DimitrisM. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Χαιρετω. Εχω ενα white macbook και μεχρι προχθες ειχα κανονικα photostream μεσα απο το iphoto (δε θυμαμαι τη version του). Χθες εκανα format και το iphoto εχει μεινει στην εκδοση 8.1.2 και δεν υποστηριζει photostream. Εκανα ολα τα updates απο appstore και software update. Υποψιαζομαι οτι κατι με το appstore γιατι ο mac μου δεν υποστηριζει mavericks και συνεπως δεν μπορω να κατεβασω την τελευταια εκδοση iphoto. Καμια ιδεα τι παιζει?
ramarg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εφοσον λες οτι πριν γινοταν αρα κατι αλλαξε με την επαναφορα που εκανες... θυμασαι ποια version ειχες πριν ?για να εχεις το λευκο mac , λογικά το είχε προεγκατεστημένο το iphoto σωστά? στο appstore ψαξε iphoto,και version history...σιγουρα θα σου εμφανισει νεωτερη εκδοση...**και μια extra ιδεα...για να μιλας για photostream αρα μιλαμε για icloud...το εχεις ενεργοποιημενο σεταρισμένο,με τικαρισμένη τη ροη φωτογραφιών και στις 2 συσκευές?
DimitrisM. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Tο iphoto το ειχα απ' οταν αγορασα τον η-υ το 2008 (included). Απ οσο εψαξα, photostream υποστηριζει το ilife 11, το οποιο ποτε δεν αγορασα. Μαλλον το εκανε update μονο του μεσα απο το app store, αλλα τωρα εχει βγει το καινουργιο iphoto το οποιο δεν υποστηριζεται απο το μηχανημα μου λογω μη υποστηριξης mavericks. πιστευω, το προβλημα ειναι πως απο το mac app store δεν μπορω να κατεβασω την παλιοτερη βερσιον απο αυτη που κυκλοφορει τωρα. Μπερδεμα… Αυριο θα μου δωσει φιλος το ilife11 σε cd, εαν εχει αδειες για να το χρησιμοποιησεις σε περισσοτερους απο εναν υπολογιστες, το προβλημα θα λυθει, διαφορετικα τρεχα γυρευε..
ramarg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Tο iphoto το ειχα απ' οταν αγορασα τον η-υ το 2008 (included). Απ οσο εψαξα, photostream υποστηριζει το ilife 11, το οποιο ποτε δεν αγορασα. Μαλλον το εκανε update μονο του μεσα απο το app store, αλλα τωρα εχει βγει το καινουργιο iphoto το οποιο δεν υποστηριζεται απο το μηχανημα μου λογω μη υποστηριξης mavericks. πιστευω, το προβλημα ειναι πως απο το mac app store δεν μπορω να κατεβασω την παλιοτερη βερσιον απο αυτη που κυκλοφορει τωρα. Μπερδεμα… Αυριο θα μου δωσει φιλος το ilife11 σε cd, εαν εχει αδειες για να το χρησιμοποιησεις σε περισσοτερους απο εναν υπολογιστες, το προβλημα θα λυθει, διαφορετικα τρεχα γυρευε.. ε σιγα...το μονο ευκολο..αρκει να σειρεις τις εφαρμογες ilife στον φακελο applications του λαπτοπ και τελος..Εγω ετσι περασα το aperture αλλου χρηστη που κανει και 89.99.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα