Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι συγκρινεται η ποιοτητα των dell, asus kai lenovo σε σχεση με τα απο πανω. Τα πλαστικα ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας

και γενικα ξερω οτι η ΗΡ βγαζει καλα μηχανηματα που κρατανε καιρο.

Απο αυτα πιστευω το καλυτερο ειναι το  Laptop HP Pavilion 15-n006 sv, για το Touchscreen δε θα το επιχειρουσα αλλα αν θες δες αυτο το βιντεο : Link.png Site:

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω, σαν χαρακτιριστικα πως βλεπεις το touchsmart?

Φιλε μου εγω εχω λαπτοπ hp touchsmart δεκαπενταρα οθονη επεξεραστη AMD A10 μνημη ram 8 gb σκληρος δισκος 1 terabyte και ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενος εχω τα τρεια που βλεπεις κατω στην υπογραφη μου.

Θα σου προτινα αυτο εδω: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.901163 που ειναι και με οθονη αφης ;)

Δημοσ.

ωραιαα γτ κι εγω ειμαι αναμεσα σε αυτον που μ εστειλες και σε ενα ακομα 

Δημοσ.

ωραιαα γτ κι εγω ειμαι αναμεσα σε αυτον που μ εστειλες και σε ενα ακομα 

Τα χαρακτηριστικα διαφερουν, αυτος που σου εστηλα εχει:

Φανταστείτε τις απεριόριστες δυνατότητες που χαρίζει ο συνδυασμός της καταξιωμένης τεχνολογίας με την ευκολία της τεχνολογίας αφής. Με την αξιόπιστη επεξεργαστική ισχύ, την πληθώρα εφαρμογών και τον άφθονο αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε να κάνετε τα πάντα με αυτόν τον φορητό υπολογιστή TouchSmart που σχεδιάστηκε για να αντέχει. Ο φορητός υπολογιστής 15-N013DX συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με όμορφη σχεδίαση, χάρη στον επεξεργαστή AMD Quad-Core A8-5545M (1.70 GHz), την κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 8510G και τον σκληρό δίσκο 500 GB που διαθέτει.

• Επεξεργαστής: AMD Quad core A8-5545M (1.70 GHz) με 4 ΜB L2 cache.
  • Οθόνη: Αφής υψηλής ευκρίνειας 15.6" BrightView με LED-backlit και ανάλυση 1366 x 768.
  • Μνήμη: 4096 MB (1 x 4096 MB) DDR3.
  • Σκληρός Δίσκος: 500 GB SATA, 5400 rpm.
  • Οπτικός Δίσκος: SuperMulti DVD±RW με υποστήριξη διπλής επίστρωσης.
  • Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.
  • Κάρτα γραφικών: AMD Radeon HD 8510G έως 2147MB shared μνήμης.
  • Ενσύρματη επικοινωνία: Ενσωματωμένο Ethernet LAN 10/100 Mbps.
  • Ασύρματη επικοινωνία: WiFi 802.11b/g/n.
  • Διασυνδέσεις: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI, υποδοχή ethernet RJ45, 1 x headphone-out/microphone-in combo jack, 1 x DC-in.
  • Ήχος: Ενσωματωμένα ηχεία με DTS Sound+.
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: HP TrueVision HD WebCam με ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο.
  • Πληκτρολόγιο: Πλήρους μεγέθους, Αγγλικό, τύπου island, με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο, Touchpad που υποστηρίζει Multi-Touch κινήσεις, χωρίς κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.
  • Διαστάσεις: 385.57 x 258.06 x 24.64 mm.
  • Βάρος: 2.53 kg.
  • Μπαταρία: 4 κελιών λιθίου ιόντων (Li-Ion), 41WHr, 2.8Ah.
  • Λογισμικό: Windows 8, 64-bit, Αγγλικά.

και αυτος που βρηκες εσυ εχει (Laptop HP Pavilion 15-n006 sv): 

Τεχνικές Προδιαγραφές: Κατασκευαστής HP Σειρά προϊόντος Pavilion G Τύπος Φορητού Laptop Τύπος Χρήσης Καθημερινή Χρήση Operating System: Λειτουργικό Σύστημα Windows 8 (64bit) Γλώσσα Λειτουργικού Greek And English Audio: Ηχεία Stereo Speakers Εισοδος : Mic In Ναί Εξοδος : Headphone Ναί Battery: Network Connections: Ethernet 10/100 Mbps Ασύρματη Δικτύωση Ναί Τύπος Ασύρματης Δικτύωσης 802.11b/g/n Card Reader MediaCard Reader WebCam & TV Tuner: Webcam Ναί Screen: Μέγεθος Οθόνης 15.6'' Ανάλυση Οθόνης 1366 x 768 Τύπος Οθόνης LED-Backlit Glossy Display Processor: Τύπος Επεξεργαστή Intel Core i5 Μοντέλο Επεξεργαστή 4200U Συχνότητα Επεξεργαστή 1.60 Ghz Cache Επεξεργαστή 3 MB Memory: Μέγεθος Μνήμης RAM 4 GB Τύπος Μνήμης DDR3 Hard Disks & Other Storage Devices: Αριθμός Σκληρών Δίσκων 1 Τύπος Σκληρών Δίσκων SATA Χωρητικότητα Δίσκων 500 GB Ταχύτητα Σκληρών Δίσκων 5400 Rpm Οπτικό Μέσο DVD+/-RW SuperMulti Double Layer Κάρτα Γραφικών: Κατασκευαστής Κάρτας Γραφικών AMD Μνήμη Κάρτας Γραφικών 1024 MB Chipset Κάρτας Γραφικών Radeon HD8670M Κατασκευαστής Κάρτας Γραφικών AMD Connectivity: Αριθμός Εισόδων USB 2 1 Έξοδος : HDMI Ναί Βάρος 2,5-3 κιλά Αριθμός Εισόδων: USB 3.0 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...