Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θέλω να στήσω ένα νέο pc  το πολύ 300E  η χρίση θα είναι πολύ απλή καμιά ταινία κανένα τραγούδι στο youtube ίντερνετ και κανένα game στο ίντερνετ χωρίς τρέλες απαιτήσεις

αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην κάνει ΔΕΚΑ ώρες να ανοίξει να μην κολλάει την ώρα που κάνω κάτι είτε στο ίντερνετ είτε στην επιφάνεια εργασίας.

Δημοσ.

yvmi.png

Ψιλό πράγματα, ποντίκι πληκτρολόγιο ,δεν έβαλα διάλεξε ότι σου αρέσει.

Αν θες(αν μείνουν) να συμπληρώσεις μέχρι τα 300 πες,μπορείς να βάλεις λίγο καλύτερο επεξεργαστή ή και άλλη μνήμη, αν θες μπορούμε και να κόψουμε λίγο από κάπου και να βάλουμε ssd.

Το vs είναι για παράδειγμα,αλλά είναι στην πόλη μας και ακούγονται γενικά πολύ καλά λόγια, εννοείτε ότι μπορείς να ψάξεις και αλλού για καλύτερες τιμές.

Δημοσ.

Το ειδα και λεω μηπως... πληκτρολογιο ποντικι ηχεια δεν θελω τα βασικα μονο+ dvdrom επομενως οτι καλυτερο γινεται νε λεφτα που λεω

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά κάτι τελευταίο πήγα σε μαγαζί που γνωρίζω  και μου έβγαλε τα εξής

κουτί powertech vs-31

τροφοδοτικό 450watt powertech

cpu amd apu a6 5400k,ad540kokhjbox,3.6ghz

μητρική   asus a55bm-a/usb3 sfm2+ ddr3,microatx

ram kingston kvr16n11s8/4 ddr3 a600mhz 4gb

κάρτα γραφικών ενσωματομενη

σκληρός seagate barracuda 7200.12 500gb st500dm002,sata3

samsung dvdrw

τελειωμένο 290ευρω θα ξανά τονίσω ότι το pc  το θέλω για ταινίες youtube  ίντερνετ κανένα game  στο fb  κανένα game  με τρέλες απαιτήσεις γραφικών  εννοείτε να μην κολλάει συνέχεια να μην κάνει κανένα 10λεπτο να ανοίξει και να κλίση σε διπλό κλικ σε φακέλους π.χ να μην κολλάει

Δημοσ.

Ο a6 5400k είναι τραγικός επεξεργαστής για της μέρες μας,ακόμα και τα γραφικά του είναι μόνο λίγο καλύτερα από τα ενσωματωμένα του haswell,αν σε νοιάζει περισσότερο η απόδοση σε κανονικά παιχνίδια (όχι facebook κτλ) πάρε το λιγότερο αυτό που λέει ο fatals ή πάρε ξεχωριστή κάρτα γραφικών και ξεχωριστό επεξεργαστή,αν σε νοιάζει περισσότερο η γενική απόδοση σε internet τα flash(facebook) games και οι ταινίες τότε πάνε στον haswell.

• Like 1
Δημοσ.

Μακριά απο noname και φτηνιάρικα τροφοδοτικά.

Ο επεξεργαστής που σου έχω βάλει είναι σαφώς καλύτερος,τα γραφικά είναι καλύτερα, το τροφοδοτικό είναι καλύτερο, ο σκληρός είναι μεγαλύτερος. Δηλαδή με 20 ευρώ παραπάνω τα παίρνεις όλα καλύτερα.

Δημοσ.

μάλιστα to pc  δεν είναι για μένα είναι για μια ξαδέρφη που ασχολείται 2-3 ώρες την ημέρα με αυτά που ανφερω τίποτα περισσότερο

Μακριά απο noname και φτηνιάρικα τροφοδοτικά.

Ο επεξεργαστής που σου έχω βάλει είναι σαφώς καλύτερος,τα γραφικά είναι καλύτερα, το τροφοδοτικό είναι καλύτερο, ο σκληρός είναι μεγαλύτερος. Δηλαδή με 20 ευρώ παραπάνω τα παίρνεις όλα καλύτερα.

δεν μου έχεις βάλει dvd RW πες και άλλο ένα 30αρι πάμε σε 50Εδιαφορα αυτή θέλει μέγιστο 300

Δημοσ.

Να δώσει 320 να πάρει κάτι που αξίζει. Με αυτά που σου είπαν να βάλεις στο μαγαζί μάλλον θα αρχίσει να γκρινιάζει σε λίγο καιρό η ξαδέρφη σου.

16 ευρώ έχει ένα dvdrw στο e-shop δε νομίζω να είναι και κανα τρελό ποσό.

Δημοσ.

Να δώσει 320 να πάρει κάτι που αξίζει. Με αυτά που σου είπαν να βάλεις στο μαγαζί μάλλον θα αρχίσει να γκρινιάζει σε λίγο καιρό η ξαδέρφη σου.

16 ευρώ έχει ένα dvdrw στο e-shop δε νομίζω να είναι και κανα τρελό ποσό.

όχι fatals  έχεις δίκιο σε αυτό που λες σαφώς και θα ακολουθήσω τις οδηγίες που δίνεται εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...