diofter Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ενεργοποιώ το τηλεφωνο και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με το συρσιμο του δακτυλου unlock screen για να βάλω κωδικό σιμ. Αν προσπαθήσω να το σβήσω με το συρσιμο power off κλείνει κανονικά. Έκανα κλείσιμο με power button k home button μαζί αλλά τίποτα. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ προκαταβολικά
efkairiakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 δοκιμασες να το συνδεσεις στο itunes?
diofter Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 δοκιμασες να το συνδεσεις στο itunes? θα δοκιμασω αυριο. Το ανοιξα και εβαλα παλι τα καλωδια της οθόνης κτλ αλλα το ίδιο. Μόνο το σλαιντ του ξεκλειδωματος δεν δουλευει.....
iMarilina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 θα δοκιμασω αυριο. Το ανοιξα και εβαλα παλι τα καλωδια της οθόνης κτλ αλλα το ίδιο. Μόνο το σλαιντ του ξεκλειδωματος δεν δουλευει..... μήπως έχει πάθει τιποτα το touch κάτω εκεί?
diofter Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Mαλλον αυτό είναι. Έχετε κανα καλό πωλητη απο ebay για digitizer?
ramarg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 καλα και σιγουρα-ποιοτικα ανταλλακτικά ψαξε ifixit-mendmyi... οτι καλυτερο μπορεις να βρεις..ειναι ο,τι πιο κοντα ποιοτικα με τα γνησια.τωρα αν θες κατι φθηνοτερο ψαξε ebay και στειλε μας τι βρηκες να κρίνουμε..
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αν πάρεις τα πολύ φτηνά από ebay πάρε δύο για σιγουριά 1
diofter Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειχα χρόνο και επειδή ήμουν σχετικά κοντά το πήγα στο g-phone.gr . Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε αλλάξει με κακής ποιότητας ανταλλακτικό μου είπαν. Μου έδωσαν 6μήνες εγγύηση και το είχα σε πλήρη λειτουργία μέσα σε 30 λεπτά. Σίθγουρα πιο ακριβά απο ebay αλλά δεν είχα την πολυτέλεια να περιμένω 15 μέρες από ebay. και πάλι ευχαριστώ για την βοήθειά σας! 1
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Αν πάρεις τα πολύ φτηνά από ebay πάρε δύο για σιγουριά χαχαχαχαχα σωστός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ειχα χρόνο και επειδή ήμουν σχετικά κοντά το πήγα στο g-phone.gr . Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε αλλάξει με κακής ποιότητας ανταλλακτικό μου είπαν. Μου έδωσαν 6μήνες εγγύηση και το είχα σε πλήρη λειτουργία μέσα σε 30 λεπτά. Σίθγουρα πιο ακριβά απο ebay αλλά δεν είχα την πολυτέλεια να περιμένω 15 μέρες από ebay. και πάλι ευχαριστώ για την βοήθειά σας! ωραίος ! τελος καλό λοιπόν... πόσα σου ζητησαν για την αλλαγη-ανταλλακτικο αν επιτρέπεται ?
diofter Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 44+ΦΠΑ κόστισε. Δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου ή του ψαξίματος. Υπάρχουν φτηνότεροι αλλά και ακριβότεροι. Λένε ότι βάζουν ΟΕΜ ανταλλακτικά.... ο χρόνος θα δείξει. Μέχρι τώρα ευχαριστημένος είμαι!
DjVassel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 44+ΦΠΑ κόστισε. Δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου ή του ψαξίματος. Υπάρχουν φτηνότεροι αλλά και ακριβότεροι. Λένε ότι βάζουν ΟΕΜ ανταλλακτικά.... ο χρόνος θα δείξει. Μέχρι τώρα ευχαριστημένος είμαι! Πω... Για digitizer για 3Gs εδωσες 55€... Παιζει να ειναι και το πιο ακριβο που εχω ακουσει!
diofter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Παντού στο νετ είδα τιμές από 30-50 συν ΦΠΑ. Βιαζόμουν και δεν είχα περιθωριο να τρέχω την μισή Αθήνα για να γλυτώσω 10ευρώ συν ΄ότι δεν είχα το χρόνο για το τρέξιμο. Σίγουρα υπα΄ρχουν φθηνότεροι αλλά και ακριβότεροι.......
ramarg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Παντού στο νετ είδα τιμές από 30-50 συν ΦΠΑ. Βιαζόμουν και δεν είχα περιθωριο να τρέχω την μισή Αθήνα για να γλυτώσω 10ευρώ συν ΄ότι δεν είχα το χρόνο για το τρέξιμο. Σίγουρα υπα΄ρχουν φθηνότεροι αλλά και ακριβότεροι....... οντως πολυ ακριβο..το 3gs ειναι παλιο μοντελο και τα ανταλλακτικα του ειναι παρα πολυ φθηνα..δεν μιλαω για ebay..ομως καταλαβαινω οτι δεν ηθελες τρεχαματα και ψαξιματα.. ! γενικά ομως μη κανεις βιαστικες κινησεις...οτι χρειαστεις και ρωτησεις εδω υπαρχουν 500 να απαντησουν !
diofter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 οντως πολυ ακριβο..το 3gs ειναι παλιο μοντελο και τα ανταλλακτικα του ειναι παρα πολυ φθηνα..δεν μιλαω για ebay..ομως καταλαβαινω οτι δεν ηθελες τρεχαματα και ψαξιματα.. ! γενικά ομως μη κανεις βιαστικες κινησεις...οτι χρειαστεις και ρωτησεις εδω υπαρχουν 500 να απαντησουν ! Αν δεν βιαζόμουν θα είχα παραγγείλει απο ebay και θα περίμενα ή θα ψαχνόμουν περισσότερο. 1
ramarg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν βιαζόμουν θα είχα παραγγείλει απο ebay και θα περίμενα ή θα ψαχνόμουν περισσότερο. Παντα ειμουν της αποψης να ανοιγε καμια αποθηκη ebay,amazon ελλάδα,να έχουμε αυτά που παραγγέλνουμε σε 2 μέρες ! Σιγά μην επέτρεπαν να συμβεί αυτό στην ελλάδα βέβαια...θα ειχαν καταρευσει οι πωλησεις τετοιων ειδών απο μαγαζια που τα υπερκοστολογούν ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα