nickvts13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα θελω να κατεβασω το assasins creed 2 απο το xbox live ομως επειδη ξοδευει 5gb και θα κανει πολλη ωρα μπορω να το αφισω να κατεβαινει και να κλεισω την κονσολα μου?εχω το slim
tool1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Aν κλεισεις τη κονσολα θα σταματησει να κατεβαζει,κ θα συνεχισει οταν την ανοίξεις ξανα, απ το σημειο που σταματησε.
nickvts13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Aν κλεισεις τη κονσολα θα σταματησει να κατεβαζει,κ θα συνεχισει οταν την ανοίξεις ξανα, απ το σημειο που σταματησε. δεν θα παθει ομως κατι η κονσολα ετσι?
tool1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Σαν τι να παθει; Εγω σε δοσεις κατεβαζω χρονια τωρα.
Vole Maulder Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Οχι, δεν παθαίνει τίποτα. Υπάρχει και μια επιλογή να κατεβάζει στο stand by, νομίζω.
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα θελω να κατεβασω το assasins creed 2 απο το xbox live ομως επειδη ξοδευει 5gb και θα κανει πολλη ωρα μπορω να το αφισω να κατεβαινει και να κλεισω την κονσολα μου?εχω το slim Μπορείς να κλείσεις την κονσόλα (shut down console) και να συνεχίζει να κατεβάζει, υπάρχει επιλογή κάπου στις ρυθμίσεις. Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
HolyMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 settings - console settings - startup and shutdown - background downloads καντο enable!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα