Atzamestatos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν μπόρεσα να βρώ κάποιο κατάλληλο topic γι' αυτό ανοίγω αυτό. Με αφορμή τα δωρεάν παιχνίδια του PS+ το κατέβασα και έχω φτάσει περίπου μέχρι την μέση. Είναι πραγματικά καλοφτιαγμένο παιχνίδι, πολύ όμορφο level artwork αλλά θεωρώ τις βαθμολογίες που πήρε τραβηγμένες μέχρι το κόκκαλο. Αρκετά απλοϊκό gameplay και enemy AI που θυμίζει FPS προηγουμένων δεκαετιών, απαρχαιωμένα mechanics και interactions και γενικά πολύ λίγα πράγματα απο πλευράς challenge προς τον παίκτη. Το έχω ήδη ψιλοβαρεθεί και δεν καίγομαι να το τελειώσω, αλλά λόγω του πολύ ενδιαφέροντος story του μάλλον δεν θα το αφήσω στη μέση. Έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με ένα story driven FPS, γεγονός το οποίο μάλλον επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα του gameplay. Πάντως τώρα συνειδητοποιώ το πόσο μεγάλο χάσμα είχε απ' τους έταιρους συνδιεκδικητές του GOTY φέτος. Σε σχέση με τα 2 καλύτερα της χρονιάς (LOU-GTA), μοιάζει με παιχνίδι 5 ετών πρίν. Το gameplay υπαρχει για να εξελιχθει η ιστορια, αλλιως θα εβγαινε σαν ταινια. Αν το κρινουμε αυστηρα σαν FPS, ναι, τα fps mechanics του ειναι γτπ. Αλλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος του παιχνιδιου. Σαν shooter υπαρχουν 10αδες παιχνιδια πολυ καλυτερα. Το ιδιο λιγο πολυ ισχυει για παραδειγμα για το deus ex. Btw, δοκιμασε και το singularity. Αποτελει λιγο πολυ κλωνο του bioshock, αλλα καθαρα απο gameplay σκοπια ειναι αρκετα πιο ευχαριστο
pho Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Παιδιά, κατά την γνώμη μου το παιχνίδι υπέρ τιμήθηκε! Γενικά θεωρώ υπερτιμημένα όλα τα fps για το ps3. Δεν μπορεί να συγκριθεί ο χειρισμός τους με ένα PC-mouse-keyboard. Το έδωσα αρκετές ευκαιρίες λόγω ps+ Αλλά δεν τα κατάφερα. Και το story παρωχημένο!
vitapeis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 BioShock Infinite: The Complete Edition [PS3][Xbox 360]Καλησπέρα σε όλους!Πριν λίγο καιρό είδα σε ελληνικό site για βιντεοπαιχνίδια ότι στις 4 Νοεμβρίου 2014 θα κυκλοφορούσε στην Ευρώπη το bioshock infinite the complete edition (μόνο για PS3 και Xbox 360).Ωραία λέω, δεν το έχω παίξει, ευκαιρία είναι! Ωστόσο, σε site που κοίταξα (amazon.co.uk, play.com, gamestop, zavvi), κανένα δεν το έχει στις λίστες προς πώληση... Ξέρει κανείς κάτι;
kostiger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπηκε για λιγο σε ενα σκρουτζομαγαζο ως διαθεσιμο προς παραγγελια,ομως πλεον δεν ειναι..Θα το ερευνησω περαιτερω το θεμα κ θα επανελθω. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2014 από kostiger 1
kostiger Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ουτε στο σκρουτζ, ουτε στο Βρετανικο Αμαζον, ειναι διαθεσιμο πλεον. Γιατι την εφαγε η μαρμαγκα αυτη την εκδοση;
kostiger Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 BioShock Infinite: The Complete Edition [PS3][Xbox 360] Καλησπέρα σε όλους! Πριν λίγο καιρό είδα σε ελληνικό site για βιντεοπαιχνίδια ότι στις 4 Νοεμβρίου 2014 θα κυκλοφορούσε στην Ευρώπη το bioshock infinite the complete edition (μόνο για PS3 και Xbox 360). Ωραία λέω, δεν το έχω παίξει, ευκαιρία είναι! Ωστόσο, σε site που κοίταξα (amazon.co.uk, play.com, gamestop, zavvi), κανένα δεν το έχει στις λίστες προς πώληση... Ξέρει κανείς κάτι; Ξανα διαθεσιμο εδω: https://www.skroutz.gr/s/5695296/BioShock-Infinite-Complete-Edition-XBOX-360.html?from=account_favorites
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα