Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, ανοίγω νέο θέμα γιατί χάθηκα λίγο και χρειάζομαι βοήθεια.

Είμαι στη Forthnet και έχω το καινούριο άσπρο router της Technicolor. Δεν έχει εξωτερική κεραία και δεν έχει καλό σήμα.

Λοιπόν, εγώ μένω στον πάνω όροφο και έχω εκεί το ρούτερ γιατί θέλω το ethernet. Κάτω όμως τα λαπτοπ πιάνουν μόνο στο δωμάτιο ακριβώς από κάτω. Έχω ήδη παίξει με κανάλια κλπ και δε βλέπω μεγάλη βελτίωση.

Διάβασα για repeaters. Πιστεύετε ένα φθηνό των 20-25 ευρώ θα κάνει δουλειά? Θέλω απλά να πιάνει σε ένα χώρο 15 τετραγωνικών. Με πρίζα δε συνδέονται αυτά?

Βασικά προτείνετέ μου την πιο vfm λύση αν μπορείτε! Ευχαριστώ!

π.χ. αυτό? Link.png Site: http://www.you.gr/proionta/ektyposi-diktyo/asyrmata-diktyaka-proionta/wireless-repeaters/wireless-repeater-tp-link-tl-wa750re

Δημοσ.

Κανείς???

Αφου είσαι απαιτητικά βιαστικός ( ; ) θα σου πω μονο τι θα έκανα στη θέση σου.

Θα τράβαγα καλώδιο ethernet από τον πάνω, στον κάτω όροφο και θα το έβαζα σε ένα router (καινουργιο ή παλιό modem-router) για να δουλέυει σαν access point του κάτω ορόφου. 

Τέτοιες ερωτήσεις εμφανίζονται 2 την ημέρα, οποτε απο τις απαντησεις μπορείς να λάβεις ολη την αναγκαία γνώση. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Το κανείς το έγραψα γιατί το ποστ είχε 0 αναγνώσεις και απαντήσεις για να ξεκολλήσει!

Συγγνώμη πάντως και ευχαριστώ και πάλι!

Για να γλιτώσουμε τρύπες κλπ η λύση είναι μόνο repeater όμως ε?

Δημοσ.

Είμαι στη Forthnet και έχω το καινούριο άσπρο router της Technicolor. Δεν έχει εξωτερική κεραία και δεν έχει καλό σήμα.

Καταρχήν φίλε μου, δεν είναι το καινούργιο, αλλά το προηγούμενο. Το καινούργιο είναι το ZTE ZXHN H108L. Το ίδιο που δίνει και η WIND.

Για να αυξήσεις την εμβέλειά του, πρέπει να αλλάξεις το bandwidth από 20 σε 40. Την επιλογή αυτή θα τη δεις στο interface setup μόνο αν έχεις επιλέξει το 802.11 b+g+n.

Να μην ξεχνάς όμως, μεγαλύτερη εμβέλεια = περισσότερη ακτινοβολία. Η καθημερινότητά σου είναι ένας φούρνος μικροκυμάτων. Για ποιο λόγο να φας και άλλη ακτινοβολία; Μη ξεχνάς πως η ακτινοβολία είναι αθροιστική στο σώμα.

Για εμένα αγόρασε power points. Ας συνδεθείτε όλοι με ethernet. Δεν παθαίνετε τίποτα.. Μπορεί να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω, αλλά αν σ'ενδιαφέρει η υγεία σου, σκέψου το...

Αλλιώς κάνε ότι σου προείπαν.

Δημοσ.

Βρηκαμε ολοι την ακτινοβολια και την πιπιλαμε λες και ειναι γλυφιτζουρι γιανα μν πω τιποτα αλλο.......Ρε φιλε οτι και να κανεις στο ρουτερ σου,μεχρι και με telnet να το τσιγκλισεις την ακτινοβολια που εκπεμπει το κινητο δε τη πιανεις!Μην μου πεις @blazar οτι δεν εχεις κινητο,ασυρματο τηλεφωνο κ.ο.κ????

Παρε ρε φιλε ενα repeater Μηπως κανεις δουλεια σου αφου δεν εχεις τρυπες να περασεις κατω ethernet

Δημοσ.

Βρηκαμε ολοι την ακτινοβολια και την πιπιλαμε λες και ειναι γλυφιτζουρι γιανα μν πω τιποτα αλλο.......Ρε φιλε οτι και να κανεις στο ρουτερ σου,μεχρι και με telnet να το τσιγκλισεις την ακτινοβολια που εκπεμπει το κινητο δε τη πιανεις!Μην μου πεις @blazar οτι δεν εχεις κινητο,ασυρματο τηλεφωνο κ.ο.κ????

Παρε ρε φιλε ενα repeater Μηπως κανεις δουλεια σου αφου δεν εχεις τρυπες να περασεις κατω ethernet

Δε ξέρω φίλε christosfazer τι πιπιλάς και τι σου αρέσει να πιπιλάς πιο πολύ, αλλά ευτυχώς δεν έχουμε όλοι τις ίδιες συνήθειες.. 

Τώρα όσον αφορά τη σύγκριση της ακτινοβολίας του κινητού με του ρούτερ που κάνεις, δεν κατάλαβα τι σχέσει έχει με τα όσα προανέφερα.. Εγώ αυτό που είπα είναι πως επειδή τρώει πολύ ακτινοβολία καθημερινώς, αν μπορεί κάτι να αποφύγει ας το κάνει..

Οπότε καλό είναι όταν διαβάζουμε κάτι, να έχουμε και την ικανότητα να το κατανοούμε για να μη πετάμε πυροτεχνήματα.. (αν και στο χωρίο μου μια λέξη που ξεκινάει από μ....... τις λένε αλλά δε μου έρχετε τώρα...)

Τώρα όσον αφορά επί προσωπικού επιπέδου, και το SAR προσέχω στο κινητό, και ασύρματο ΔΕΝ έχω.. Αλλά ξεφεύγει το θέμα offtopic.

Οπότε λέμε στον ts όλες τις πιθανές λύσεις στο ερώτημά του και αυτός αναλόγως με τις ανάγκες του, επιλέγει...

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα αυτό:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612576

Κάνει extend το wifi μέσω της powerline (δε χρειάζεται να "βλέπει" το wifi του router, παρά μόνο 1 φορά στο setup που του κάνεις), οπότε είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε διαφορετικό όροφο από αυτόν που βρίσκεται ο router.

Επιπλέον, επειδή σκοπεύω σύντομα να βάλω iptv, θα χρειαζόμουν και homeplug, οπότε με αυτό έχω και τα 2.

WPA2220KIT-1.jpg.aspx

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχήν φίλε μου, δεν είναι το καινούργιο, αλλά το προηγούμενο. Το καινούργιο είναι το ZTE ZXHN H108L. Το ίδιο που δίνει και η WIND.

Για να αυξήσεις την εμβέλειά του, πρέπει να αλλάξεις το bandwidth από 20 σε 40. Την επιλογή αυτή θα τη δεις στο interface setup μόνο αν έχεις επιλέξει το 802.11 b+g+n.

Να μην ξεχνάς όμως, μεγαλύτερη εμβέλεια = περισσότερη ακτινοβολία. Η καθημερινότητά σου είναι ένας φούρνος μικροκυμάτων. Για ποιο λόγο να φας και άλλη ακτινοβολία; Μη ξεχνάς πως η ακτινοβολία είναι αθροιστική στο σώμα.

Για εμένα αγόρασε power points. Ας συνδεθείτε όλοι με ethernet. Δεν παθαίνετε τίποτα.. Μπορεί να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω, αλλά αν σ'ενδιαφέρει η υγεία σου, σκέψου το...

Αλλιώς κάνε ότι σου προείπαν.

δεν νομιζω οτι θα κερδισει σε εμβελεια αν το κανει απο 20 σε 40.στην ουσια κερδιζεις στην ταχυτητα.τα mw που εκμπεμπει Max 100mw ειναι το ιδιο και στις 2 περιπτωσεις.το 20 παει 40 σε ρουτερ που παιζουν n300.αν το εχεις 20 τοτε παιζει N150 max.τωρα για τα αποτελεσματα των ρουτερς στην ζωη μας κανεις δεν ξερει ακομα τι γινεται.το αθροιστικη για την ωρα ισχυει σε περιπτωσεις ακτινες χ κτλ.Power lines οχι Power points***

Εγώ αγόρασα αυτό:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612576

Κάνει extend το wifi μέσω της powerline (δε χρειάζεται να "βλέπει" το wifi του router, παρά μόνο 1 φορά στο setup που του κάνεις), οπότε είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε διαφορετικό όροφο από αυτόν που βρίσκεται ο router.

Επιπλέον, επειδή σκοπεύω σύντομα να βάλω iptv, θα χρειαζόμουν και homeplug, οπότε με αυτό έχω και τα 2.

απλα τα power lines Θελουν ιδιο ρολοι δεη

Λοιπόν, εγώ μένω στον πάνω όροφο και έχω εκεί το ρούτερ γιατί θέλω το ethernet. Κάτω όμως τα λαπτοπ πιάνουν μόνο στο δωμάτιο ακριβώς από κάτω. Έχω ήδη παίξει με κανάλια κλπ και δε βλέπω μεγάλη βελτίωση.

Διάβασα για repeaters. Πιστεύετε ένα φθηνό των 20-25 ευρώ θα κάνει δουλειά? Θέλω απλά να πιάνει σε ένα χώρο 15 τετραγωνικών. Με πρίζα δε συνδέονται αυτά?

Βασικά προτείνετέ μου την πιο vfm λύση αν μπορείτε! Ευχαριστώ!

π.χ. αυτό? Link.png Site: http://www.you.gr/proionta/ektyposi-diktyo/asyrmata-diktyaka-proionta/wireless-repeaters/wireless-repeater-tp-link-tl-wa750re

υπαρχει και το 701nd ,801nd ,901nd(και αυτο που εβαλες στο link επισης κανει) επισης

η καλυτερη λυση ειναι καλωδιο ethernet και access point.μετα Pwerline αν υποθεσουμε κοινο ρολοι δεη και τελευταια λυση το repeater που ειναι ομως η πιο γρηγορη και η πιο φτηνη

Αφου είσαι απαιτητικά βιαστικός ( ; ) θα σου πω μονο τι θα έκανα στη θέση σου.

Θα τράβαγα καλώδιο ethernet από τον πάνω, στον κάτω όροφο και θα το έβαζα σε ένα router (καινουργιο ή παλιό modem-router) για να δουλέυει σαν access point του κάτω ορόφου. 

Τέτοιες ερωτήσεις εμφανίζονται 2 την ημέρα, οποτε απο τις απαντησεις μπορείς να λάβεις ολη την αναγκαία γνώση. 

+1 για το καλωδιο οπου γινετε

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...