Προς το περιεχόμενο

Jailbreak iPhone 4S iOS 7.0.4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,όπως έχω ξαναπεί τώρα έχω αρχίσει και <<ψαχνομαι>>στον τομέα του iOS και γενικότερα των iPhones,οπότε και σας ζαλίζω με κάποιες ερωτήσεις που ίσως βρίσκεται αφελής,λοιπόν βρήκα έναν οδηγό για jailbreak του 4s σε iOS 7.0.4 ο οποίος όμως μου φαίνεται υπερβολικά απλός και για αυτό ζητάω την γνώμη σας αν όντως ειναι όπως περιγράφεται στο συγκεκριμένο topic η πρέπει να κάνω κι αλλα πράγματα...το topic ειναι αυτο...

http://www.redmondpie.com/download-evasi0n-ios-7-7.0.4-jailbreak-for-iphone-5s-5c-5-ipad-ipod-touch-windows-mac/

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Παντα τα εργαλεια γι αυτη την διαδικασια τα καναν οσο πιο απλα και γρηγορα μπορουσαν...

Νομιζω ειναι ευκολο και το site πολυ αξιοπιστο...

Καταρχήν ευχαριστώ πολυ για την απάντηση,οπότε και σύμφωνα και με το βιντεακι κατεβάζω το evasion συνδέω το iphone με το PC και τρέχω το προγραμμα κι αυτό ήταν;!Δεν χρειάζεται καμία άλλη ρύθμιση;Και κατι τελευταίο που δεν βλέπω να διευκρινίζεται το iTunes το οποίο ενεργοποιηται με την σύνδεση iphone-PC το κλείνω πριν την όλη διαδικασία;

Σορρυ αν σε ζάλισα...

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ πολυ για την απάντηση,οπότε και σύμφωνα και με το βιντεακι κατεβάζω το evasion συνδέω το iphone με το PC και τρέχω το προγραμμα κι αυτό ήταν;!Δεν χρειάζεται καμία άλλη ρύθμιση;Και κατι τελευταίο που δεν βλέπω να διευκρινίζεται το iTunes το οποίο ενεργοποιηται με την σύνδεση iphone-PC το κλείνω πριν την όλη διαδικασία;

Σορρυ αν σε ζάλισα...

δεν έχει πολλά να κάνεις, απλά το συνδέεις και κάνεις το τζειλμπρέικ. Το iTunes κλείστο. Απλά πρόσεχε τί θα βάλεις μέσα από σύντια γιατί δεν είναι όλα συμβατά με ios 7 ακόμη και μπορεί να βγάλουν προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχει πολλά να κάνεις, απλά το συνδέεις και κάνεις το τζειλμπρέικ. Το iTunes κλείστο. Απλά πρόσεχε τί θα βάλεις μέσα από σύντια γιατί δεν είναι όλα συμβατά με ios 7 ακόμη και μπορεί να βγάλουν προβλημα.

Ευχαριστώ!!!Και κατι τελευταίο (σορρυ τα θυμάμαι ένα ενα... :P )επειδή το κινητό το πήρα second hand ήδη στην 7.0.4,υπάρχει τρόπος να ελέγχω αν το upgrade του έγινε on the air η μέσω υπολογιστή;

Υ.Γ.Λειτουργει με rsim...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλα το αναφέρω...

Δημοσ.

Ευχαριστώ!!!Και κατι τελευταίο (σορρυ τα θυμάμαι ένα ενα... :P )επειδή το κινητό το πήρα second hand ήδη στην 7.0.4,υπάρχει τρόπος να ελέγχω αν το upgrade του έγινε on the air η μέσω υπολογιστή;

Υ.Γ.Λειτουργει με rsim...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλα το αναφέρω...

ωχ. δυστυχώς όχι δεν υπάρχει τρόπος να το δεις αυτό. Κανονικά θα πρέπει να κάνεις restore για να σαι σίγουρος.αλλα είναι μπελάς. 

Εννοώ μπελάς με την rsim κλπ 

• Like 1
Δημοσ.

ωχ. δυστυχώς όχι δεν υπάρχει τρόπος να το δεις αυτό. Κανονικά θα πρέπει να κάνεις restore για να σαι σίγουρος.αλλα είναι μπελάς.

Εννοώ μπελάς με την rsim κλπ

Ωχ κατάλαβα,πρέπει να ξανακάνω καμία εγκατάσταση πάλι την rsim κλπ;

Φτου...!!!Και είπα...too good to be true...!!!

Θα ρίξω καμία έρευνα στο ιντερνετ μπας και δω πως γίνεται στην περίπτωση μου(να μην σας ζαλίζω κι εσάς...)κι αν βρω τίποτα και απλα κολησω,σας ξανά ενοχλώ...Ευχαριστω πολυ για την βοήθεια!!!

Δημοσ.

Ωχ κατάλαβα,πρέπει να ξανακάνω καμία εγκατάσταση πάλι την rsim κλπ;

Φτου...!!!Και είπα...too good to be true...!!!

Θα ρίξω καμία έρευνα στο ιντερνετ μπας και δω πως γίνεται στην περίπτωση μου(να μην σας ζαλίζω κι εσάς...)κι αν βρω τίποτα και απλα κολησω,σας ξανά ενοχλώ...Ευχαριστω πολυ για την βοήθεια!!!

ναι εγκατάσταση την rsim πάλι εννοείται. Αν δεν είναι πολύ δύσκολη διαδικασία κάντο. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι εγκατάσταση την rsim πάλι εννοείται. Αν δεν είναι πολύ δύσκολη διαδικασία κάντο.

Όλα κομπλέ!!!Τα έκανα όλα με την σειρά...και πλέον jailbreaked!!!Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια!!!Να σαι καλα!!!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...