gusgus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4046543/Apple-MacBook-Pro-13-2-4GHz-i5-8GB-256GB-Retina-Display.html Ωραιο και το asus. Απο τα δυο που σας ειπα κατασκευαστικα καλυτερο ειναι το dell? Eιναι διαφορετικα αρκετα. Δεν κανω και κατι τρελο με τα laptop. Απλως θελω κατι ισχυρο και αξιοπιστο! Το dell εννοεις ? Κατασκευαστικα ειναι καλυτερο το Αsus. το συγκεκριμενο dell εχει προβληματακια με το wifi του και το πληκρολογιο. Και τα δυο φορανε την ιδια καρτα γραφικων απλα το asus εχει 4πυρινο επεξεργαστη και το dell 2πυρινο.
pcrondn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω για τις πληροφοριες απο τι υλικα ειναι το asus που μου εστειλες? Το macbook pro 13 retina το προτεινεις?
gusgus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 αλουμινιο πανω κατω. και οθονη ΙPS. αν δεν ξερεις τι ειναι ψαξε στο google να δεις τι εστι. κοιτα το mac kαλο εργαλειο αλλα εχει ξεπερασμενα χαρακτηριστικα και ειναι μονο 13 ιντσες... νομιζω θα σε κουρασει...
pcrondn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Το ειχα σκεφτει για 15αρι αλλα ξεφευγει οικονομικα....
stelkr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Το 13αρι δεν ειναι προβλημα στο λεω εγω. Εχω το Macbook Pro xoris Retina 13''. Αρχικα ειχα τους ιδιους ενδιασμους για το μεγεθος αλλα πιστεψε με ειναι μια χαρα. Το συνηθιζεις απο την πρωτη μερα κιολας!
pcrondn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Και απο θεμα αποδοσης δυνατο μηχανημα? Το συνιστας για τα λεφτα του?
stelkr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 To δικο μου ναι! Ειναι κ designατο! Κοιτα αν δεν το θες για gaming οπως λες, ειναι μια χαρα! Πηρα αυτο γιατι ηθελα να ειναι και ανθεκτικο! Αν εχεις τα χρηματα, go for it! A πριν το παρεις ψαξε και λιγο για το λειτουργικο! Σε περιπτωση που δεν το ξερεις τα λαπτοπς της Apple δεν εχουν Windows, οποτε το Mac OS μπορει να μην σε βολευει!
pcrondn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ε ναι ειναι πολυ ωραια και ανθεκτικα. Το λειτουργικο τους το ξερω λιγακι και νομιζω μπορω να κανεις περιπου τα ιδια με τα windows. Eυχαριστω για τις πληροφοριες!
pcrondn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Απο αποψη λειτουργικοτητας το sony duo 13 μου φαινεται πολυ καλο.Για απλο προγραμματισμο προγραμματα και τετοια θα σκεφτομουν και το Sony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα