akis_fc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, έχω ένα dell xps 14 το οποίο διαθέτει 2 usb3 και όχι dvd rom obv. Πήγα να κάνω εγκατάσταση windows 7 (μία διανομή που δουλεύει μια χαρά τεσταρισμένη σε άλλο μηχάνημα) και μου βγάζει error όταν πατάω install now. Με λίγο ψάξιμο καταλήγω ότι δεν μπορείς να περάσεις windows 7 μέσα από usb3 αλλά θα πρέπει να περάσεις πτώτα τους drivers για την usb3 μέσα στο boot.vim των windows που θέλεις να εγκαταστήσεις, σύμφωνα με αυτό τον οδηγό κατεβάζω του drivers απο το site της dell για το μοντέλο μου και κάνω όλα τα βήματα το boot.vim ανανεώνεται κανονικά χωρίς errors αλλά μου πετάει το ίδιο error όταν bootarw. Έχει τύχει σε κανέναν καμμία ιδέα ?
nikomas50 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δυνατότητα αφαίρεσης του δίσκου και εγκατάσταση λειτουργικού σε υπολογιστή με Intel Chipset παίζει?
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε αν θέλεις και αυτον τον οδηγό http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-usb-stick-r63. Μετα μπες στο bios πήγαινε στις επιλογές των δίσκων και αλλάξε την επιλογή για να βλέπει τους δίσκους απο ahci σε ide , κανε αυτο και ξανα δοκίμασε
akis_fc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δυνατότητα αφαίρεσης του δίσκου και εγκατάσταση λειτουργικού σε υπολογιστή με Intel Chipset παίζει? θα πρεπει να ανοιξω ενα ultrabook και ενα laptop και να τα κανω τραμπα, απο το να το κανω αυτο προτιμω να περασω windows 8 @Spank σε ευχαριστω το τσεκαρω τωρα
akis_fc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 επιλογή για να βλέπει τους δίσκους απο ahci σε ide , κανε αυτο και ξανα δοκίμασε στο sata operation έχω τις επιλογές 1) ata 2) ahci 3) intel smar responce technology το προεπιλγμένο είναι το 3, ποιο απο αυτά να επιλέξω εκτός αν αναφέρεσαι κάπου αλλου?
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Βάλε το 1 και ξανα δοκίμασε (αν και κανονικα έπρεπε να ειχε και ide αλλα παίζει να ειναι αυτο)
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 σύμφωνα με αυτό τον οδηγό κατεβάζω του drivers απο το site της dell για το μοντέλο μου και κάνω όλα τα βήματα το boot.vim ανανεώνεται κανονικά χωρίς errors αλλά μου πετάει το ίδιο error όταν bootarw. Με ποια driver δοκίμασες ακριβός;Με τα chipset driver που έχει;
akis_fc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 με τα driver που δίνει η dell για το μοντέλο μου , έβαλα το service tag στο site και τα κατεβασα. Dell Update Package: Intel USB 3.0 eXtensible Host Controller, 1.0.0.220, A01
akis_fc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πάμε λίγο παρακάτω και πάλι από την αρχή, έβαλα τελικά win8 και ubuntu οπότε έχω 1 δίσκο με 2 partitions στο πρώτο τα win 8 στο δεύτερο το /home των ubuntu και έναν μικρό ssd που έχω το root των ubuntu και swap. Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως με τα 8 και θέλω τα 7 . Κατεβάζω στα 8ρια τον driver για usb3 που ανέφερα παραπάνω και τον κάνω extract και πάω να bootarw μία έκδοση των 7 που λέει ότι συμπεριλαμβάνει drivers για τα περισσότερα μοντέλα. Μετά το install now το γνωστό error: "A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD or usb flash drive, please insert it now." Πατάω λοιπόν browse για να παω στον C να βρω τον driver μου τον βρίσκω τον αναγνωρίζει και πάω να τον κάνω install και μου βγάζει BSOD με error 0x0000007E. Καμιά βοήθεια περαιτέρω από αυτές που δόθησαν παραπάνω και δεν δούλεψαν για το πώς να έχω 7ρια :S θα σας ήμουν ευγνώμον.
Xvipes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δύσκολη λύση αλλά εφικτή. Πρέπει να έχεις windows 7 κομμένα με sysprep ώστε στο επόμενο boot να ψάξει για τις καινούργιες συσκευές. Πρέπει να έχεις το hirens boot ή ένα bootable ghost32 για να μπορέσεις να περάσεις το image. Αν έχεις τα παραπάνω τότε απλά bootareis το ghost32 και κάνεις install το image στο partition.
akis_fc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Θα το κοιτάξω μία από τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω αν δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα