Προς το περιεχόμενο

LG G2 ή Samsung Galaxy S4?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά προτιμώ σίγουρα το G2 από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, αλλά "κολλάω" στην μάρκα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Επίσης, για όσους θεωρούν μεγάλο αρνητικό ότι το G2 δεν δέχεται εξωτερική SD κάρτα υπάρχει λειτουργία στο G2 με το όνομα "Wireless Storage" στην οποία το PC έχει άμεση πρόσβαση μέσω Wi-Fi με το κινητό και μπορείς να κάνεις copy-paste photos, video κλπ άμεσα ώστε να κρατάς εύκολα ελεύθερο χώρο στο κινητό

Επεξ/σία από johanio
Δημοσ.

Στη μαρκα γιατι κολλας? Η lg δε δινει καθολου αναβαθμισεις, αλλά οι ρομς της ειναι πολυ ποιοτικες. Η Σαμσουγκ δινει τραγικες αναβαθμισεις. Τι προτιμας?

Εκτος αν ειναι θεμα "πρεστιζ" του να εχεις Σαμσουγκ, οποτε πασο..

• Like 1
Δημοσ.

H lg αν θελει να συχεχισει να κερδιζει παλι τον κοσμο καλα θα κανει περα απο το κιτ κατ να δωσει και κανα update παραπανω...δεν νομιζω οτι την παιρνει να μην το κανει..ο καταναλωτης πλεον εχει και ενα Insomnia να δει και να κανει στροφη σε αλλα προιοντα...

Οσο για τον χωρο δεν ειναι μονο το dropbox ή η ιντερνετικη ανταλλαγη μεσω του wifi που προανεφερες.

Το κινητο αναγνωριζει κανονικοτητα USB μεσω ενος OTG καλωδιου....η γκρινια χωρου για το g2 ειναι μια καλη δικαιωλογια για να το απορριψουμε απο τις επιλογες μας και να παρουμε καποιο αλλο κινητο , για αλλο λογο ομως...(πχ επειδη μας αρεσε πιο πολυ σε εμφανιση ή επειδη ειναι Apple ή επειδη η καμερα εχει 0.93929302 πιξελ πανω...)

Δημοσ.

Είναι περιττό να εξηγήσουμε γιατί τα 10.6 γίγα είναι λίγα για τέτοια κορυφαία συσκευή και όχι κινητό παρακαλώ. Στο S4 βάζεις μια 64άρα και έχεις 7 φορές τον αποθηκευτικό χώρο του G2 το οποίο κατά τα άλλα είναι καλύτερο. Και ξεχνάς καλωδιάκια, ντρόπ-μποξ και ιστορίες.

θα πρότεινα να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα για τα επόμενα μοντέλα και των δυο εταιριών και επίσης υπάρχουν τα Nubia 5s & 5s mini με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά πιο φθηνά. Προσοχή και εδώ για card slot, το ένα έχει ενώ το άλλο όχι.

Τέλος το s4 γίνεται root & unroot παρακάμπtονtας το Knox και τα όποια θέματα με την εγγύηση.

Δημοσ.

Κάποιος που έχει το S4 μπορεί να μου λίγο ό,τι αρνητικό ή πρόβλημα του έχει βγάλει το κινητό? Κυρίως με νοιάζει μετά από 2 χρόνια που θα έχει αναβαθμιστεί το Android και οι γνωστές εφαρμογές το κινητό να μην κολλάει. (όπως συμβαίνει τώρα με το Nexus S μου)

Δημοσ.

Είναι περιττό να εξηγήσουμε γιατί τα 10.6 γίγα είναι λίγα για τέτοια κορυφαία συσκευή και όχι κινητό παρακαλώ. Στο S4 βάζεις μια 64άρα και έχεις 7 φορές τον αποθηκευτικό χώρο του G2 το οποίο κατά τα άλλα είναι καλύτερο. Και ξεχνάς καλωδιάκια, ντρόπ-μποξ και ιστορίες.

θα πρότεινα να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα για τα επόμενα μοντέλα και των δυο εταιριών και επίσης υπάρχουν τα Nubia 5s & 5s mini με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά πιο φθηνά. Προσοχή και εδώ για card slot, το ένα έχει ενώ το άλλο όχι.

Τέλος το s4 γίνεται root & unroot παρακάμπtονtας το Knox και τα όποια θέματα με την εγγύηση.

λαθος ,λυση για το ΚΝΟΧ δεν υπαρχει ακομη.επισης μοπρεις με το meenova card reader να εχεις παντα μια sd  μαζι σου και να την συνδεεις,φανατικος των galaxy ειμαι αλλα πλεον χωρις ρουτ παω για νεξους

Δημοσ.

Υπάρχουν λύσεις για το Knox και γίνεται root πανεύκολα. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να κάνει μονιμα report τη συσκευή ως customised και να επηρεάζει την εγγύηση. Για αυτό θέλει προσοχή στη μέθοδο που θα επιλέξουμε για root, και μερικές custom rom αποκλείονται για όσους ενδιαφέρονται για την εγγύηση. Κοιτάξτε και το ZTE nubia z5s mini ως εναλλακτική.

Δημοσ.

το G2 κερδίσει σε επεξαργαστή χαλαρά. (αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια κυρίως, εγώ το εχω για ταινίες, για παιχνίδια παίρνω ps vita)

http://www.phonearena.com/reviews/LG-G2-vs-Samsung-Galaxy-S4_id3406

χάνει στο ότι δε μπρεί να πάρει microsd και να αλλάξεις μπαταρία.

ζυγισε τι σε ενδιαφέρει και πράξε.

εγώ με 10 γιγα μόνο στο κινητό μου δεν θα την παλευα.

s4 απο μένα.

Δημοσ.

1. οσο αφορά το root του s4 χωρίς να πειραχθεί o knox counter εδώ είναι η λύση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2565758

δοκιμασμένο απο μένα και όλα είναι κομπλέ

2.θα προτιμήσω και εγώ το s4. προσωπικά το razr maxx που είχα πρίν με κακόμαθε δινοντάς μου την δυνατότητα να κάνω το κινητό μου "media κόμβο". ανα πάσα στιγμή φόρτωνα ταινίες ή σειρές στην sd έπαιρνα το hdmi καλώδιο και έτρεχα στον φίλο μου να τα δούμε και αν και τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα με τα πιο "smart" phones απο το motorola το s4 δίνει περισσότερη ευελιξία. και ας είμαστε και λογικοί. μπορεί να έιναι απειροελάχιστα καλλύτερο to g2 αλλά πόση πραγματική διαφορά θα δείς? νομίζω τίποτα εκτός και αν το ζορίσεις επίτηδες για να την δεις...

οπότε απο μένα s4

Δημοσ.

Η διαφορά σε ταχύτητα αναμεσα στα 2 είναι υπερσημαντικη. Δε φαίνεται ευκολα οταν το κινητο είναι άδειο. Αν αρχίσεις να γεμιζεις εφαρμογες, να βαζεις πολλά widget στην οθονη κλπ για πλακα το καταλαβαινεις. Για διαβαστε και κανα φορουμ με οσους ειχαν s4 και πηγαν σε g2 (παρα πολοι) να δείτε τι γραφουν.. 9 στους 10 περιγραφουν μεγαλη διαφορα στην καθημερινή εμπειρία χρησης. Το s4 εχει ισως το μεγαλύτερο blotware που εχει μπει ποτε σε κινητο. Γι αυτο τα κοληματακια που έχει παρα το πολύ δυνατό hardware. Μονο μετα απο custom δείχνει τα δόντια του.

Επισης μπαταρια οθονη υπερέχει το g2. Η έλλειψη sd οντως ειναι προβλημα και για οποιον ειναι πρόβλημα καλα κανει και το απορρίπτει. Προσωπικα πηρα το 32 γιγα και meenova (ενα μπερλοκ ισα με το νυχι ειναι) με 64 γιγα. Έχοντας κανει και ροοτ κατι τεραστια παιχνίδια 1 γιγα κλπ τα εχω στην καρτα, οπως και backup κλπ οποτε μια χαρα καλυμμένος ειμαι. Οχι ομως οτι δε θα ήθελα να ειχε ενσωματωμένη sd.

Φωτο ενα κλικ καλυτερο το s4, gps πολλά κλικ καλυτερα το s4. Αναλογως τι ειναι σημαντικότερο για σενα αποφασιζεις.

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ένα από τα πράγματα που δεν μ' αρέσει στο G2 είναι το αρκετά άσχημο περιβάλλον που έχει το λειτουργικό του καθώς και οι ελάχιστες αναβαθμίσεις που πρόκειται να πάρει το Android του. Σχετικά με περιβάλλον του λειτουργικού μπορεί κάπως να αλλάξει?

Δημοσ.

Υπάρχουν λύσεις για το Knox και γίνεται root πανεύκολα. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να κάνει μονιμα report τη συσκευή ως customised και να επηρεάζει την εγγύηση. Για αυτό θέλει προσοχή στη μέθοδο που θα επιλέξουμε για root, και μερικές custom rom αποκλείονται για όσους ενδιαφέρονται για την εγγύηση. Κοιτάξτε και το ZTE nubia z5s mini ως εναλλακτική.

Ποιες είναι ακριβώς οι λύσεις;για το ΚΝΟΧ λέω χωρίς να ανοίξεις το τηλέφωνο .εφόσον γράψει ο μετρητής τέλος. @oldnew καιρό έχω να σε δω φίλος

Δημοσ.

Ποιες είναι ακριβώς οι λύσεις;για το ΚΝΟΧ λέω χωρίς να ανοίξεις το τηλέφωνο .εφόσον γράψει ο μετρητής τέλος. @oldnew καιρό έχω να σε δω φίλος

Για σου φιλε! Οντως σπανια γραφω. Ποιο πολυ γραφω στο techblog ως sosimple ,οταν γραφω και εκει. Εδω εγραψα επειδη το θεμα ηταν για το g2 που εχω πλεον, και για το s4 που εχει περασει απο τα χερια μου για λιγο.

Για το φιλο παραπανω που ρωταει αν αλλαζει το περιβάλλον του g2, να μια φωτο απο το δικο μου

cgsp.png

Το nova εχω στην παραπανω φωτο.

Με ενα nova launcher ολα τα κινητα αλλαζουν. Χωρις ροοτ. Τωρα αμα θες να κανεις εκτεταμένες αλλαγες θες ροοτ. Η παραπανω φωτο ειναι με την original rom, αλλα ρουταρισμενο και εντελως μεταμορφωμενο στα παντα σε ολο το ui.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...