Nickvasilias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας , αντιμετωπίζω 1-2 προβληματάκια για τα οποία θα ήθελα βοήθεια ! Καταρχάς τα specs μου είναι :Τροφοδοτικό: Corsair TX-750WΕπεξεργαστής: AMD Phenom II X6 1055tRAM: 8GB DDR3 1333MHZMotherboard: ASUS M5A78LΈχω κάνει overclock τον επεξεργαστή με ένα O.C Profile της Motherboard !(στα BIOS) Οι θερμοκρασίες της Mobo και του επεξεργαστή είναι υψηλές ακόμα και σε idle όχι μόνο όταν κάνω overclock !Δεν είναι αυτό το κύριο πρόβλημα αλλά θέλω να μου πείτε πως να κάνω cool την Mobo! Τώρα το μεγάλο μου ερώτημα ... Οι ρυθμίσεις μου είναι σωστές ;(stock cooler) Όλα τα stats είναι σε idle ! Παρακαλώ πολύ να μην κάνετε σχόλια όπως "ΠΕΤΑ ΤΟ" είναι 3 ετών υπολογιστής λογικό είναι να μην είναι αρκετά καλός ...
Xristaras12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 αρχικα βγαλε το αυτοματο οβερκλοκ που κανει η μητρικη,επισης βλεπω 1,45 και νομιζω ειναι αρκετρο ρευμα για phenomX6 εδω τοσο εχουν οι FX 8 core στα 4,5+GHz. ποια ψυκτρα εχεις στον επεξεργαστη; ποιο κουτι εχεις και τι airflow εχει; 1
Nickvasilias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Το κουτί έχει ένα 90mm το οποίο βγάζει αέρα ! Είναι για πέταμα το κουτί ! Θα το αλλάξω σύντομα! Να φανταστεί όταν αφήνω το κουτί ανοιχτό έχει καλύτερα temperatures ! Stock Cooler έχω ! (είναι καλούτσικη αλλά όχι για overclocking όμως ελαφρύ OC όπως αυτό τώρα νομίζει πως το αντέχει) Επίσης , θα αλλάξω πάστα πρέπει να έχει ξεραθεί !
Xristaras12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 αλλαξε και μια ψυκτρα οποτε βρεις χρηματα/ευκαιρια και μετα ριξε oc καλη προταση ειναι coolermaster 212 evo thermalright true spirit 120mm. παστα παρε prolimatech pk-3 nano η arctic mx-4 βαλε καποιον ανεμιστηρα να φερνει αερα στο κουτι.
Nickvasilias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 αλλαξε και μια ψυκτρα οποτε βρεις χρηματα/ευκαιρια και μετα ριξε oc καλη προταση ειναι coolermaster 212 evo thermalright true spirit 120mm. παστα παρε prolimatech pk-3 nano η arctic mx-4 βαλε καποιον ανεμιστηρα να φερνει αερα στο κουτι. coolermaster 212 evo είναι καλύτερη νομίζω ...
WalkerSW Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Oc με μάπα κουτί και εργοστασιακή ψυκτρα δεν κάνουμε... Πόσο μάλλον auto oc που δινει ότι ρεύματα ναναι.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 κατεβασε το ht link οσο πιο κοντα στο 2000 μπορεις. το cpu_nb Οσο ανεβαινει τοσο καλυτερα.βεβαια θα πρεπει καποια στιγμη να δωσεις και λιγο ρευμα μεχρι 1.30 στο cpu_nb εισαι πολυ καλα.και παραπανω μην σου πω αλλα διαφορες δεν θα δεις. το ρευμα του επεξεργαστη κατεβασε το. και overclock μονο απο το bios manual φαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα