johanio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Σχετικά με το software του καθενός τι παίζει? (είμαι και κάτοχος Nexus S, οπότε θα 'ναι δύσκολη η αλλαγή για μένα )
doryforika2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 εγω ειμαι υπερ του s4 γιατι με καλυπτει βασικα κριτηρια. 1 καρτα sd 2 μπαταρια (αν χρειαστει αλλαγη) 3 η καμερα του που δεν συγκρινεται με τιποτα με το g2. δεν καταλαβα αισθητη διαφορα στη ταχυτητα.οτι προγραμμα εβαλα ιδια λειτουργουσαν.εκτως και αν θελεις τιποτα εξεζητημενο που δεν χρησιμοποιησα ποτε. αν τα κριτηρια σου ειναι καμερα,χωρος οπως εγω τοτε εννοειται s4 1
johanio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει διαφορά μεταξύ ποιότητας Samsung και LG? πχ έχει παρατηρηθεί ότι κάποιο από τα 2 είναι πιο πιθανό να χαλάσει πιο σύντομα από φυσική φθορά?
doryforika2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 θα παρεις θηκη οποσδηποτε οτι και αν παρεις.ειναι ακριβα κινητα
fraris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Mη τρελαθουμε και τελειως παιδια.... Εχουν περασει απο τα χερια μου ΟΤΙ καλυτερο κυκλοφορει...μη λεμε τωρα οτι το S4 εχει καλυτερη φωτογραφικη απο το G2...μη ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε ηδη... 1. Αποθηκευτικο χωρος ελευθερο το LG το 16αρι εχει 10.8GB 2. Eχει την καλυτερη αυτονομια αυτη τι στιγμη σε μπαταρια(νομιζω οτι ξεπερναει και του Note 3 που εχω στα χερια μου) 1
Ocelod Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Να δώσει κάποιος 400 ευρώ και να μην έχει micro sd ? S4 δαγκωτό… 1. Αν εχεις λαπτοπ λυθηκε ηδη το προβλημα. 2. Το I cloud σου προσφερει εξτρα χωρο. 3. Καποιοι λενε οτι μπορει να διαβασει και φλασακια...(με root Η οχι δεν ξερω , μπορει παντως) ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΓΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ! Επιπλεον η αδερφη μου πηρε το S4 και ακομα την κοροιδευω... φιλε...σημερα της εβγαλε οτι δεν αναγνωριζεται η καμερα... το κινητο εχει ενα καρο ελατωμματα... Οσο για την οθονη που ελεγε ενας φιλος πιο πανω... μπορεις να πας μεχρι καποιο Public-Plaisio και να τα δεις και τα 2 απο κοντα...θα καταλαβεις οτι κυριως στην οθονη...η διαφορα ειναι αστεια...Η οθονη του G2 παιδια ειναι αν οχι η καλυτερη μια απο τις 3 καλυτερες της αγορας αυτη τη στιγμη... Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης με το S4 ... ΜΑΡΣ G2!.... 1
Ziant Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 1. Αν εχεις λαπτοπ λυθηκε ηδη το προβλημα. 2. Το I cloud σου προσφερει εξτρα χωρο. 3. Καποιοι λενε οτι μπορει να διαβασει και φλασακια...(με root Η οχι δεν ξερω , μπορει παντως) ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΓΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ! Επιπλεον η αδερφη μου πηρε το S4 και ακομα την κοροιδευω... φιλε...σημερα της εβγαλε οτι δεν αναγνωριζεται η καμερα... το κινητο εχει ενα καρο ελατωμματα... Οσο για την οθονη που ελεγε ενας φιλος πιο πανω... μπορεις να πας μεχρι καποιο Public-Plaisio και να τα δεις και τα 2 απο κοντα...θα καταλαβεις οτι κυριως στην οθονη...η διαφορα ειναι αστεια...Η οθονη του G2 παιδια ειναι αν οχι η καλυτερη μια απο τις 3 καλυτερες της αγορας αυτη τη στιγμη... Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης με το S4 ... ΜΑΡΣ G2!.... Να δώσω 400 ευρώ και να κουβαλάω laptop μαζί μου ? 10 gb δεν είναι τίποτα… Είναι θέμα χωρητικότητας, και αυτός που στο πουλάει το γνωρίζει καλύτερα, αλλά αν έχεις όση χωρητικότητα θέλεις, δεν συμφέρει… Δεν θα γίνεις συνδρομητής σε cloud υπηρεσίες, σε υπηρεσίες μουσικής/ταινιών δεν θα παλιώσει το κινητό σου λόγω χωρητικότητας. Θα συνεχίσεις να κατεβάζεις δωρεάν ταινίες/μουσικη πχ από Pc (ή τζάμπα από φίλο)και θα γεμίζεις micro sd κάρτες 32 gb των 20 ευρώ = δεν θα είσαι εξαρτημένος από ένα ακριβό πάγιο κινητής τηλεφωνίας με ένα ακριβό συμβόλαιο με ιντερνέτ , πως θα πουλάνε αυτοί smartphone με συμβόλαιο ? Πίσω από αυτό το κόλπο με την micro sd card, κρύβεται μια αλυσίδα γεγονότων, που αν σπάσει, καταρρέει το σύστημα, που έχουν στήσει οι ίδιοι. Το αγκίστρι για να τσιμπήσεις είναι το διετές συμβόλαιο, να πάρεις με λίγα δολάρια μια ακριβή συσκευή, και μετά να δίνεις μηνιάτικα σε υπηρεσίες… Τώρα δικαιολογίες δεν χωρούσε η micro sd κτλ, είναι αστείες, δεν χωράει στο “σύστημα” που έχουν στήσει… Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι η lg είναι στο κόλπο και η Samsung έκτος, πολλοί είναι στο κόλπο(ίσως όλοι οι μεγάλοι), άλλα συνήθως κάποιοι παίζουν τους καλούς και κάποιοι τους κακούς… Το κόλπο δεν ξεκινάει από τις micro sd, είναι απλά ένα μέρος της αλυσίδας. Το κόλπο ξεκινά από τα χιλιάδες data centers , με εκατοντάδες χιλιάδες servers, που κοστίζουν δις ευρώ, που δεν συμφέρει κανένα να κάθονται και αν σπάσει η όλη αλυσίδα καταρρέει όλο το σύστημα. Από όλο αυτό το σύστημα εξελίσσεται η τεχνολογία, παίρνουμε φτηνά pc και γενικά συσκευές, πληρώνονται τα έξοδα για γραμμές ιντερνέτ, δορυφορικά κτλ. Αυτοί πρώτα δίνουν τα χρήματα και μετά αγοράζουμε εμείς συσκευές, εμείς νομίζουμε ότι με την αγορά συσκευών καλύπτουμε τα έξοδα τους… Λάθος… Με τα πάγια τους στηρίζουμε όλους αυτούς, η αγορά συσκευής είναι μια προκαταβολή. Βαλε πάγια ιντερνετ + πάγιο κινητής τηλεφωνίας + πάγιο για δορυφορικά + πάγια για διαφορές υπηρεσίες μέσω ιντερνετ, δες ποσά παίρνουν το μήνα, και θα δεις ότι τα λεφτά για οποιαδήποτε συσκευή δεν είναι τίποτα μπροστά στα μηνιαία πάγια. Δεν θέλουν τα τα κάνεις όλα τζάμπα με wifi και μόνο ένα πάγιο για ιντερνετ (και αυτό μπορείς να το γλυτωσεις). Καταλήγω ότι αυτό το λαθάκι + τα έλα μωρέ δεν έχει micro sd, δεν χωρούσε, πάρε ένα καλώδιο κτλ, είναι μέρος υποτιθεμένων λαθών/απαντησεων του συστήματος, που γνωρίζει καλύτερα από σένα ποσά gb χρειάζεσαι και αν θέλεις ή όχι micro sd… 2
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 @ocelod δεν ειναι κινητο, ειναι "εξυπνο" κινητο. Και πολλοι δε το παιρνουν για μοστρα αλλα το λιωνουν στη χρηση με εφαρμογες, φωτογραφιες, βιντεο , μουσικη.. 10gb για το μεσο χρηστη δεν ειναι τιποτα. Τωρα αν ο αλλος εχει το κινητο για να μοαινει στο internet και το facebook & να διαβαζει mails αλλαζει το πραγμα.
Ocelod Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Να απαντησω αρχικα στον φιλο Ziant ... δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο το γυρνας τοσο πολυ στην συνωμοσιολογια... ειναι εταιρεις ειναι προφανες οπως σε ολες τις εταιρειας στο παγκοσμιο στερεωμα ετσι και και εδω παντα θα παιζονται παιχνιδια στην πλατη του καταναλωτη με αποτερο σκοπο το κερδος... Μην το πηγαινεις εκει...ποτε δεν διαλεξες κινητο με βαση αυτο το κριτηριο...Και δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες να πληρωσεις συνδρομες και τα λοιπα...εγω προσωπικα εχω απειρο χωρο για το g2 που εχω...και δν εχω κανενα κερδος απο το να σου πω ψεματα ουτε θελω καν να σε πεισω. μονο την αληθεια σου λεω. Οσο για την φιλη μαργαριτα... προφανως και ειναι smartphone και προφανεστατα το παιρνεις για να το φορτωσεις εφαρμογες.Απλα μια φιλικη συμβουλη...10gb ειναι υπεραρκετα για να φορτωσεις μουσικη , εικονες, και τις εφαρμογες ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.Οι καλες εφαρμογες ειναι αντε πες 70? ειναι παραπανω? Τωρα αν εσυ χρειαζεσαι 170 σορρυ αλλα εγω δεν θα επιλεξω να γεμισω το κινητο μου με σκουπιδια τυπου εφαρμογων drinkbear. 10gb ειναι ικανοποιητικος χωρος και μαζι με το droxbox που θα εχεις τις ταινιες σου εισαι καλυμμενος.αν οχι παρε το 32ρι. Και για την ιστορια για να μην φανει οτι σου πουλαω παπα θα σου πω οτι ασχολουμε αρκετα με το graphic design και το moviemaking αρα μπορεις να καταλαβεις οτι κανω βαρια χρηση στο κινητο και δεν ειμαι μονο facebook... Μπορει να συνηθισες παντα να εχεις Micro Sd αυτο δεν σημαινει ομως οτι εχεις δοκιμασει αν μπορεις να ζησεις και χωρις αυτην... Δοκιμασε το... ισως στο μελλον σε βοηθησει να κανεις καποια καλη επιλογη...δεν χρειαζεται τα GB να γεμιζουν παντα το ματι σου...(αποψη μου φυσικα ) Παντως για το παιδι που αρχικα ρωταει τι να παρει εχω να απαντησω οτι εχω και τα 2 κινητα , το S4 εχει η αδερφη μου που δεν κανει τρελη χρηση και ΚΟΛΑΕΙ. Εγω που κανω περισσοτερη χρηση το G2 με εφαρμογες που το κανουν να "ζοριζεται" νιωθω το smoothness του και ειμαι τρελα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου...Αυτη ειναι η δικη μου οπτικη των πραγματων
doryforika2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εγω και η γυναικα μου εχουμε το s4 8 μηνες τωρα.δεν μου κολλησε καθολου ποτε.τωρα αν κολλαει σε αλλους μπορει να ειναι ελλατωματικα.εμενα παει σφαιρα και το εχω και παρα πολλα προγραμματα και καρτα 32gb. οσο για τη φωτογραφια καμια σχεση με το g2....μη λεμε οτι θελουμε.s4 ενα επιπεδο πανω σε θεμα καμερας
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 @ocelod πρωτα απ ολα δεν αναφερθηκα σ εσενα περι μοστρας, πως θα μπορουσα αλλωστε αφου δε σε ξερω! Γενικα μιλησα, και το αναφερω για να μη παρεξηγουμαστε. Απο κει και περα, εγω προσωπικα διαλεγω συσκευες με καρτα μνημης, ή 32gb γιατι πραγματικα τα χρησιμοποιω και γεμιζουν. 27.8gb εχει ελευθερα το ipad & σκεψου οτι επρεπε να σβησω πραγματα για να μπορεσω να κατεβασω το ios 7. Προσωπικα το βρισκω λιγο δυσκολο να χω ταινιες στο dropbox αφου μιλαμε για αρχεια μεγαλου μεγεθους & το 3g δεν εχει παντου καλη καλυψη.. Τελισπαντων ο καθενας εχει τις αναγκες του και επιλεγει βαση αυτων
tombraider Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 3. Καποιοι λενε οτι μπορει να διαβασει και φλασακια...(με root Η οχι δεν ξερω , μπορει παντως) μπορει να διαβασει flasakia χωρις root αρκει να ειναι σε FAT32 1
Ocelod Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 @ocelod πρωτα απ ολα δεν αναφερθηκα σ εσενα περι μοστρας, πως θα μπορουσα αλλωστε αφου δε σε ξερω! Γενικα μιλησα, και το αναφερω για να μη παρεξηγουμαστε. Απο κει και περα, εγω προσωπικα διαλεγω συσκευες με καρτα μνημης, ή 32gb γιατι πραγματικα τα χρησιμοποιω και γεμιζουν. 27.8gb εχει ελευθερα το ipad & σκεψου οτι επρεπε να σβησω πραγματα για να μπορεσω να κατεβασω το ios 7. Προσωπικα το βρισκω λιγο δυσκολο να χω ταινιες στο dropbox αφου μιλαμε για αρχεια μεγαλου μεγεθους & το 3g δεν εχει παντου καλη καλυψη.. Τελισπαντων ο καθενας εχει τις αναγκες του και επιλεγει βαση αυτων εννοειται ο καθενας εδω προσπαθει να βοηθησει και να ξεμπερδεψει με τις αποψεις του τον αλλον...πολλους σας αρεσει να εχετε τον χωρο σας μεσα στο κινητο χωρις να βαζεις και να βγαζεις...σεβαστο.... Απλως αν καποιος οπως εμενα δεν του ειναι κοπος να συνδεσει ενα απλο hard drive για να βαλει και να βγαλει οτι θελει και ειναι να διαλεξει αν θα παρει το lg g2 απο κατι τετοιο καλο ειναι να γνωριζει οτι υπαρχουν λυσεις και ας μην ειναι για ολους τοσο αρεστες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα