Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε σε όλους,

Προσπαθώ να ρυθμίσω την στοίχιση ενός βιογραφικού σε word 2007.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να στοιχίσω γραμμές κειμένου διαφορετικού μεγέθους ώστε στο τέλος να έχουν το ίδιο μέγεθος.

Δυστυχώς δεν ξέρω καν πως λέγεται αυτό που ψάχνω. Θυμάμαι παλιά που μπορούσες να εμφανίσεις κάποιες κάθετες γραμμές για την στοίχιση κειμένου τις οποίες και μετακινούσες και σου στοίχιζε το κείμενο αυτόματα.

Εάν κάποιος έχει ιδέα από word 2007 και πως λέγεται αυτό που ψάχνω θα βοηθήσει πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ζητάς, και ειδικότερα αυτό: "Αυτό που θέλω να κάνω είναι να στοιχίσω γραμμές κειμένου διαφορετικού μεγέθους ώστε στο τέλος να έχουν το ίδιο μέγεθος.". Μπορείς να το εξηγήσεις κάπως καλύτερα;

Μήπως εννοείς οι γραμμές (δηλ. οι παράγραφοι) να αρχίζουν από και να τελειώνουν στην ίδια κατακόρυφο; Αν ναι, τότε πρέπει να εφαρμόσεις πλήρη στοίχιση. Δες επίσης και τις ρυθμίσεις των εσοχών (αριστερής και δεξιάς) καθὠς και την ειδική στοίχιση (πρώτη γραμμή ή προεξοχή) από το μενού επιλογών παραγράφου, στην κεντρική κορδέλα.

Δημοσ.

Νομίζω πως ζητας αυτό. Δεξια δεξία που κανεις πανω κατω στην σελίδα. Προς τα πάνω λιγο πιο κατω απο το μενού έχει δυο εικονίδια. Ένα χεράκι και ένα άλλο. Το άλλο είναι το ruler που θές για να κάνεις στοίχιση.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας.

@paperpakis αυτό έψαχνα, αλλά όπως διαπίστωσα τελικά δεν είναι αυτό που θα μου κάνει την δουλειά.

@accipio Υπάρχουν σε 1 στήλη ημερομηνίες και δίπλα από τις ημερομηνίες σε 2η στήλη περιγραφή της ενασχόλησης εκείνη την περίοδο. Το πρόβλημα είναι ότι οι στήλες αυτές δεν είναι σωστά στοιχισμένες (και φαίνονται σαν στήλες, δεν ξέρω ακριβώς πως το έχουν κάνει). Επομένως θέλω να πετύχω να στοιχίσω σωστά τις ημερομηνίες και αντίστοιχα το κείμενο στην 2η στήλη (ανεξάρτητα από την στοίχιση στις ημερομηνίες).

Για να το κάνω αυτό μάλλον πρέπει να εισάγω πίνακα;

Για να μην σας τρώω τον χρόνο έβαλα πίνακες για να τελειώνω.

Δημοσ.

Σωστά το έκανες με πίνακα· γίνεται βέβαια και με το πλήκτρο TAB (πάνω από το Caps Lock στο πληκτρολόγιο) και ταυτόχρονα την επιλογή του σωστού στηλοθέτη (πάνω και αριστερά του χάρακα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...