Προς το περιεχόμενο

LG G2 ή Samsung Galaxy S4?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να μπεις στον παρακάτω σύνδεσμο για να τους διαφωτίσεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2565758

Πες τους: παιδιά, σίγουρα ξέρω παραπάνω από εσάς. Στο είπαμε δύο στο νήμα ότι γίνεται γιατ8ρί έχουμε και οι δυο s4 και στο xda έχει μερικές ακόμα εκατοντάδες μαρτυρίες. Η ανόητη και ανούσια συνδιαλλαγή τελείωσε εδώ πέρα και να χαίρεσαι τις παραπάνω από μένα γνώσεις σου. Έβερεστ είναι για κάποιους να πουν "ουπς, sorry μεγάλε, δε το είχα υπόψη".

βρες εσυ εναν που να εχει καταφερει να ρουταρει κανονικα s4 εκτος απο τις πρωτες παρτιδες χωρις να εχει γραψει το ΚΝΟΧ,και ασε τις εξυπναδες.οιπ ερισσοτεροι δεν εχουν παρει απο τα πρωτα .

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο που λες για την μπαρα που την ανεβαζεις στο s4 απο οπουδειποτε ειναι θεμα τις 4.3 και μετα.στο s4 με την 4.2 ειχε το ιδιο θεμα που εχει το g2.αρα αν παει το g2 στην 4.4.2 θα δουλευει σαν το s4.

Παντως οποιος ειναι root με το φοβερο g2 exposed τη ρυθμιζες τη μπαρα να την πιανεις απο οπου θες. Συν ενα σωρο αλλες βελτιώσεις. Οποιος το βαλει θα απορει πως δουλευε τοσο καιρο χωρις αυτο. Εχει προσθεσει και τα εφε απο το ios7 που η task bar και η μπαρα με τα softkey καθε φορα παίρνουν το χρωμα της καθε εφαρμογης.. Συν δυνατότητα να εχεις live wallpaper και να ειναι διαφανες taskbar και μπάρα με softkey, συν μικραινεις τη μπαρα με τα softkey και απειρες βελτιωσεις. Απο τις ελαχιστες εφαρμογες που πληρωσα αν και το εβρισκα τσαμπα, γιατι η δουλειά που εχει κανει ο τυπος ειναι απιστευτη.

Δημοσ.

βρες εσυ εναν που να εχει καταφερει να ρουταρει κανονικα s4 εκτος απο τις πρωτες παρτιδες χωρις να εχει γραψει το ΚΝΟΧ,και ασε τις εξυπναδες.οιπ ερισσοτεροι δεν εχουν παρει απο τα πρωτα .

Έχω rootαρισμένο S4, 3 εβδομάδων, status official (θέλεις screenshot?), knox απενεργοποιημένο. Βρήκα τον έναν που ψάχνεις λοιπόν. Επίσης όταν λες πρώτες παρτίδες αυτές τί διάφορα έχουν από τις μεταγενεστερες; Για διαφωτισε μας για αυτή την παράμετρο, να ξέρουμε τι να προσεξουμε... Πόσες και ποιες είναι οι παρτίδες; Πώς να βρουμε αυτες τις πρωτες που rootαρονται σωστα; LOL Το link που έδωσα δε μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις ή δε γνωρίζεις την αγγλική; Γιατί και αυτό αποδεικνύει πέρα από τη δική μου μαρτυρία με μερικές εκατοντάδες ακόμα, guess what (μάντεψε τί).

Δημοσ.

Έχω rootαρισμένο S4, 3 εβδομάδων, status official (θέλεις screenshot?), knox απενεργοποιημένο. Βρήκα τον έναν που ψάχνεις λοιπόν. Επίσης όταν λες πρώτες παρτίδες αυτές τί διάφορα έχουν από τις μεταγενεστερες; Για διαφωτισε μας για αυτή την παράμετρο, να ξέρουμε τι να προσεξουμε... Πόσες και ποιες είναι οι παρτίδες; Πώς να βρουμε αυτες τις πρωτες που rootαρονται σωστα; LOL Το link που έδωσα δε μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις ή δε γνωρίζεις την αγγλική; Γιατί και αυτό αποδεικνύει πέρα από τη δική μου μαρτυρία με μερικές εκατοντάδες ακόμα, guess what (μάντεψε τί).

Βαριέμαι να διαβάσω, λοιπόν κάτι ψιλά να γράψω, όσοι έχουν ή προλάβουν και πάρουν s4 με MGA fw μπορούν να ρουταρουν άφοβα τό τηλέφωνο κτλπ από ρομς κερνελ κτλπ. Όσοι δεν έχουν τέτοιο μπορούν να ρουταρουν αλλά ξεχνάνε cmw, custom rom κτλπ.περισσότερα στα threads του διπλανού φόρουμ. Πιστεύω να το λύσαμε γιατί βαριέμαι να γράφω τα ίδια συνέχεια

Δημοσ.

Είμαι και εγώ σε διλημμα, αν και lg-ακιας θα ηθελα να παω σε s4 αλλά με τρομάζει οτι έχω ακουσει για το lagging ! Εχει να κάνεις καποιος ενα σχολιο περι lagg-αρίσματος!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μιας και εγώ είμαι αυτός που άνοιξα αυτό το θέμα να σας πω ότι τελικά επέλεξα το G2. Το έχω εδώ και 1 μήνα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος έως και ενθουσιασμένος. Δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα. Η οθόνη του είναι απίστευτη και σε ανάλυση και σε μέγεθος. Είναι πολύ γρήγορο (πιο γρήγορο από το PC μου που έχει διπύρηνο επεξεργαστή :P ). Πλέον με Android 4.4 KitKat έχει αυξηθεί η απόδοσή του. Οποιοδήποτε άλλο κινητό (εκτός Note 3) φαίνεται κατώτερο στα μάτια μου.

Το ότι δεν παίρνει επεκτάσιμη μνήμη όντως αποτελεί πρόβλημα και όντως τα 10,6GB είναι πολύ λίγα για ένα κινητό που βγάζει Full HD 60 fps βίντεο. Οπότε είναι το μόνο πράγμα με το οποίο θα πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός και να βρεθούν εναλλακτικές λύσεις.

Όσο για το ότι το κινητό είναι LG με την οποία υπάρχει μια δικαιολογημένη επιφύλαξη από τους καταναλωτές θεωρώ ότι η δουλειά που έγινε και γίνεται ακόμα (με τα updates) είναι πολύ πιο προσεγμένη από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της. Η LG έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των κινητών και πιστεύω ότι πρέπει να ετοιμαστούμε για πολλές ακόμα εκπλήξεις από μέρους της.

Ήδη σκέφτομαι για G3 όταν βγει  B)

Δημοσ.

Φίλε έκανες την σωστή επιλογή και δικαιώθηκες.

Ε και μιας και το έχεις ήδη ένα μήνα οπότε λογικά αν είχες κάποιο hardware problem θα το είχες εντοπίσει κάνε κανένα root να πας την συσκευή ένα βήμα παραπέρα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα σας.εχω και εγω το ιδιο διλημα...,s4 η g2? Βασικα κλεινω προσ το g2 αλλα ακουσα για καποιο προβλημα που κανει σε ενα φιλο μου με το update σε kitka (αυτο του ειπε καποιος τεχνικος που ρωτησε). Βασικα εξαφανιστηκαν καποιες φωτογραφιες απο το κινητο του και οτι το ειχε ολο το βραδυ στην φορτηση και εφτασε μεχρι 70%.εχει καποιος απο εσας το ιδιο προβλημα? Απο την αλλη το samsung ειναι σταθερη αξια.το s4 το εχει και ο αντρας μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα!

Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά και θα ήθελα αν γίνεται λίγο μερικές διευκρινήσεις, αν μπορείτε!

Σαν επιλογή στο μυαλό μου είχα αρχικά το G2, αλλά το ότι δεν έχει έξτρα κάρτα και δεν βγαίνει η μπαταρία με έβαλε σε σκέψεις!

Για να μην πολυλογώ:

1* Το θέμα μου με την μπαταρία για το G2 (γιατί θέμα αυτονομίας δεν τίθεται), είναι ότι σε περίπτωση που κολλήσει, δεν θα μπορώ απλά να την βγάλω από πίσω (ξέρω ότι δεν είναι καλό, αλλά θα ήθελα να ξέρω ότι έχω μια ακόμα εναλλακτική, μιας και συχνά κολλάνε τα μηχανήματα).

2* Για την χωρητικότητα του G2, σκέφτομαι, ότι στην αρχή μόνο θα ενθουσιαστώ και θα βάλω ίσως 4-5 παραπάνω εφαρμογές (μετά θα δω ότι δεν τις χρειάζομαι και τις σβήνω), αλλά με την sd μπορεί να γίνει μεταφορά τους εκεί. Τώρα, όλα θα είναι στην ίδια κάρτα (εφαρμογές, εικόνες, μουσική, βίντεο). Μπορώ να το αδειάζω τακτικά και να τα μεταφέρω στο dropbox, αλλά φοβάμαι ότι βάζοντας εφαρμογές και γεμίζοντάς τες με δεδομένα (ακόμα και αυτά που δεν τα καταλαβαίνεις, όπως συνομιλίες κλπ κλπ), μην γεμίσει ο χώρος και αρχίσει να κολλάει το κινητό!

3* Ποια είναι η διαφορά του S4 i9505 και του S4 i9506 που λέτε ότι το δεύτερο είναι πολύ καλύτερο?

4* Χρησιμοποιώ συχνά το gps στο αμάξι. το G2 έχει όντως θέμα?

5* Νομίζω ότι και εγώ έχω παρατηρήσει ότι τα Samsung  (από γνωστούς) κολλάνε κατά διαστήματα (χωρίς να έχω ποτέ για να είμαι αντικειμενική).

6* Όντως δεν έχει αναβαθμίσεις το G2??

7* Από κάτι βίντεο που είδα, αν κατάλαβα καλά, το G2 δεν έχει καλή νυχτερινή κάμερα! ισχύει??

Μήπως μπορεί ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα, να μας πει μετά από τόσους μήνες με συνεχή χρήση, κάποιες ακόμα πληροφορίες??

Ευχαριστώ!! 

Δημοσ.

όποιος έχει το g2 μπορει να μου πει με μια  χρήση τη μερα (~10 σύντομα τηλεφωνα, καμια ώρα wifi/ 3g data, καμια φωτό) πόσο του κρατάει η μπαταρία?

αναρωτιέμαι και γω αν κολλησει τι κάνεις απ τη στιγμη που δε μπορεις να βγαλεις τη μπαταρία? περιμενεις να ξεφορτίσει? :fear:

Δημοσ.

όποιος έχει το g2 μπορει να μου πει με μια χρήση τη μερα (~10 σύντομα τηλεφωνα, καμια ώρα wifi/ 3g data, καμια φωτό) πόσο του κρατάει η μπαταρία?

αναρωτιέμαι και γω αν κολλησει τι κάνεις απ τη στιγμη που δε μπορεις να βγαλεις τη μπαταρία? περιμενεις να ξεφορτίσει? :fear:

Για την χρηση που λες και στο 50% η φωτεινοτητα οθονης,αν ξεκινησεις την μερα με 100% μπαταρια το απογευμα θα εχει ανετα 65-75% μπορει και λιγο παραπανω.

Με αρκετη χρηση 3g ,σερφαρισμα και facebook εισαι στο 50% περιπου.

Τωρα για το κολλημα,δεν εχει τυχει ποτε αλλα νομιζω στις οδηγιες αναφερει οτι πατας για 10 δευτερολεπτα καποια πληκτρα συνεχομενα.

Επισης σε 3 G2 που εχω χρησιμοποιησει δεν ειχα θεμα με το Gps ποτε,

το βραδυ απο τις ληψεις της καμερα προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος αλλα ναι δεν εχει και την τοπ ποιοτητα.

Δημοσ.

Καλημέρα!

Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά και θα ήθελα αν γίνεται λίγο μερικές διευκρινήσεις, αν μπορείτε!

Σαν επιλογή στο μυαλό μου είχα αρχικά το G2, αλλά το ότι δεν έχει έξτρα κάρτα και δεν βγαίνει η μπαταρία με έβαλε σε σκέψεις!

Για να μην πολυλογώ:

1* Το θέμα μου με την μπαταρία για το G2 (γιατί θέμα αυτονομίας δεν τίθεται), είναι ότι σε περίπτωση που κολλήσει, δεν θα μπορώ απλά να την βγάλω από πίσω (ξέρω ότι δεν είναι καλό, αλλά θα ήθελα να ξέρω ότι έχω μια ακόμα εναλλακτική, μιας και συχνά κολλάνε τα μηχανήματα).

2* Για την χωρητικότητα του G2, σκέφτομαι, ότι στην αρχή μόνο θα ενθουσιαστώ και θα βάλω ίσως 4-5 παραπάνω εφαρμογές (μετά θα δω ότι δεν τις χρειάζομαι και τις σβήνω), αλλά με την sd μπορεί να γίνει μεταφορά τους εκεί. Τώρα, όλα θα είναι στην ίδια κάρτα (εφαρμογές, εικόνες, μουσική, βίντεο). Μπορώ να το αδειάζω τακτικά και να τα μεταφέρω στο dropbox, αλλά φοβάμαι ότι βάζοντας εφαρμογές και γεμίζοντάς τες με δεδομένα (ακόμα και αυτά που δεν τα καταλαβαίνεις, όπως συνομιλίες κλπ κλπ), μην γεμίσει ο χώρος και αρχίσει να κολλάει το κινητό!

3* Ποια είναι η διαφορά του S4 i9505 και του S4 i9506 που λέτε ότι το δεύτερο είναι πολύ καλύτερο?

4* Χρησιμοποιώ συχνά το gps στο αμάξι. το G2 έχει όντως θέμα?

5* Νομίζω ότι και εγώ έχω παρατηρήσει ότι τα Samsung  (από γνωστούς) κολλάνε κατά διαστήματα (χωρίς να έχω ποτέ για να είμαι αντικειμενική).

6* Όντως δεν έχει αναβαθμίσεις το G2??

7* Από κάτι βίντεο που είδα, αν κατάλαβα καλά, το G2 δεν έχει καλή νυχτερινή κάμερα! ισχύει??

Μήπως μπορεί ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα, να μας πει μετά από τόσους μήνες με συνεχή χρήση, κάποιες ακόμα πληροφορίες??

Ευχαριστώ!! 

Γιατι εχει το s4 αναβαθμισεις? Την ιδια εκδοση εχουν...Τωρα για το αν κολλησει, εεε θα ξεκολλησει απο μονο του...Εμενα δεν μου εχει κολλησει παντως, και το εχω ξεκωλιασει το τηλεφωνο, γιατι το βραδυ που βλεπω streams απο το κινητο εχω ολα τα προγραμματα ανοιχτα...Οσο καλη ειναι η νυχτερινη του S4 τοσο ειναι και του G2. Υπαρχουν πολλα βιντεο με comparison στο youtube αν θες να δεις κιολας

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω κανένα από τα δύο κινητά και γι'αυτό ρωτάω πληροφορίες..

Έχω δει βιντεάκια και έλεγαν ότι δεν έχει τόσο καλή νυχτερινή λήψη (βέβαια, όχι ότι με ενοχλεί και τόσο!)

Σίγουρα κάποια στιγμή θα κολλήσει και δεν θα ξεκολλάει μόνο του, οπότε καλό θα είναι να υπάρχει μια εναλλακτική.. Αυτό με τα κουμπιά για κάποια δεύτερα, είναι μια καλή λύση! (φαντάζομαι αυτά που έχει πίσω..?)

Σχετικά με την χωρητικότητα? Ξέρει κάποιος κάτι?

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για αγορά μέσω σκρουτζ ενός εκ των 2 μοντέλων.

Το G2 αυτην την στιγμη κοστιζει περιπου 375 ευρώ ενώ το S4 περιπου 413. Ως προς την διαφορά της τιμής δεν υπάρχει πρόβλημα ιδιαίτερο.

Αλλά επειδή σκοπεύω να το κρατήσω αρκετό καιρό ποιο κατά την γνώμη σας θα μου προτείνατε να πάρω.

Δίνω γενικά μεγάλη έμφαση σε οθόνη (μέγεθος, ανάλυση) και σε ταχύτητα (επεξεργαστής, multi-tasking, ιντερντετ).

Εγώ θα σου έλεγα με αυτά τα λεφτά αγοράζεις super κινητό από Κίνα. Ορίστε τι μπορείς να πάρεις από το reportspam που είναι αξιόπιστο μαγαζί, έχοντας κάνει αρκετές αγορές από εκεί χωρίς ποτέ πρόβλημα:

1) XIAOMI MI4 64G Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 5.0 Inch 1920*1080 Screen - 370€ τελική

2) MEIZU MX4 32G MT6595 2.2GHz Octa Core 5.36 Inch JDI FHD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 350€ τελική

3) ONEPLUS ONE Qualcomm 64GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE Smartphone - 333€ τελική

4) HUAWEI HONOR 6 32G H60-L12 Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS 1080P Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 324€ τελική

και μετά σύγκρινέτα με ότι κινητό σκεφτείς/βρεις/σου προτείνουν από εδώ Ελλάδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...