Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα μαγκες

έχω την εξης απορία; το pc είναι καινουριο, και αναρωτιέμαι εάν το 60% cpu και το 50% ram ειναι φυσιολογικό. τρέχω μονο chrome και ενα game(world of warcraft). και κάτι τελευταίο στο task manager  έχω περιπου στις 84 διεργασίες. Αν μπορούσατε να μου πείτε την γνώμη σας για αυτό το θεματάκι... ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οι διεργασίες που λες δεν ειναι ουτε λίγες ουτε πολλές , τα windows και γενικα ο υπολογιστής σου τρέχει πολλα πράγματα ταυτόχρονα και ας εχεις εσυ πχ μονο chrome και το wow ανοιχτό, εμενα αυτην την στιγμή τρέχουν 92. Οσο για την cpu και αυτο εξαρτάται απο τι τρέχεις αυτην την στιγμή , αν εχεις ανοιχτό το wow και ανάλογα φυσικά τον επεξεργαστή που έχεις λογικό ειναι να τραβάει απο την cpu , το ιδιο υσχύει και για την ram πανω κατω

Δημοσ.

νε και ιμουνα ετιμος να παρω τον fx αλλα τον συγκρινα με τον δικο μου και τα στατιστικα ηταν λιγο παραπανω, αλλωστε για wow προτιμοτερο  ειναι inel.

τεσπα καμια ιδεα τι κανει το ahci

Δημοσ.

Βασικά μπορεις να αρχίσεις να κλείσεις υπηρεσίες που τρέχουν στο σύστημα σου ολη την ώρα απο το msconfig αλλα καλύτερα να μην το πειράξεις αν δεν ξέρεις τι κανεις γιατι κινδυνεύεις να υπολειτουργούν πράγματα στα windows, αν δεν εχεις καποιο σοβαρό πρόβλημα οπως να κολλάει το pc γενικά κτλπ μην αγχώνεσαι.

Το ahci βοηθάει τους δίσκους και συγκεκριμένα τα windows να φορτώνουν πιο γρήγορα

Δημοσ.

να μειωσεις;

ναι κλεισε το παιχνιδι.

Οταν ο υπολογιστης σου καθεται ποση χρηση επεξεργαστη εχεις 1-3% ;

το να πειραξεις πραγματα απο msconfig θα σου δωσουν κατι ελαχιστα στη ραμ,σιγα τα ωα. 8 γιγα εχεις δεν θα τα γεμισεις ευκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...