giannhs13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα στο φορουμ οπως λει ο τιτλος ψαχνω ενα προγραμμα μετατροπης αρχειου pdf σε word βρηκα ενα προγραμμα το pdfword setup αλλα το word μου το βγαζει κινεζικα μετα την μετατροπη... ξερει κανενας κανα αλλο προγραμμα για αυτη την δουλεια?? ευχαριστω εκ των προτερων!!
Xristaras12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 υπαρχουν σελιδες online που κανουν τη μετατροπη αυτη. απο προγραμματα δοκιμασε το ABBYY fine reader,δεν ειναι δωρεαν ομως. Επισης,αν το κειμενο ειναι χειρογραφο,υπαρχουν απειρες πιθανοτητες κανενα προγραμμα να μην εξαγει τιποτα.
giannhs13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 οκ φιλος οταν λες σελιδες ονλαιν τη εννοεις μπορεις να στειλεις να δω?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 αν αναζητησεις pdf to word converter θα σου βγαλει αρκετα sites,δεν εχω καποιο υποψιν. Απο αυτα που ειχα δοκιμασει παντως κανανε την δουλεια που πρεπει!
accipio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ένα παράδειγμα online μετατροπής από pdf σε word εδώ.
giannhs13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Οκ φιλοι μου το δοκιμασα και δουλευει...σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα