Προς το περιεχόμενο

LG G2 ή Samsung Galaxy S4?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι...και το iphone που όλοι λένε ότι είναι κινητάρα...ενώ φυσικά δεν είναι, στην κίνα φτιάχνεται.

Για να δείς πόσο λάθος είναι η λογική σου, δες το και λίγο αλλιώς. Και τα nike στην κίνα τα φτιάχνουν, δεν τα λες τα ίδια όμως με τα κινέζικα που αγοράζεις με 5€ ... Όπου nike βάλε apple, το ίδιο πράγμα ισχύει. 

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μεταχειρισμενο διμηνου μιλαω ναι, εχεις δοκιμασει ποτε ?

Δεν υπαρχει λογος να κανεις πισω αν το κινητο ειναι οκ και η αποδειξη υπαρχει και δεν εχει πειραχτει η ρομ με ρουτ και καστομιες. 

Πολλες φορες εχω παρει μεταχειρισμενα κινητα, οταν τηρουνται οι προυποθεσεις που ανεφερα. 

Ποτε δεν ειχα προβλημα. Αντιθετως δεν θα εδινα ποτε 350 ευρω για οποιαδηποτε συσκευη δεν εχει υποστηριξη στην ελλαδα και πρεπει να περιμενω μηνες για να στειλω και να παραλαβω (εαν παραλαβω) αντικατασταση η επιδιορθωμενη συσκευη. 

Οπως ειπα, ο καθενας κανει τις επιλογες του. 

Οπως σου ειπαν κι αλλα παιδια, τα κινεζικα οκ ειναι για να δωσεις 100-150 ευρω να παιξεις ενα στοιχημα να σου βγει λαχειο. 

Αν καποιος εχει 350 να δωσει , δε τα ριχνει σε λαχειο, στην τελικη βαζει αλλα 50 και το παιρνει καινουριο το νοτε3 και τελος.

Μεταχειρισμένο δεν έχω πάρει ποτέ, και ούτε σκοπεύω να πάρω. Χακεριές μπορώ να κάνω εύκολα και πριν το πουλήσω να του κάνω ένα wipe data και να του περάσω την εργοστασιακή rom επάνω και εσύ να μην ξέρεις τι έχει τραβήξει το κινητό πριν.

καλα τα κινεζικα δε λεω αλλα  ειναι ρισκο

Για τα λεφτά που δίνουμε Ελλάδα, πολύ καλά. Εγώ για το τελευταίο κινητό της υπογραφής μου έδωσα 280€, τον Μάιο και δεν το έχω μετανοιώσει ούτε λεπτό.

StigmaX, on 12 Oct 2014 - 11:14 PM, said:
Για να δείς πόσο λάθος είναι η λογική σου, δες το και λίγο αλλιώς. Και τα nike στην κίνα τα φτιάχνουν, δεν τα λες τα ίδια όμως με τα κινέζικα που αγοράζεις με 5€ ... Όπου nike βάλε apple, το ίδιο πράγμα ισχύει.

Όπως έχω ξαναγράψει εδώ, ακόμα και στα κινέζικα, υπάρχουν κινέζικα και κινέζικα. Υπάρχουν του κατοστάρικου που είναι πολύ πιθανό στο έτος να σου χαλάσουνε και υπάρχουν των 3-4 κατοστάρικων που δεν θα σου χαλάσουνε. Ακόμα και στην Κίνα ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις!

Δημοσ.

Παντως αν το σερβις ηταν επιπεδου smartec και λοιπων παρομοιων σερβις και δεν χρειαζοταν να μπλεχτεις με κουριερ,συννενοηση με mail κλπ ,δεν νομιζω να γινοταν αυτη η συζητηση.

Εκει κολλανε οι περισσοτεροι και οχι τοσο περι ποιοτητας.

Δημοσ.

Αυτο προσπαθω να του εξηγησω κι εγω 

Αν εχει προβλημα η συσκευη μπλεκεις και δεν αξιζει τον κοπο. 

Αυτα το ξαναλεω αν αποφασισεις να τα σκασεις για καλη συσκευη. 

Για μεχρι 150 ευρω, το βλεπεις και λιγο σαν στοιχημα. 300 και πανω ειναι αρκετα λεφτα για να πας τυφλα, και επιπλεον να εχεις μονο 12 μηνες εγυυηση, κι αυτη με αναμονες διμηνου για στειλε-παρελαβε. 

Δεν αντιλεγω οτι σου βγηκε καλο το mi3, το θεμα ειναι αν θα λες το ιδιο αν παθει κατι και πρεπει να το στειλεις.

Κακα τα ψεμματα, στις ακριβες συσκευες το νο1 που πρεπει να κοιταμε ειναι το aftersales support. 

Eγω προσωπικα εχω διαγραψει απο τη λιστα αγορων μου τις συσκευες sony γιατι 2 φορες που χρειαστηκα εγγυηση σε ολοκαινουριες συσκευες με βγαλανε απο τα ρουχα μου σε τετοιο βαθμο που εφτασα μεχρι σε μηνυσεις και τον συνηγορο του πολιτη, εως οτου δικαιωθηκα και τις 2 φορες

Δημοσ.

Κακα τα ψεμματα, στις ακριβες συσκευες το νο1 που πρεπει να κοιταμε ειναι το aftersales support. 

Eγω προσωπικα εχω διαγραψει απο τη λιστα αγορων μου τις συσκευες sony γιατι 2 φορες που χρειαστηκα εγγυηση σε ολοκαινουριες συσκευες με βγαλανε απο τα ρουχα μου σε τετοιο βαθμο που εφτασα μεχρι σε μηνυσεις και τον συνηγορο του πολιτη, εως οτου δικαιωθηκα και τις 2 φορες

Σε αγορά μου από Ελλάδα, 1 φορά έχω χρειαστεί το aftersales support. Μου είχε χαλάσει η θύρα φόρτισης του Nokia E7-00. Περίμενα κοντά 1.5 μήνα να πάει Φινλανδία και να γυρίσει πίσω (όταν υπήρχε η Nokia). Απογοήτευση......

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά ποιο έχει καλύτερη κάμερα ρε παιδιά???!?! 

Δημοσ.

Τελικά ποιο έχει καλύτερη κάμερα ρε παιδιά???!?!

Σου έγραψα και σε άλλο θέμα.Τι περιμένεις να σου πει ο κάθε κάτοχος ότι το δικό του είναι χειρότερο? Για μενα το s4 και το note 3 είναι χειρότερα. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562&page=195

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...