Προς το περιεχόμενο

LG G2 ή Samsung Galaxy S4?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για σου φιλε! Οντως σπανια γραφω. Ποιο πολυ γραφω στο techblog ως sosimple ,οταν γραφω και εκει. Εδω εγραψα επειδη το θεμα ηταν για το g2 που εχω πλεον, και για το s4 που εχει περασει απο τα χερια μου για λιγο.

Για το φιλο παραπανω που ρωταει αν αλλαζει το περιβάλλον του g2, να μια φωτο απο το δικο μου

cgsp.png

Το nova εχω στην παραπανω φωτο.

Με ενα nova launcher ολα τα κινητα αλλαζουν. Χωρις ροοτ. Τωρα αμα θες να κανεις εκτεταμένες αλλαγες θες ροοτ. Η παραπανω φωτο ειναι με την original rom, αλλα ρουταρισμενο και εντελως μεταμορφωμενο στα παντα σε ολο το ui.

Τι έχεις ρε άνθρωπε να πούμε! Τι το έχεις φορτώσει το καημένο

Δημοσ.

Στην 1η σελιδα δεν εχω πολλα. Συνολικα 16 widget ,9 xposed plugin, και 320 dpi. Βεβαια εχω σβησει σελιδες απο πραγματα που ειχε μέσα, καποια εκ των οποιων τρεχαν μονιμα. Ειμαι και με τον τελευταίο dorimanx kernel στα 2500. Κατα τα υπόλοιπα, original rom αλλα με τοσο εκτεταμένες αλλαγες μονο original δεν τη λες.. :) Πάντως το αποτέλεσμα ειναι.. ferari.. αν και τσιμπαει αρκετα μπαταρια παραπανω με τον kernel και τις ρυθμισεις που του εχω και δε θα το κρατησω πολυ ετσι..

Επίσης κανονικα εχει 5×6=30 εικονιδια σε καθε οθονη και το εχω παει σε 8×10=80. Δεν το λες ελαφρυ στησιμο σε καμια περίπτωση..

Δημοσ.

Κι όμως υπάρχει μια λύση. Να ψάξεις στις προηγούμενες δημοσιεύσεις..

Στην αρχή έγραψες ότι δε γίνεται root. Γίνεται. Μετά ότι το knox ακυρώνει την εγγύηση. Μπορεί να παρακαμφθει. Στην τελική πηγαίνετε στο Google για να βεβαιωθείτε. Πάντως το Knox άλλη μια βλακεια.

Εν το μεταξύ ο oldnew έχει το 32αρι που δεν καλύπτεται από ευρωπαϊκή εγγύηση οπότε αν χρειαστεί κάτι πρέπει να το στείλει εκεί απ όπου το αγόρασε. Το σκέφτηκα και αυτό όπως και το να πάρω την κορεάτικη έκδοση αλλά τελικά συμβιβαστηκα με το s4 ενώ ήθελα το G2.

Δημοσ.

Οντως εχω το 32αρι και η εγγύηση του ειναι ενα θεμα.. Παντως δεν πιστευω οτι αξιζει να φανατιζεται κανεις υπερ του ενος ή του αλλου αναμεσα σε αυτα τα 2. Η αληθεια ειναι οτι και τα 2 εχουν συν και πλην. Κανενα δεν υπερέχει παντου. Σημασια εχει να καταλαβεις που υπερέχει το καθενα, να κρινεις ποσο σε ενδιαφερει το καθε συν και πλην και να αποφασισεις. Σχεδον ολοι το ιδιο δηλιμα αναμεσα σε αυτα τα 2 ειχαμε.. Προσωπικα πηγα στο g2 επειδη εχει μια καλυτερη σπιρταδα, και λογο μπαταριας. Ειναι ποιο smooth λογω cpu. Επισης η οθονη ειναι μεγαλυτερη πολυ καλη και το μεγεθος ιδιο.. Πηρα το ρισκο να παρω το 32αρι γιατί τα 16 για εμενα ειναι πολυ λιγα χωρίς sd.. Απο εκεί και περα ομως εχει και το lg τα μειονεκτηματακια του που δεν ειναι λιγα.. Το gps και το δικο μου ειναι κακο. Του galaxy s2 (που επισης εχω ακομα) το gps ειναι καλυτερο! Δεν ξερω αν εχουν ολα τα g2 θεμα στο gps, αλλα εχουν παρα πολλα. Απλα οι περισσότεροι δεν το καταλαβαινουν και νομιζουν οτι δουλευει καλα. Σε καθε περίπτωση ολα ανεξαιρέτως εχουν πολυ χειροτερο σημα απο το s4 στο gps αποδεδειγμένα.Ειδικα αυτο το θεμα το εχω ψαξει οσο δε φανταζεστε. Εχω κανει ενα σωρο πειραματα πανω σε αυτο και εχω βγαλει και φωτο με το κινητο ανοιγμένο και συνδεμενη εχτρα κεραια στο xda για να αποδειξω αυτα που γραφω και εκει. Εχει κανει κακη δουλεια στην κεραια η lg. Με τη διαφορα ομως οτι δε μπορεις να δωσεις την ιδια βαρυτητα σε αυτο, γιατί ειναι κατι που θα χρησιμοποιησεις μια στο τοσο. Ενω η αυτονομια ή το smothness ειναι κατι που ζεις καθημερινά και εκει υπερεχει σαφεστατα το g2. Επισης σε καποιες μικρες λεπτομερειες που δε φαίνονται με το ματι ειναι ποιο ετοιμο το s4. Ενα παραδειγμα: Οταν εχεις κατεβασει το notification sender, για να το ξανα ανεβασεις στο lg πρεπει να το τραβήξεις απο την ακρη ενω στο s4 απο οπουδηποτε. Φυσικα ο power user ουτε που ασχολείται με αυτά γιατι με root αλλαζεις οτι θες, αλλα για κάποιον που δε θα πειραξει τιποτα, τετοιες μικρες λεπτομερειες μπορει να ειναι σημαντικές.

Με λιγα λογια δεν ειναι ασπρο μαυρο τα πραγματα..

• Like 2
Δημοσ.

Το gps εχει προβλημα και με ενεργοποιημενα τα δεδομενα? Κανει αποσυνδεσεις?

Καταρχην απο τη στιγμη που δε μπορει κανείς να δοκιμασει ολες τις συσκευές δε μπορει κανείς να ειναι απολυτος οτι εχουν όλες προβλημα. Για το μονο που ειμαι απολυτος ειναι οτι εχει χειροτερο σημα απο το s4 (μονο στο gps) Υπαρχει και βιντεο στο utube οπου δειχνει ταυτόχρονα και τα 2 με το ιδιο προγραμμα μετρησης. Το θεμα με το gps ειναι λιγο περίεργο γι αυτο δε μπορουν οι περισσότεροι να το καταλαβουν. Πχ στο δικο μου οταν το πηρα, λεω τι θηριο ειναι αυτο.. Εβρισκε σημα μεσα σε σπιτι οπου πχ το s2 ειχε μηδεν σημα. Μονο που αυτο το σημα δεν το κραταει σταθερα. Χανεται για 1-2 δευτερόλεπτα καποιες φορες. Επισης δεν ειναι και πολυ ακρίβειας. Πχ οδηγούσα σε ενα δρομο οπου υπηρχε διπλα ακριβως και αλλος επαρχιακος δρομος και με έδειχνε στον διπλα δρομο!! Με navigon και αυτο και το galaxy s2, στο galaxy δε θα το δεις ποτε αυτο. Και υποψιν το lg εχει 2 δεκτές gps. Πιανει και το ρωσικο clonax. Υποτίθεται οτι επρεπε να εχει αξεπέραστη ακριβεια. Παντως στο αμαξι ειναι μικρο το πρόβλημα. Η δουλεια γινεται. Αμα ομως το χρησιμοποιείς πχ για τρέξιμο πχ rantastic ειναι εντελως αχρηστο.. Σε 1 ωρα κολαει για 3-4 δευτερόλεπτα με αποτελεσμα να χανει τη διαδρομη. Σε εμφανιζει να περπατας πανω απο σπιτια. Τρεχω με τα 2 (s2 και g2) 10 χιλ 2 φορες τη βδομαδα. Το s2 χανει +-20 μετρα. Το g2 400. (Σε κυκλικη διαδρομη. Αμα πας ευθυα καλα θα δειξουν και τα 2 γιατί οταν χασει σημα, οταν το ξαναβρει θα τραβηξει την ευθυα)

. Με ή χωρις δεδομενα το ιδιο. Στο xda υπάρχει μεγαλο threat για το gps. Οι περισσότεροι που λενε οτι το δικο τους δουλεύει καλα, δεν εχουν καν καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα. Αλλος αλλαξε 3 g2 ολα το ιδιο. Αλλος γραφει οτι το επομενο δουλευει καλα. Αντε βγαλε ακρη. Υπάρχει η πιθανοτητα οτι ειναι 2 παρτιδες. Καποια δουλευουν αρκετα καλα και καποια οχι. Παντως ολα μετρια ειναι.

Οποιος θελει να μαθει περισσότερα για το gps http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2485088

Στις τελευταίες σελιδες γραφω και εγω ως sosimple εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Κι όμως υπάρχει μια λύση. Να ψάξεις στις προηγούμενες δημοσιεύσεις..

Στην αρχή έγραψες ότι δε γίνεται root. Γίνεται. Μετά ότι το knox ακυρώνει την εγγύηση. Μπορεί να παρακαμφθει. Στην τελική πηγαίνετε στο Google για να βεβαιωθείτε. Πάντως το Knox άλλη μια βλακεια.

Εν το μεταξύ ο oldnew έχει το 32αρι που δεν καλύπτεται από ευρωπαϊκή εγγύηση οπότε αν χρειαστεί κάτι πρέπει να το στείλει εκεί απ όπου το αγόρασε. Το σκέφτηκα και αυτό όπως και το να πάρω την κορεάτικη έκδοση αλλά τελικά συμβιβαστηκα με το s4 ενώ ήθελα το G2.

μαν ,μπερδευεσαι η το κανεις  επιτηδες.και σιγουρα ξερω πολυ περισσοτερα απο σενα.

Δημοσ.

Μπορείς να μπεις στον παρακάτω σύνδεσμο για να τους διαφωτίσεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2565758

Πες τους: παιδιά, σίγουρα ξέρω παραπάνω από εσάς. Στο είπαμε δύο στο νήμα ότι γίνεται γιατ8ρί έχουμε και οι δυο s4 και στο xda έχει μερικές ακόμα εκατοντάδες μαρτυρίες. Η ανόητη και ανούσια συνδιαλλαγή τελείωσε εδώ πέρα και να χαίρεσαι τις παραπάνω από μένα γνώσεις σου. Έβερεστ είναι για κάποιους να πουν "ουπς, sorry μεγάλε, δε το είχα υπόψη".

Δημοσ.

Οντως εχω το 32αρι και η εγγύηση του ειναι ενα θεμα.. Παντως δεν πιστευω οτι αξιζει να φανατιζεται κανεις υπερ του ενος ή του αλλου αναμεσα σε αυτα τα 2. Η αληθεια ειναι οτι και τα 2 εχουν συν και πλην. Κανενα δεν υπερέχει παντου. Σημασια εχει να καταλαβεις που υπερέχει το καθενα, να κρινεις ποσο σε ενδιαφερει το καθε συν και πλην και να αποφασισεις. Σχεδον ολοι το ιδιο δηλιμα αναμεσα σε αυτα τα 2 ειχαμε.. Προσωπικα πηγα στο g2 επειδη εχει μια καλυτερη σπιρταδα, και λογο μπαταριας. Ειναι ποιο smooth λογω cpu. Επισης η οθονη ειναι μεγαλυτερη πολυ καλη και το μεγεθος ιδιο.. Πηρα το ρισκο να παρω το 32αρι γιατί τα 16 για εμενα ειναι πολυ λιγα χωρίς sd.. Απο εκεί και περα ομως εχει και το lg τα μειονεκτηματακια του που δεν ειναι λιγα.. Το gps και το δικο μου ειναι κακο. Του galaxy s2 (που επισης εχω ακομα) το gps ειναι καλυτερο! Δεν ξερω αν εχουν ολα τα g2 θεμα στο gps, αλλα εχουν παρα πολλα. Απλα οι περισσότεροι δεν το καταλαβαινουν και νομιζουν οτι δουλευει καλα. Σε καθε περίπτωση ολα ανεξαιρέτως εχουν πολυ χειροτερο σημα απο το s4 στο gps αποδεδειγμένα.Ειδικα αυτο το θεμα το εχω ψαξει οσο δε φανταζεστε. Εχω κανει ενα σωρο πειραματα πανω σε αυτο και εχω βγαλει και φωτο με το κινητο ανοιγμένο και συνδεμενη εχτρα κεραια στο xda για να αποδειξω αυτα που γραφω και εκει. Εχει κανει κακη δουλεια στην κεραια η lg. Με τη διαφορα ομως οτι δε μπορεις να δωσεις την ιδια βαρυτητα σε αυτο, γιατί ειναι κατι που θα χρησιμοποιησεις μια στο τοσο. Ενω η αυτονομια ή το smothness ειναι κατι που ζεις καθημερινά και εκει υπερεχει σαφεστατα το g2. Επισης σε καποιες μικρες λεπτομερειες που δε φαίνονται με το ματι ειναι ποιο ετοιμο το s4. Ενα παραδειγμα: Οταν εχεις κατεβασει το notification sender, για να το ξανα ανεβασεις στο lg πρεπει να το τραβήξεις απο την ακρη ενω στο s4 απο οπουδηποτε. Φυσικα ο power user ουτε που ασχολείται με αυτά γιατι με root αλλαζεις οτι θες, αλλα για κάποιον που δε θα πειραξει τιποτα, τετοιες μικρες λεπτομερειες μπορει να ειναι σημαντικές.

Με λιγα λογια δεν ειναι ασπρο μαυρο τα πραγματα..

ετσι ειναι συμφωνω σε ολα .και γω στην αρχη νομιζα οτι δεν ειχα προβλημα αλλα μολις το δοκιμασα πολυ καταλαβα το προβλημα.

αυτο που λες για την μπαρα που την ανεβαζεις στο s4 απο οπουδειποτε ειναι θεμα τις 4.3 και μετα.στο s4 με την 4.2 ειχε το ιδιο θεμα που εχει το g2.αρα αν παει το g2 στην 4.4.2 θα δουλευει σαν το s4.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...