deceit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτήσω, αφού μπορούμε να έχουμε το Emoji σαν ξεχωριστό keyboard, γιατί δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο να έχουμε και Swiftkey? το emoji δεν ειναι ξεχωριστο πληκτρολογιο, ειναι κατι σαν ξενη γλωσσα και ειναι της apple, κι οχι 3rd party. οποιος εχει παλιοτερο κινητο android κι οχι καποια ναυαρχιδα να μας μεταφερει την εμπειρια του απο την αλλαγη πληκτρολογιων, γιατι εγω οταν ειχα ενα android htc wildfire και αλλαζα πληκτρολογια το lag που ειχε ηταν απιστευτα εκνευριστικο. ενας λογος που η apple δεν επιτρεπει σε devs να πειραζουν σε τετοιο βαθμο το λειτουργιο της ειναι γιατι θελει να διασφαλισει σε ενα "υψηλο" επιπεδο την εμπειρια (αυτο προφανως ειναι υποκειμενικο), σε αντιθεση με το android που για να νιωσει σε τετοιες εφαρμογες θες 4 πυρήνες και 2 γβ ραμ. τωρα σε οτι αφορα το πληκτρολογιο της apple, ειναι απαραδεκτο, το λεξικο δυσχρηστο και αν και εχω iphone καταλαβαινω πως πρεπει να γίνει κάτι για να γίνει πιο ευχρηστο. Χρησιμοποιούσα το Honso στο HTC Desire που είχα παλιότερα χωρίς πρόβλημα. Δεν χρησιμοποιούσα όμως την έκδοση του λειτουργικού της HTC.Sent from my MI 2 using Insomnia
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Tο "swiftkey" δεν ειναι κατι που πλεον υποστηριζει το default keyboard του android? Γιατι συζητατε για 3rd party keyboards για το swiftkey? Στα ελληνικά δεν είναι τόσο καλό το λεξικό του όσο των τρίτων. παρόλο που συνεχώς βελτιώνεται Αν δεν υπήρχε άλλη επιλογή τη κάνεις φυσικά τη δουλειά σου μια χαρά και με αυτό, αλλά με τα υπόλοιπα την κάνεις πολύ καλύτερα Το πληκτρολόγιο στο IOS ειναι απλα τέλειο γιαυτο και υπάρχουν αρκετές android εφαρμογές που το έχουν...Τουλαχιστον απο λογισμικό το IOS δεν παίζεται συγκριτικά με το Android!Πήρα ενα android κινητο και με το μαμα πληκτρολόγιο δεν υπήρχε περιπτωση να γράψω..αν δεν μπορούσα να το αλλάξω κιόλας καλύτερα να το πέταγα!Sent from my iPhone using Insomnia Ποια android εφαρμογή έχει το πληκτρολόγιο του ios; μιλάς για το skin; γιατί το ίδιο το πρόγραμμα δε γίνεται να υπάρχει Επίσης ποια συσκευή πήρες; δεν έχουν όλες το ίδιο "στοκ" πληκτρολόγιο Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από qsis 1
sonyxp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί έχει γίνει τόσος ντρόρος με αυτό το πρόγραμμα? Εγώ έχω το default της Sony και είναι πολύ καλό, όπως και οι άλλες εταιρείες πιστεύω, γιατί να βάλω αυτό? επειδή είναι cool είναι trendy? (το προστάζει η μόδα);;; Κάτι τέτοια κάνουμε και μετά αναρωτιόμαστε γιατί είμαστε σε έναν κόσμο με τόση β***εια. ΥΓ: Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει το πρόγραμμα... μπορεί να είναι σουπερ όπως τα λέτε αλλά προσωπικά μου είναι αδιάφορο, το default της εταιρείας μου είναι εξαιρετικό. 1
21century Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω ότι μας χρειάζεται ιδιαίτερα...
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί έχει γίνει τόσος ντρόρος με αυτό το πρόγραμμα? Εγώ έχω το default της Sony και είναι πολύ καλό, όπως και οι άλλες εταιρείες πιστεύω, γιατί να βάλω αυτό? επειδή είναι cool είναι trendy? (το προστάζει η μόδα);;; Κάτι τέτοια κάνουμε και μετά αναρωτιόμαστε γιατί είμαστε σε έναν κόσμο με τόση β***εια. ΥΓ: Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει το πρόγραμμα... μπορεί να είναι σουπερ όπως τα λέτε αλλά προσωπικά μου είναι αδιάφορο, το default της εταιρείας μου είναι εξαιρετικό. το θέμα είναι ότι και να μη το έβρισκες εξαιρετικό θα ήσουν σε θέση να το αλλάξεις με κάποιο που θα θεωρούσες καλύτερο, ενώ αυτό που λέει η είδηση είναι ότι στο ios αυτό δε γίνεται εκτός αν είσαι μέσα σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή που το ενσωματώνει. και δεν είναι θέμα trendιας τα πληκτρολόγια -έλεος- , είναι το πιο βασικό εργαλείο από τη στιγμή που είμαστε σε οθόνες αφής και δεν έχουμε πλέον φυσικά πλήκτρα. η οθόνη αφής ήταν για κάποιο διάστημα πιο δύσχρηστη και ακόμα είναι σε πολλά θέματα (είναι βέβαια προτιμότερη από το να σου τρώει χώρο από την οθόνη κανονικό πληκτρολόγιο) και οι εφαρμογές αυτές μας βοήθησαν να γίνει πιο εύκολη η ζωή μας. φυσικά και δεν πρόκειται όλοι να βολεύονται με τα ίδια πράγματα, για αυτό άλλωστε και στο android τουλάχιστον υπάρχουν ένα σωρό επιλογές για όλα τα γούστα. μετά από κάποιο καιρό ψάξιμο ο καθένας καταλήγει εκεί που θέλει, αλλοί μπορεί να βολεύονται με το στοκ τους, δεν είναι κακό το θέμα είναι να υπάρχει ποικιλία και κυρίως δυνατότητα αλλαγής, ειδικά όταν κάτι δεν είναι πολύ καλό και πάσχει ΥΓ επίσης εσύ όπως λες έχεις το στοκ της σονυ που όντως μπορεί να είναι εξαιρετικό (δεν ξέρω, δεν το χω δουλέψει) , αλλά όλη η υπόλοιπη πλειοψηφία των χρηστών που δεν έχει σόνυ έχει άλλα πληκτρολόγια που μπορεί να είναι πολύ χειρότερα από αυτό που εσύ έχεις καλομάθει. τα εξτρά προγράμματα που δουλεύουν σε όλες τις συσκευές είναι καλύτερο σημείο αναφοράς από αυτό της σόνυ που το έχει μια μικρή μειοψηφία (και μπορεί να διαφέρει ανά έκδοση και συσκευή, δε θα είναι παντού το ίδιο) και σε αυτά είναι λογικό να αναφερόμαστε (μαζί με το στοκ του ανδροιδ βέβαια που το έχουν όλες οι συσκευές , το οποίο όμως και πάλι διαφέρει ανά έκδοση αφού και αυτό συνεχώς εξελίσσεται) 1
nickelodeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το SwiftKey το δούλευα πολύ καλά σε htc desire. Σχετικά με ένα διπύρηνο με 1gb ram ναι, είχε κάποια μικρή καθυστέρηση να ξεκινήσει, αλλά τότε μου φαινόταν φυσιολογικό. (Όπως του φίλου με το iPhone που δεν του λείπει το καλύτερο πληκτρολόγιο) Αυτή τη στιγμή, αν και το έχω αγορασμένο, προτιμώ το Swype γιατί κάνει περισσότερες προβλέψεις, καλύτερες συντομεύσεις και έχει την καταπληκτική αναγνώριση ελληνικής ομιλίας, αφού η Google δε μας έχει τιμήσει ακόμα. Καμία καθυστέρηση στο Xperia SP με τα ίδια specs, δουλεύει τέλεια. Βέβαια δεν ξέρω για πια περίοδο μιλάς γιατί κάθε λίγο και λιγάκι προκύπτουν νέα update που το βελτιώνουν συνεχώς. Έχω το έχω από το καλοκαίρι και είναι αψεγάδιαστο. Το πληκτρολόγιο στο IOS ειναι απλα τέλειο γιαυτο και υπάρχουν αρκετές android εφαρμογές που το έχουν...Τουλαχιστον απο λογισμικό το IOS δεν παίζεται συγκριτικά με το Android!Πήρα ενα android κινητο και με το μαμα πληκτρολόγιο δεν υπήρχε περιπτωση να γράψω..αν δεν μπορούσα να το αλλάξω κιόλας καλύτερα να το πέταγα!Sent from my iPhone using Insomnia Ναι πες όμως και ποιο κινητό πήρες και ποια έκδοση android έτρεχε, μην μας κρατάς σε αγωνία. Μήπως Gingerbread?
markos9 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Καλό αυτο αν και δεν νομίζω πως το χρειάζεται το iOS αυτο. τόσα χρόνια που δουλεύω iOS δεν εχω παράπονο. Και για να προλάβω τα χαζά σχόλια εχω πιάσει όλα τα λογισμικα στα χέρια μου σε όλες της έκδοσης τους. Keepgoing έλεος με αυτά που γράφεις. (Όλοι όσοι δεν έχουν πιάσει ποτέ άλλο κινητό android). Sent from my iPhone using Insomnia 1
kosmous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Παρεπιπτόντως εγώ αυτό το μήνυμα το απήγγειλα, γιατι βαριόμουν να γράψω Πες μου σε παρακαλώ , με το swype ή κάποιο άλλο ?
nickelodeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Υποθέτω ότι ο μόνος λόγος που τσινάει η apple είναι το γεγονός ότι τα πληκτρολόγια καταγράφουν το τι γράφεις για να μπορούν να δίνουν αποτελεσματικές προβλέψεις και φοβάται μην ξεσπάσει κάνα σκάνδαλο με διαρροή κωδικών και αριθμών πιστωτικών καρτών και ο δούρειος ίππος αποδειχτεί ότι είναι το πληκτρολόγιο. Πολύ πιθανό να ετοιμάζει το δικό της swype-flow πληκτρολόγιο, και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όταν το παρουσιάσει, αν το παρουσιάσει ποτέ, θα το παρουσιάσει λες και ανακάλυψε το εμβόλιο για το AIDS. 1
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ευτυχως που η apple προσεχει τι μπαινει στη συσκευη και την κρατα ανεπαφη ωστε ο χρηστης να μη σιχτιριζει οπως συμβαινει με τα lags που εχουν τα android. 100# ταχυτητα , αποκριση και smooth . Σ οποιον δεν αρεσουν αυτα μπορει απλα να μην επιλεξει iphone. Κατα τ αλλα για οσους θελουν να ψαχτουν υπαρχει και το jailbreak. Ειπαμε. Το συνεχες κραξιμο σε μια εταιρια εχει καταντησει ακρως κουραστικο. Get over it 2
xtrim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ευτυχως που η apple προσεχει τι μπαινει στη συσκευη και την κρατα ανεπαφη ωστε ο χρηστης να μη σιχτιριζει οπως συμβαινει με τα lags που εχουν τα android. 100# ταχυτητα , αποκριση και smooth . Σ οποιον δεν αρεσουν αυτα μπορει απλα να μην επιλεξει iphone. Κατα τ αλλα για οσους θελουν να ψαχτουν υπαρχει και το jailbreak. Ειπαμε. Το συνεχες κραξιμο σε μια εταιρια εχει καταντησει ακρως κουραστικο. Get over it Βάλε σε αυτά που λες και το 100% προσαρμοστικότητα και τσουπ, βγάζεις το Android Η δικαιολογία που δίνουν οι χρήστες smartphone για τη στάση της Apple απέναντι στις επιλογές εξατομίκευσης, όπως είναι και το πληκτρολόγιο, είναι απλά αβαρείς. Υπάρχουν άπειρες εφαρμογές για Android και ναι μερικές από αυτές δε δουλεύουν όπως θα έπρεπε ή προκαλούν διαφόρων ειδών προβλήματα. Άλλες, από την άλλη, όχι μόνο κάνουν ακριβώς αυτό που πρέπει και όπως πρέπει, αλλά το κάνουν και άκρως αποδοτικά και χωρίς επίδραση στο λειτουργικό ή σε οτιδήποτε αφορά την εμπειρία χρήσης. Ε λοιπόν το Swiftkey είναι από αυτές τις εφαρμογές. Αυξάνει την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ευκολία εισαγωγής κειμένου. Το να μην επιλέγεις να την χρησιμοποιήσεις είναι λογικό, όχι όμως και να μην έχει κανένας χρήστης αυτήν τη δυνατότητα και επιλογή, λόγω παραξενιάς του κατασκευαστή και με το έτσι θέλω.
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγω και android που ειχα δε την ειχα κατεβασει, οποτε δε με νοιαζει καθολου το συγκεκριμενο θεμα. Δεν ειναι δικαιολογια ειναι καποια συγκεκριμενα γεγονοτα. Η apple δε θελει παρεμβολες στο λειτουργικο της, και καλα κανει. Βλεπουμε το ios να χει διατηρηςει τα χαρακτηριςτικα του ανεπαφα ποςα χρονια τωρα. Εμενα προσωπικα αυτο δε με ενοχλει. Αν καποιον τον ενοχλει, αν στην προκειμενη του ειναι τοσο σημαντικη η εφαρμογη αυτη, απλα δεν αγοραζει apple. Το να κραζουμε την εταιρια δεν εχει απολυτως κανενα νοημα, υπαρχουν παρα πολυ ανθρωποι στον κοσμο που ειναι ευχαριστημενοι απο τα προιοντα της & αλλοι που δεν ειναι. Αυτοι μπορουν απλα να μη τα αγορασουν. 2
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ευτυχως που η apple προσεχει τι μπαινει στη συσκευη και την κρατα ανεπαφη ωστε ο χρηστης να μη σιχτιριζει οπως συμβαινει με τα lags που εχουν τα android. +1 nickelodeon (2-3 post παραπανω). Και δεν ειναι μονο οι κωδικοι των καρτων, τα pass απο τα e-mail ή οποιοδηποτε αλλο account, αλλα και αυτα που πληκτρολογεις σε μηνυματα/υπενθυμισεις.
nickelodeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά σας έχω βαρεθεί για το lag. Δεν παίζει τόσο πολύ όσο ισχηρίζεσται. Αλλά και να εμφανίζεται lag κάτω από κάποιες συνθήκες μπορούμε να το βάλουμε στα αρνητικά του Android αλλά δεν είναι αρκετό να υπερκαλύψει τα πολλά θετικά. Και από την άλλη μεριά της Apple υπάρχουν αρνητικά αλλά ας μην πάει εκεί η κουβέντα το θέμα είναι το swiftkey. Δοκιμάστε το και αν σας αρέσει αρχίστε να γκρινιάζετε στην apple για να φτιάξει το δικό της, μην αφήνετε να σας λένε τι είναι καλό και τι όχι δοκιμάστε το μόνοι σας και βγάλτε συμπέρασμα και αν σας αρέσει βγάλτε φωνή. Όχι "you are holding it wrong" και ξαφνικά όλοι "OK apple is right, I was holding it wrong" 2
ektor7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Στα ελληνικά δεν είναι τόσο καλό το λεξικό του όσο των τρίτων. παρόλο που συνεχώς βελτιώνεται Αν δεν υπήρχε άλλη επιλογή τη κάνεις φυσικά τη δουλειά σου μια χαρά και με αυτό, αλλά με τα υπόλοιπα την κάνεις πολύ καλύτερα Ποια android εφαρμογή έχει το πληκτρολόγιο του ios; μιλάς για το skin; γιατί το ίδιο το πρόγραμμα δε γίνεται να υπάρχει Δε το χρησιμοποιω,απλα ηξερα οτι υπαρχει μια τετοια δυνατοτητα! Παντως ειναι ειναι μεγαλο φαουλ,για τα υπολοιπα λογισμικα που δεν εχουν μια τετοια δυνατοτητα,ασχετα αν καποιους δεν τους βολευει ή οχι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα