asterios.s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα.. ξαφνικα μετα απο καποια διαδικασια προσφατα αντιμετωπιζω ενα προβλημα… οταν θετω για εξοδο ηχου την καρτα ηχου που εχω, το itunes κανει παυση το τραγουδι οπως επισης και το youtube… η καρτα ηχου ειναι η lexicon lamdA…οταν χρησιμοποιω την ενσωματωμενη εξοδο του macbook λειτουργει κανονικα… Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω!
Chris M Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ποιά είναι ακριβώς η διαδικασία και τι λειτουργικό σύστημα τρέχεις;
asterios.s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον εκανα εγκατασταση το fl studio και οταν το εκλεισα (εκεινη τη στιγμη νμζω) βρεθηκε ενα παραθυρο στο dock με ονομα wineloader… δεν εκλεινε με τπτ.. ηταν απλα λευκο.. μονο ελαχιστοποιηση μπορουσα να το κανω.. εκλεινα το μακμπουκ κ μ ελεγε οτι δεν μπορει να κλεισει γιατι το εμποδιζει το wineloader το οποιο δεν εκλεινε…πατησα να μ δειξει σε ποιο φακελο ειναι και το διεγραψα αλλα στη συνεχεια το επεστρεψα στην θεση του.. κι εγω σαν 'εξυπνος' εκλεισα το μακμπουκ με πατημενο το κουμπι που ανοιγει… τωρα εχω ηδη ενα αντιγραφο αυτου του αρχειου στην επιφανεια εργασιας αλλα δεν γνωριζω σε ποια θεση και σε ποιο φακελο ηταν… δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα απο τοτε εχω το προβλημα με την καρτα ηχου… ελπιζω να εγινα κατανοητος… σε παρακαλω αν γνωριζεις βοηθησε με!!! τρεχω OS X 10.8.5
ozelot Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει ένα Time Machine backup πριν προκύψει το θέμα ;.
asterios.s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Time Machine τωρα που το ανοιξα βλεπω οτι ειναι στο οχι… τωρα δεν γνωριζω και λεπτομεριες αν μπορω να το αλλαξω και πως κλπ… μπορω να κανω κατι πανω στο Time Machine?
ozelot Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Προφανώς δεν έχεις backup και τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Κάτι άλλο, το πρόγραμμα είναι γνήσιο ;.
asterios.s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν ηταν… αλλα το εσβησα αμεσως…
ozelot Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Έχω την αίσθηση ότι δεν απεγκαταστάθηκε σωστά, έμειναν δηλαδή κάποια κατάλοιπα του που προκαλούν όλη αυτή την ιστορία. Προσπάθησε να τα διαγράψεις με το Find Any File και πιθανότατα θα είσαι εντάξει.
asterios.s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 δλδ να κανω αναζητηση σ αυτο το προγραμμα fl studio και οτι βρει να το διαγραψω? και με το wineloader πρεπει να προχωρησω σε καποια ενεργεια? (Σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου και την βοηθεια σου)
ozelot Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αρχικά καθάρισε το σύστημα από τα κατάλοιπα του fl studio. Όσο αφορά στο wineloader δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Θα σου πρότεινα λοιπόν να το απεγκαταστήσεις κι αυτό αλλά οπωσδήποτε σύμφωνα με τις οδηγίες του παραγωγού του. Ρίξε μια ματιά και στο άρθρο. Να πω και κάτι, δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε εδώ για να βοηθάμε στα πλαίσια του εφικτού.
asterios.s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 θεος φιλαρακο σ ευχαριστω παρα πολυ :Ρ τωρα βρηκα χρονο και εκατσα και τ εκανα αυτα π μ ειπες κ τωρα βγαζει κανονικα στην καρτα ηχου… σ εχαριστω παρα πολυ να σαι καλα
ozelot Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Χαίρομαι που βοήθησα, πάντως αν μου επιτρέπεις μην υποτιμάς και μην παραλείπεις το συστηματικό Time Machine backup. Απδεικνύεται σωτήριο στην δύσκολη στιγμή.
asterios.s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 επειδη ειμαι καινουργιος στα μακ δεν το γνωριζα.. απο εδω και περα θα το χρησιμοποιω.. ακριβως οπως το ειπες σωτηριο.. Σ ευχαριστω παρα πολυ και παλι! Να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα