Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δε ξέρω αν είναι σωστό μέρος να βάλω αυτό το θέμα αλλά αν θέλετε το αλλάζετε. ευχαριστώ

θα ήθελα να πάρω ένα σκληρό δίσκο εξωτερικό ώστε να τον συνδέσω δικτυακά στο router και να μπορώ να μπαίνω στα αρχεία μου μέσω internet. να μην είμαι στο σπίτι αλλά όταν έχω interrnet στο laptop να μπορώ να τροποποιώ ή να τραβάω τα αρχεία που χρειάζομαι από το σπίτι στο laptop μου. Πχ. κάποιες φορές ξεχνάω τα αρχεία στο σπίτι και δε μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

ΥΓ. να μπορώ να διαχειρίζομαι τον σκληρό όχι μόνο από το λαπτοπ αλλά και από άλλο υπολογιστή που δεν είναι δικό μου σε περίπτωση που χρειαστεί.

Τι θα πρέπει να κάνω? Να πάρω σκληρό δίσκο με ethernet? μετά ποιές ρυθμίσεις πρέπει να ακολουθήσω ώστε να πετύχω αυτό που θέλω. Παρακαλώ μπορείτε να μου στείλετε κάποιους οδηγούς για να καταλάβω περίπου τι να κάνω?

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Για αρχεια δουλειας χρησιμοποιω ΜΟΝΟ το dropbox...γενικα η αποθηκευση/επεξεργασια μεσο cloud με εχει σωσει...φυσικα δεν μιλαμε για Tb δεδομενων αλλα για μερικα (3-4) Gb...

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο θελω να κανω κι εγω με τον φιλο που ανοιξε το θεμα.

Αφου για παραδειγμα γινει η αγορα του NAS μετα με ποιον τροπο θα μπορω να μπαινω στα ρχεια μου απο αλλο υπολογιστη/laptop κλπ.?

Επισης αν εχω και ταινιες αποθηκευμυνες στους σκληρους(λογικα 2bay 3ΤΒ) θα μπορω να τις βλεπω οταν θα ειμαι γις παραδειγμα σ'ενα αλλο σπιτι η ξενοδοχειο?Αν ναι με ποιον τροπο?

Κοιτου για synology αρχικα γιατι εχω διαβασει πολυ καλα σχολια αλλα αν μπορω να κανω τη δουλεια μου και με κατι φθηνοτερο θα ηταν πολυ καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...