Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Εδώ και 1 εβδομάδα δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό χρήστη administrator του laptop μου.Ανοίγω το laptop,βάζω κωδικό και μου βγάζει το μήνυμα "Η σύνδεση της υπηρεσίας "υπηρεσία προφίλ χρήστη" απέτυχε.Το προφίλ χρήστη δεν μπορεί να φορτωθεί".

Με τα άλλα 2 προφίλ χρήστη (εργασία και guest) μπαίνω.Πάω στον "Πίνακα ελέγχου/Λογαριασμοί χρηστών" για να διαχειριστώ τους χρήστες και μου ζητάει τον κωδικό administrator.Τον βάζω σωστά και μου βγάζει μήνυμα "Τα Windows δεν είναι δυνατόν να βρουν το "C:/Windows/system 32.rstrui.exe".Βαβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε το όνομα σωστά και προσπαθήστε ξανά".

Πάω στην Επαναφορά συστήματος,μου ζητάει κωδικό administrator,τον βάζω σωστά,τον δέχεται και δεν μπαίνει στην επαναφορά.

Πάω στην Διαχείριση συσκευών και μου βγάζει την κάρτα γραφικών με θαυμαστικό (ATI RADEON HD 4670).Βγάζει μήνυμα "δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής (κωδικός 10).Δεν μπορώ να πειράξω τις ρυθμίσεις,γιατί ζητάει κωδικό administrator,τον βάζω σωστά,τον δέχεται και μετά δεν κάνει τίποτα.

Τί να κάνω;Έχω απελπιστεί.Δεν θέλω να κάνω format,γιατί θα χάσω ό,τι έχω στον σκληρό δίσκο στον χρήστη administrator.

Έχω Windows 7 Ultimate 32 bit μη αυθεντικά (και μου το λέει συνεχώς με μήνυμα τα τελευταία 2 χρόνια που τα έβαλα).

Intel Core 2 Duo P8700 (2,53 Ghz)

Ram 4 GB

Βοήθειαααα....

Δημοσ.

Το πρόβλημά σου φαινεται ότι περιγράφεται στο http://support.microsoft.com/kb/947215/el

Αφού δεν έχεις αλλον admin user στα windows, μπες σε safe mode και φτιάξε αλλο admin user. Mεταμετεφερε τα αερχεια σου στο νεο profile...

στο λινκ παραπάνω περιγραφονται αυτα.. αν εχεις προβλημα πες μας..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια πολλά!  Για να μην δημιουργώ νέο θέμα, υποθέτω μπορώ να ρωτήσω εδώ. Λοιπόν εγώ έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα ανάποδα, δηλαδή μπαίνω κανονικά στο δικό μου λογαριασμό ως administrator, αλλά δεν μπαίνω ως guest η ως απλός χρήστης σε όποιο λογαριασμό και να δημιούργησα. Ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ: http://support.microsoft.com/kb/947215/el δενκατάφερα τίποτα, έχω τα 7 Ultimate, καμιά λύση;

Επεξ/σία από polll
Δημοσ.

Επίσης μπαίνω και με άλλο λογαριασμό administrator που δημιούργησα τώρα, ως τυπικός χρήστης δεν μπαίνω. 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω παρόμοιο πρόβλημα σε ενα λαπτοπακι που ειχα να το χρησιμοποιησω πάνω απο 2 μήνες. Όταν το χρησιμοποιησα τοτε δουλευε κομπλε... Τώρα μου κάνει αυτό. Αλλα δεν με αφήνει να κάνω safe mode. Όταν πατάω το f8 μου βγαζει μια λίστα η οποία δεν ειναι η λίστα που περιμενα να δω. Καμοιά ιδέα;

Δημοσ.

Εχω παρόμοιο πρόβλημα σε ενα λαπτοπακι που ειχα να το χρησιμοποιησω πάνω απο 2 μήνες. Όταν το χρησιμοποιησα τοτε δουλευε κομπλε... Τώρα μου κάνει αυτό. Αλλα δεν με αφήνει να κάνω safe mode. Όταν πατάω το f8 μου βγαζει μια λίστα η οποία δεν ειναι η λίστα που περιμενα να δω. Καμοιά ιδέα;

Αφού βλέπεις ότι το θέμα είναι ανενεργό από τον Απρίλιο, γιατί δεν ανοίγεις νέο θέμα;

Πάντως το f8 πάτα το λίγο αργότερα. Περίμενε να περάσει η 1η οθόνη του κατασκευαστή του λάπτοπ και μετά πάτα το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...