nikmichas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, ...κάποιος συγγενής μου είχε δεχτεί τηλεφωνικά μια προσφορά (τηλεφωνο-internet) από κάποιον "ενδιάμεσο" που πουλούσε πακέτα Wind. Όταν του έφεραν τον εξοπλισμό και την σύμβαση, υπέγραψε, ΑΛΛΑ δεν του έδωσαν αντίγραφο... Στον πρώτο λογαρισμό, διαπίστωσε ότι οι χρεώσεις ήταν μεγαλύτερες από τις "τηλεφωνικά" συμφωνηθέντες της προσφοράς... και αμέσως διέκοψε... την σχέση με τη Wind... H Wind βέβαια απαιτεί το ποσό... ενώ ο συγγενής μου τους αναφέρει το λόγο της "μη πληρωμής" και το ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει μόνο το μήνα... κι όχι τα έξοδα σύνδεσης και τη ρήτρα της διακοπής. Μάλιστα έχει πολλάκις μέσω καταστημάτων Wind ζητήσει να του χορηγηθεί αντίγραφο της σύμβασης (στέλνωντας fax στα κεντρικά) και απάντηση δεν έλαβε... Τώρα έχει ένα εξώδικο με τρεις μέρες διορία... Τι λέτε? ΥΓ:...το περίεργο είναι οτι ενώ ο φάκελος είχε έξω τα στοιχεία του συγγενή μου, μέσα το εξώδικο είναι σ' άλλο όνομα (...μήπως του "ενδιάμεσου"?)
Takken Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Από την στιγμή που υπέγραψε δεν νομίζω να μπορεί να κάνει και πάρα πολλά διότι εδώ ισχύει το <<ας πρόσεχε>>.. Αυτό που υπέγραψε προφανώς έχει μέσα τις χρεώσεις της wind κλπ.. οπότε αν θέλει διακοπή σύνδεσης μάλλον δεν γλυτώνει την πληρωμή..
nikmichas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 κατανοητό... για το περίεργο-> που δεν είναι το όνομά του στο εξώδικο?
snapshot- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα αναφέρεις, και ο συγγενής σου πρόσεξε τα έγγραφα που υπέγραψε, δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Η Wind είναι γνωστή για την κακή εξυπηρέτηση σε τέτοια θέματα. Δε μπορείς να φανταστείς. Αρκεί να καταγράψετε τα γεγονότα έτσι όπως έγιναν. Μιλήστε σε ένα κατάστημα περιγραφικώς, δώστε τους την κατεγραμμένη έκθεση με τα γεγονότα έτσι όπως έγιναν, και οφείλουν ως Πάροχοι Υπηρεσιών να σας βοηθήσουν να λύσετε το θέμα. Δε χρειάζονται εντάσεις. Αν συνεχίσουν το πανηγύρι τους με εξώδικα, πολύ απλά να τους υπενθυμίζετε τα γεγονότα έτσι όπως έγιναν. Μπορεί να ισχύει το "ας πρόσεχες" που αναφέρεται παραπάνω, αλλά οφείλουν να σας ακούσουν. Φωνή έχετε. Νταβατζιλίκια αγόρι, νταβατζιλίκια. Έχω επίσης την εντύπωση ότι η εταιρεία (οποιαδήποτε εταιρεία) είναι υποχρεωμένη από το νόμο να παρέχει αντίγραφο μιας σύμβασης στον πελάτη τη στιγμή που πραγματοποιείται και υπογράφεται. Και στη σύμβαση πρέπει να είναι καταγεγραμμένο το συμφωνηθέν ποσό. Αν τώρα υπήρχε διαφορετικό στη σύμβαση και δε το προσέξατε, νομικά υπερτερούν. Αλλά επαναλαμβάνω, οφείλουν να σας ακούσουν λεπτομερώς.
arc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 ΥΓ:...το περίεργο είναι οτι ενώ ο φάκελος είχε έξω τα στοιχεία του συγγενή μου, μέσα το εξώδικο είναι σ' άλλο όνομα (...μήπως του "ενδιάμεσου"?) Εξήγησε το παραπάνω καλύτερα. Ποιος ειναι ο αποστολέας και ποιος ο παραλήπτης του εξώδικου; Τι γράφει πανω στο εξώδικο, οχι σε φακέλους
nikmichas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 στον φάκελο αλληλογραφίας αναφέρεται το όνομα του συγγενή μου μέσα όμως στο χαρτί του εξώδικου αναφέρει το δικηγορικό γραφείο που το ασκεί και ένα ΑΛΛΟ όνομα ως αποδέκτη του εξώδικου, καθώς και έναν αριθμο συμβολαίου... παίζει να'ναι ο "ενδιάμεσος"...?
arc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Αν στο εξώδικο (άσχετο τι λεει ο φάκελος) ο αποδέκτης δεν ειναι ο συγγενής σου, παίρνεις το δικηγορικό γραφείο και με στυλάκι τους λες «Ελαβα το παρακάτω εξώδικο που απευθύνεται σε άλλο άτομο. Εχετε κάνει λάθος και με ενοχλείτε». Αν κατάλαβα καλά η wind έστειλε εξώδικο στο μεσάζοντα και ο μεσάζοντας το εβαλε σε φακελο και σας το έστειλε, μήπως τρομάξετε και πληρώσετε.
nikmichas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 ...πάντως εάν ψάξεις στο google (wind εξώδικο) πέφτεις σε "τρομακτικές" ιστορίες με κατασχέσεις σπιτιών για 200 και 1000 ευρώ! τι λέτε? είναι τόσο φοβερή και ανελέητη η συνέχεια ...εάν κάποιος δεν πληρώσει...
arc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 ...πάντως εάν ψάξεις στο google (wind εξώδικο) πέφτεις σε "τρομακτικές" ιστορίες με κατασχέσεις σπιτιών για 200 και 1000 ευρώ! τι λέτε? είναι τόσο φοβερή και ανελέητη η συνέχεια ...εάν κάποιος δεν πληρώσει... Αν σου σταλεί εξώδικο προσωπικά, τότε αγχώνεσαι για το πως θα το αντιμετωπίσεις. Αν το εξώδικο αφορά τρίτους, εσένα τι σε νοιάζει; Επισης οι τρομακτικές ιστορίες ειναι γιατί τα blogs αρέσκονται σε υπερβολές και οτι δικαστήρια έγιναν αφορούν αυτους που όντως έσκασαν κανονι στην wind (και κάθε wind)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα