lampisd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 με φουλ ξεζουμισμα ιντερνετ wifi gps εβγαζε την μερα. εγω το δουλευα με την επισημη miui 4.1.24 η οποια ειχε και ελληνικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολυ παιδιά θα τα βάλω κάτω τις επόμενες μέρες και θα σας πώ εντυπώσεις όταν έρθει
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δεν κατέληξα ακόμα φίλε μου γι αυτό λέω θα τα βάλω κάτω, αυριο μεθαύριο όμως πρέπει ήδη να έχω παραγγείλει γιατί το neo v το έχω ήδη χαρίσει στον πατέρα μου και είμαι με ένα αθάνατο 3310... Μιλάμε για το απόλυτο παράθυρο στο παρελθόν, βέβαια αν υπήρχε smartphone με την μισή μπαταρία από αυτή που έχει και σήμερα το 3310 θα το έπερνα και με κλειστά μάτια
disqualified Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δεν κατέληξα ακόμα φίλε μου γι αυτό λέω θα τα βάλω κάτω, αυριο μεθαύριο όμως πρέπει ήδη να έχω παραγγείλει γιατί το neo v το έχω ήδη χαρίσει στον πατέρα μου και είμαι με ένα αθάνατο 3310... Μιλάμε για το απόλυτο παράθυρο στο παρελθόν, βέβαια αν υπήρχε smartphone με την μισή μπαταρία από αυτή που έχει και σήμερα το 3310 θα το έπερνα και με κλειστά μάτια είναι θέμα καταναλωσης, οι ενεργειακες αναγκες ενος smartphone δε συγκρινονται με τα τοτε κινητα
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα και πάλι, μετά από δύο 24ωρα απουσίας στα οποία σχεδόν έμαθα κινέζικα για να κατασταλάξω θεωρώ πως το τέλειο στην τιμή που ζητάω είναι αυτό . Θα ήθελα πραγματικά την άποψή σας γιατί δεν είμαι και ειδήμων, απλά το ζαχάρωσα αρκετά λόγω τις μπαταρίας κυρίως. Καταπληκτικό είναι επίσης το zte που προτείνει ο φίλος παραπάνω απλά ξεφεύγει λίγο απ το budget μου και έχει και μικρότερη μπαταρία...Για τέλος 2 ερωτήσεις : α) Το 3G WCDMA:2100mhZ δουλεύει στα πάτρια εδάφη??? β) Για τελωνείο ζητάω sing post και κάτω από 100$ ή άλλαξε τίποτα και θα έχω τραβήγματα??? Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Για το τελωνείο πρέπει να γνωρίζεις ότι μετά την αλλαγή από 3/12/2013, το νέο πλαίσιο εισαγωγής από τρίτες χώρες αντικειμένων μη εμπορικού χαρακτήρα ζητάει για αξία από 45€ έως 700€ δασμό 2,5% και ΦΠΑ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Αααα μάλιστα και φαντάζομαι αν βάλω τιμή 45€ τότε θα καταλάβουν την μπούρδα και θα το κοστολογήσουν μόνοι τους οπότε την έκατσα. Άν πάλι βάλω 100€ τότε θα μου έρθει ένα 25% έξτρα χοντρικά άρα καλύτερα να πάω σε κάτι από ευρώπη...Σωστά???
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Όπως καταγράφονται περιστατικά από Κίνα, μετά την 3/12/2013, χρεώνονται τα παραπάνω έξοδα ακόμη και με το ταχυδρομείο, με το οποίο πριν περνούσαν πολλά δέματα χωρίς χρεώσεις. Για μένα, η πιο σίγουρη αγορά σήμερα, από πλευράς τελωνείου κλπ, είναι η ΕΕ αλλά είναι υπάρχουν και εκείνοι που παίρνουν το ρίσκο.
lampisd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 εμενα δοξα το θεο με singapore post δεν ειχα θεμα ποτε,αντιθετως με dhl την εχω πατησει.
zacharias99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου μην πάρεις το Jiayu G4!!!! Ελπίζω να μην το παράγγειλες... Κάνε μου τη χάρη και μπες στο νήμα που έχουν ανοίξει σε αυτό το φόρουμ για το συγκεκριμένο κινητό!!! Στους περισσότερους βγάζει σοβαρά προβλήματα μετά από λίγο καιρό!! H Rom του έχει αρκετά προβληματάκια και συχνά ακούς για οθόνες που τα παίζουν... Μακριά από αυτό το κινητό!!! 1000 φορές το nubia που προτείνανε τα παιδιά παραπάνω, αν και για μένα στην κατηγορία που ψάχνεις (κάτω των 150ευρώ) το xiaomi hongmi είναι απλά ότι πιο αξιόπιστο/επώνυμο/καλό υπάρχει! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το παρήγγειλα ακόμη, και μάλλον όπως το βλέπω με τα νέα μέτρα στα τελωνεία δεν θα πάω σε κινέζικο...Μάλλον καταλήγω στο xperia sp ή το moto g. Αλλά και εμφανισιακά και λόγω της sd card και το 4g, θα πάω για το xperia... Φυσικά κάθε άποψη-πρόταση καλοδεχούμενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα