gamingmania-13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Κλαησπερα σε ολους, εχω το εξης προβλημα εβαλα τα Windows 8.1 Pro Build 9600 και δεν μπορω να τα ενεργοποιησω. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ τον προτερων.
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχεις τα windows 8 ενεργοποιημένα κανονικα και πέρασες το update μετα λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα
gamingmania-13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 επισης ξεχασα να πω πως τα windows ειναι κατεβασμενα
Xristaras12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. sorry dude για να σε βοηθησω οσο μπορω μιας και καποτε ετσι ξεκινησαμε μερικοι,θα σου πω οτι απο εκει που το κατεβασες λογικα θα υπαρχουν και οι απαραιτητες οδηγιες/προγραμματα που μπορουν να κανουν τη δουλεια αυτη. 1
geioannou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 σε x32 bit λειτουργικο ολα τα activations που εχω δει δουλευουν χωρις κανενα προβλημα. σε x64 bit λειτουργικο ολα τα activations που εχω δει ΔΕΝ παιζει κανενα. απλως το αναφερω και την ιδια στιγμη ρωταω τι λειτουργικο εβαλες εσυ και ρωταω και μπας και κανενας εχει καταφερει κατι διαφορετικο σε x64.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 @gamingmania-13Οπως επισης ξεχασες να διαβασεις τους ορους χρησης του forum στο οποιο συμμετεχεις. @geioannou Μελος εδω και 8 χρονια, με 2.5k+ μηνυματα και δινεις/ψαχνεις πληροφοριες για activators? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις