να παρω 2χ4. η ερωτηση ειναι 1)θα χασω πολυ πραμα αμμα βαλω αλλες 2χ2? 2) θα πρεπει και αυτες να ειναι ιδιες με αυτες που φοραω? ή επειδη παμε σε αλλο καναλι μπορουμε να ωαλουμε αλλες συχνοτητες αρκει να ειναι ζευγαρακι εννοειται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια Για να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ,θελω να ακουσω τις προτασεις σας για μνημες 8gb σε μητρικη Site: msi z87 g43 .Ενδιαφερομαι κυριως να παρω σωστα βολτ και latency ωστε μην προκυψουν προβληματα ασυμβατοτητας. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια Για να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ,θελω να ακουσω τις προτασεις σας για μνημες 8gb σε μητρικη Site: msi z87 g43 .Ενδιαφερομαι κυριως να παρω σωστα βολτ και latency ωστε μην προκυψουν προβληματα ασυμβατοτητας. Ευχαριστω http://www.skroutz.gr/s/4724303/Kingston-HyperX-Fury-Red-8GB-DDR3-1600MHz-HX316C10FRK2-8.html http://www.skroutz.gr/s/2604155/Kingston-HyperX-Beast-8GB-DDR3-1600MHz-Dual-Kit-XMP.html αναλογα τι χρηματα διαθετεις καιτην χρηση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα