Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ, Μετά από 2 χρόνια με το τίμιο neo V στο οποίο έχω αλλάξει κυριολεκτικά τα λάδια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και προερχόμενος από άλλα 2 χρόνια με το blade I (εξίσου σκυλί), ψάχνω το επόμενο vfm κινητό μου...Σας λέω τις απαιτήσεις μου και θα ήθελα τις απόψεις σας... Οθόνη : 4,2 - 4,7 όχι πιο πάνω Μπαταρία : Όσο μεγαλύτερη αυτονομία γίνεται Επεξεργαστής: Δεν θέλω gaming αλλά δεν θέλω και να κολλάει με το skype στο background Card Slot: Οπωσδήποτε Λειτουργικό: Android και μόνο (Δεν έχω κάτι με ios και wp απλά έχω αγοράσει κάποια apps) Κάμερα: Δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός αλλά δεν θα έλεγα όχι σε μια 8 mp 4g: Δεν το βλέπω να έρχεται επαρχία σε λιγότερο από 25 χρόνια άρα δεν ξέρω αν αξίζει Το μόνο που έχω στο μυαλό μου προς το παρών είναι το xperia sp, που υπερβαίνει λίγο το budget Επίσης δεν θα έλεγα όχι και σε κινέζικο αλλά με λιγότερα χρήματα προφανώς ~150
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Το έχω δει φίλε μου αλλά είναι χειρότερο σε ΟΛΑ απ το sp : Δες εδώ
stratos_21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δες το Xiaomi Hongmi.... Sent from my HongMi using Insomnia 2
fatals Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Motorola Moto g, το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν παίρνει sd. Αλλιώς Xiaomi Hongmi..
makfil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Παρέλαβα προχθές το δίκαρτο Wiko Darkmoon που αγόρασα με προσφορά από το Amazon.de. Η Wiko είναι Γαλλική (www.wikomobile.com) και τα μοντέλα της κατασκευάζονται στην Κίνα. Τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις σου και η τιμή του είναι στο όριο που έχεις βάλει. Τα μεγάλα ατού αυτών των κινητών, κατά την άποψή μου, είναι η 2χρονη εγγύηση, η εγκυρότητα του γερμανικού Amazon και, κυρίως, η αγορά από Ευρώπη, χωρίς τους κινδύνους του τελωνείου που έχουν "αγριέψει" τελευταία, μετά την αλλαγή του πλαισίου εισαγωγής από τρίτες χώρες, από 3/12/2013. Το συγκεκριμένο κινητό το βρήκα ψάχνοντας και στο ebw αλλά ακριβότερα. 1
kargo130 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη το ξερω λιγακι το θεμα με τη wiko. Δεν εχει σχεδον τιποτα το γαλλικο, πιο πολλη se import μοιαζει αυτο που κανει. Οι γαλλοι λενε οτι ειναι μαρκετιστικο για να "κοροιδεψει" το κοσμο κανοντας τουσ να πιστεψουν οτι αγοραζουν γαλλικο προιον. Ουσιαστικα αυτο που κανουν ειναι να παραγγελνουν σε κινεζους συσκευες με τα χαρακτηριστικα που θελουν και απλως βαζουν το ονομα τους. Δυστηχως και πολλα προιντα της Archos ειναι πλεον ετσι(που ηταν αυθεντικη γαλλικη εταιρεια). Οπωσ και να εχει οι πιο πολλοι λενε οτι ειναι τιμια κινητα σε καλη τιμη αρκει να μη σου βγαλουν προβλημα γιατι το after sale service ειναι κακιστο.
makfil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή έψαξα αρκετά το θέμα και βρήκα πολλές ευρωπαικές κριτικές. Πάντως το site τους είναι πλήρες και υπάρχει σελίδα για το After Sales Service για επικοινωνία. Όπως και νάχει, είναι πολύ καλλίτερο να επικοινωνείς με Ευρώπη για υποστήριξη και όχι με Κίνα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές και έχει πάρα πολλές δυνατότητες και παραμετροποιήσεις.
kargo130 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ναι δεν το ανεφερα για να σου πω οτι ειναι κακη επιλογη,αυτα που ακουσα και διαβασα απλως σου λεω. Ως εταιρεια επαιξαν πολυ το χαρτι οτι ειναι γαλλικη εταιρεια και οι γνωριζοντες τους πηραν με κακο ματι. Ως κινητα οι πιο πολυ λενε καλα λογια
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το moto g το είχα σαν επιλογή απλά στην ελλάδα το sp έχει 30€ περισσότερο και νομίζω είναι κλάσης ανώτερο (CPU, camera, 16gb, 4g κτλ) τώρα τα κινέζικα που προτείνατε μου φαίνονται τσιμπημένα σε σχέση με moto g και sp, αν σκεφτεί κανείς όλα τα προβλήματα που υπάρχουν με εγγυήσεις κτλ...Μπορώ ίσως να βρω το moto ή το sp κάπου φθηνότερα απ'έξω???
fatals Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREB6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1391370109&sr=8-1&keywords=moto+g
lampisd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 φιλε καλησπερα σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει αντιπαλος ZTE Νubia z5s mini 16GB εσωτερικη,θυρα sd snapdragon 600 2gb ram 1280-720 οθονη sharp igzo 13 καμερα πισω 5 μπροστα.Το ειχα και στο προτεινω εκ πειρας. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ φίλε μου, μήπως έχεις κανένα site για το zte, φαίνεται καλή επιλογή...
lampisd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 http://www.aliexpress.com/store/product/Nubia-Z5-mini-4-7-inch-android-phone-IPS-Qualcomm-APQ-8064-Quad-Core-1-5GHz/103919_1349126466.html απο εδω το ειχα παρει και απο εδω περιμενω και το Z5s με τον 800αρη,...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα