Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Σκοπευω τον επομενο μηνα να προβω σε αγορα φορητου υπολογιστη και θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας σχετικα με τα δυο μοντελα που εχω προτιμησει για να αγορασω.Θελω να διαθεσω γυρω στα 1300 ευρω. Τα δυο μοντελα ειναι: το macbook pro retina 13' i5/8gb/256gb και το αλλο ειναι  το Dell inspiror 7737 touch 17' με i7/ 16gb /1T . Σπουδαζω πληροφορικη ξερω οτι θα ηταν αρκετο και λαπτοπ με χαμηλοτερα χαρακτηριστικα αλλα θελω να αγορασω ενα απο τα δυο.

Δημοσ.

Ναι ειναι πολυ καλο απλως μου ειπαν μερικοι οτι το συγκεκριμενο εχει προβλημα με το πληκτρολογιο και το wifi.....Για τα καινουργια sony που ειναι laptop και tablet τι λες?

Δημοσ.

Καλησπερα.

Σκοπευω τον επομενο μηνα να προβω σε αγορα φορητου υπολογιστη και θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας σχετικα με τα δυο μοντελα που εχω προτιμησει για να αγορασω.Θελω να διαθεσω γυρω στα 1300 ευρω. Τα δυο μοντελα ειναι: το macbook pro retina 13' i5/8gb/256gb και το αλλο ειναι  το Dell inspiror 7737 touch 17' με i7/ 16gb /1T . Σπουδαζω πληροφορικη ξερω οτι θα ηταν αρκετο και λαπτοπ με χαμηλοτερα χαρακτηριστικα αλλα θελω να αγορασω ενα απο τα δυο.

mac φιλε μου..αν ειναι δυνατον τι σου λενε...ολοι απεκτησαν αποψη... macbookpro retina φυσικα... 8gb 256ssd... εριξαν και τις τιμες...οτι πρεπει...apple macbook retina εγγυηση...η apple στο θεμα υπολογιστης ειναι ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ..ειναι η apple και όλοι οι υπόλοιποι...Στο θεμα υπολογιστης η apple δεν εχει ανταγωνιστές απλά..Εμπιστεψου mac και θα με θυμηθείς..Πήγαινε να το δεις από κοντά και θα καταλάβεις εσύ ο ίδιος με τα μάτια σου..Οθονάρα Νο1.... ολα τα αλλα ειναι, συγνωμη για φτυσιμο, ειδικα στο θεμα οθονης αθλια..να περασω σε αποδοση μπαταριας ? που ολοι εχουν 1,30 ώρα ? Πάρε 10 ώρες μπαταρία στο mac, και 12-14 ώρες με χαμηλό φωτισμό να απολαμβάνεις πληγηση wifi χωρις καλωδια..Μην αναφερθώ σε σκληρούς δίσκους ssd που εχουν PCI-e ταχυτητες..οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει στο κοσμο..thunderbolt 2 (20gb/sec) , usb 3, γενναιοδωρα μεγαλο trackpad με gestures-functions που κανενας δεν εχει, γαματο backlit πληκτρολογιο, unibody κατασκευη ανθεκτικη,και οχι πλαστικουρα,εξαιρετικες θερμοκρασιες,τελευταιας γεννιας intel haswell με turbo boost 2,9-3 ghz...Xώρια το εξαιρετικό λειτουργικό της mac os,που μπροστα του το windows ειναι οτι χειροτερο..Δωρεαν αναβαθμισεις λειτουργικου στις νεες εκδοσεις..τι να πρωτοθυμηθεις..Σου απανταω εκ πειρας,εχοντας περασει απολες τις μαρκες τοσα χρονια και βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο..Oποια απορια εχεις στειλε μου pm γιατι δεν μπορω να ελεγχω ολα τα θεματα που απαντησα :s

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...