Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ποτε δεν χρειάστηκα κάτι παραπάνω απο το λεξικό που προσφέρει η apple. Αν κάποιος χρήστης με συσκευή apple χρειάστηκε ας μας γράψει την εμπειρία του.

Πρεπει να χρησιμοποιησεις για καμμια εβδομαδα το swiftkey για να καταλαβεις ποσο δυσχρηστο και αργο ειναι το ενσωματωμενο πληκτρολογιο του ios και ποσα λιγοτερα keystroke κανεις γραφοντας με swiftkey.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω, αφού μπορούμε να έχουμε το Emoji σαν ξεχωριστό keyboard, γιατί δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο να έχουμε και Swiftkey? 

το emoji δεν ειναι ξεχωριστο πληκτρολογιο, ειναι κατι σαν ξενη γλωσσα και ειναι της apple, κι οχι 3rd party.

οποιος εχει παλιοτερο κινητο android κι οχι καποια ναυαρχιδα να μας μεταφερει την εμπειρια του απο την αλλαγη πληκτρολογιων, γιατι εγω οταν ειχα ενα android htc wildfire και αλλαζα πληκτρολογια το lag που ειχε ηταν απιστευτα εκνευριστικο. ενας λογος που η apple δεν επιτρεπει σε devs να πειραζουν σε τετοιο βαθμο το λειτουργιο της ειναι γιατι θελει να διασφαλισει σε ενα "υψηλο" επιπεδο την εμπειρια (αυτο προφανως ειναι υποκειμενικο), σε αντιθεση με το android που για να νιωσει σε τετοιες εφαρμογες θες 4 πυρήνες και 2 γβ ραμ.

τωρα σε οτι αφορα το πληκτρολογιο της apple, ειναι απαραδεκτο, το λεξικο δυσχρηστο και αν και εχω iphone καταλαβαινω πως πρεπει να γίνει κάτι για να γίνει πιο ευχρηστο.

• Like 1
Δημοσ.

σε αντιθεση με το android που για να νιωσει σε τετοιες εφαρμογες θες 4 πυρήνες και 2 γβ ραμ.

Αυτό είναι ανακριβές, Sony Xperia SP, dual core, 1GB RAM το swiftkey δουλεύει τέλεια.

Η πρώτη εφαρμογή που αγόρασα, ήταν αρκετές δύο μέρες δωρεάν δοκιμή.

Δοκιμάστε το στο Ios δεν χάνετε τίποτα.

Δημοσ.

Το emoji δεν είναι της Apple,όσο για το να λαγκάρουν άλλα πληκτρολόγια πέρα του οποιουδήποτε στοκ τι να πω.. μπορεί το 2010 να γινόταν κι αυτό σε κάποιες συσκευές..

Δημοσ.

+1 , αγορασμενο απο το πρωτο Galaxy μεχρι σημερα.Ειναι απο τις εφαρμογες που και παραπανω να το χρεωναν, το αξιζει.Δεν υπαρχει ουτε ενας απο τους γνωστους που να εχει ios και μολις το ειδε στη χρηση να μην το εψαξε για να το περασει.

Δημοσ.

ε ρε να ζουσε ο στεφανος....ουτε για φτυσιμο δεν θα το αγοραζε...θα εφτιαχνε ενα δκο του , που δεν θα μπορουσε να το δουλεψει κανενας, αλλα θα πουλαγε σαν τρελο

• Like 1
Δημοσ.

Οσο είχα iphone το πληκτρολόγιο του με κάλυπτε απόλυτα.

Στο Android δοκίμασα το SwiftKey και το θεωρώ απαραίτητο. Αν ξαναγύριζα ωστόσο σε i OS δεν νομίζω ότι θα χρειαζόταν.

• Like 2
Δημοσ.

Το emoji δεν είναι της Apple,όσο για το να λαγκάρουν άλλα πληκτρολόγια πέρα του οποιουδήποτε στοκ τι να πω.. μπορεί το 2010 να γινόταν κι αυτό σε κάποιες συσκευές..

to emoji στο iphone το επιλεγεις σαν ξενη γλωσσα μεσα απο τις ρυθμισεις χωρις να κατεβασεις τπτ, αρα ειναι ενσωματωμενο στο πληκτρολογιο της απλ.

επισης κανεις δεν ειπε πως λαγκαρει σε ολα.

σε οτι αφορα την εφαρμογη, φανταζομαι η ελειψη ελληνικων το κραταει πισω, μαζι με τις δυσκολιες διαδραστικότητας στο ios.

Δημοσ.

Το επιλέγεις γενικά σαν γλώσσα το emoji, αλλά δεν αποτελεί λογισμικό που είναι ιδιοκτησία της Apple ή υπάρχει μόνο στο iPhone, είναι απλά κάτι που έβαλε ΚΑΙ η apple στις συσκευές της

Ιαπωνικό νομίζω ότι είναι και υπάρχει πολύ πριν τα iPhone

και πλέον το έχει ενσωματώσει και το στοκ πληκτρολόγιο του Android

https://www.dropbox.com/s/8irx3jg18js7ifw/Screenshot_2014-02-03-00-33-59.png

Δημοσ.

Το SwiftKey το δούλευα πολύ καλά σε htc desire. Σχετικά με ένα διπύρηνο με 1gb ram ναι, είχε κάποια μικρή καθυστέρηση να ξεκινήσει, αλλά τότε μου φαινόταν φυσιολογικό. (Όπως του φίλου με το iPhone που δεν του λείπει το καλύτερο πληκτρολόγιο)

Αυτή τη στιγμή, αν και το έχω αγορασμένο, προτιμώ το Swype γιατί κάνει περισσότερες προβλέψεις, καλύτερες συντομεύσεις και έχει την καταπληκτική αναγνώριση ελληνικής ομιλίας, αφού η Google δε μας έχει τιμήσει ακόμα.

Δημοσ.

Tο "swiftkey" δεν ειναι κατι που πλεον υποστηριζει το default  keyboard του android?

Γιατι συζητατε για 3rd party keyboards για το swiftkey?

Δημοσ.

Άλλη μια γελοία επιλογή της apple. Να νομίζει οτι αυτή ξέρει καλύτερα απο τον καθένα τι τον βολεύει. Αλλά αφού με αυτή τη νοοτροπία πουλάει γιατί να αλλάξει;

Ας βγούν τώρα όλοι όσοι δεν εχουν πιάσει ποτέ άλλο κινητό (δηλαδή android) στα χέρια τους να μας πουν πόσο φανταστικές και υπερ-καταπληκτικές είναι οι stock εφαρμογές του ios που δεν χρειάζονται τίποτα άλλο....

Μια συμβουλή στα apple fanboys: δοκιμάστε το swype. Μετά θα κλαίτε τα λεφτά που δώσατε για το ...φρούτο.

Δημοσ.

Tο "swiftkey" δεν ειναι κατι που πλεον υποστηριζει το default  keyboard του android?

Γιατι συζητατε για 3rd party keyboards για το swiftkey?

swype-flow λέγεται αυτό που λες. Πολλά πληκτρολόγια το υλοποιούν, το θέμα είναι το πως. Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το stock keyboard, μιας και άργησε να υλοποιήσει το swype-flow. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το swiftkey, που έχει αποθηκευμένο το λεξικό στο cloud και μοιράζονται οι λέξεις στις συσκευές μου. Δεν έχω δει το παραμικρο lag, παρα μόνο το μισό δευτερόλεπτο μετά απο κάθε επανεκκίνηση.

• Like 1
Δημοσ.

Qsis εγώ απορώ πως γράφουν αυτοί που έχουν android.

Γράφουν με όποιο πληκτρολόγιο θέλουν και έχουν πλήρη ελευθερία να αλλάξουν όποτε τους κάνει κέφι.

Στο iOS πάλι γράφεις με ότι σου πει η "μαμά". :)

Swiftkey note:

Επειδή θέλουμε να είμαστε in πρέπει να βγάλουμε μια εφαρμογή και για το iOS, αλλά με τα τόσα κλειδώματα της Apple δεν μπορούμε, οπότε βγάζουμε κάτι άχρηστο.

iOS: Ίσες ευκαιρίες κι επιλογές για χρήστες και developers. :D

Το πληκτρολόγιο στο IOS ειναι απλα τέλειο γιαυτο και υπάρχουν αρκετές android εφαρμογές που το έχουν...Τουλαχιστον απο λογισμικό το IOS δεν παίζεται συγκριτικά με το Android!Πήρα ενα android κινητο και με το μαμα πληκτρολόγιο δεν υπήρχε περιπτωση να γράψω..αν δεν μπορούσα να το αλλάξω κιόλας καλύτερα να το πέταγα!Sent from my iPhone using Insomnia
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...