programmer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά αν αλλάξω μητρική λάπτοπ από intel που έχω και βάλω amd για να βάλω amd επεξεργαστή γίνεται?
disqualified Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 άλλο desktop άλλο laptop. Στο desktop μπορεις να κάνεις ό,τι θες ειδικά όταν πρόκειται για ενα custom made υπολογιστή. Κάθε laptop είναι φτιαγμένο για μια συγκεκριμένη μητρική. Θεωρητικά θα μπορουσες αν ενας κατασκευαστης εβγαζε το ιδιο σασι και για intel και για amd Μητρικές το οποιο θα διατηρουνταν και στα πιο εξελιγμενα συστηματα ωστε να μπορουσες να κανεις αναβαθμιση. Σε καθε περιπτωση δε θα συνεφερε και το κοστος
paylidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 συνηθως το αναποδο ζητανε ολοι (amd --> intel), αλλα οχι κατα 99,9% δε γινεται...
programmer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 μου εχουν πει το εξης οτι η amd ειναι καλυτερη απο την intel σε πολλα πραγματα... 1
iliasmach Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 <p>μου εχουν πει το εξης οτι η amd ειναι καλυτερη απο την intel σε πολλα πραγματα...</p> Αυτό δεν ισχύει...
thelos257 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 μου εχουν πει το εξης οτι η amd ειναι καλυτερη απο την intel σε πολλα πραγματα... Για μενα φιλε μου ισχυ προτιμω τους AMD παρα τους Intel αλλα και οι δυο καλοι ειναι δεν εχω παραπονο. εχω δυο λαπτοπ με AMD επεξεραστη ενα λαπτοπ με intel και δυο επιτραπεζιους με Intel μια χαρα.
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 μου εχουν πει το εξης οτι η amd ειναι καλυτερη απο την intel σε πολλα πραγματα... κοψε τις χαζες κακες παρέες...
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 μου εχουν πει το εξης οτι η amd ειναι καλυτερη απο την intel σε πολλα πραγματα... χαχα καλο ανεκδοτο! μην τους ακους..επηρεαζεσαι αδικα..ακους η amd καλυτερη !! κοψε τις χαζες κακες παρέες... σωστός !! Για μενα φιλε μου ισχυ προτιμω τους AMD παρα τους Intel αλλα και οι δυο καλοι ειναι δεν εχω παραπονο. εχω δυο λαπτοπ με AMD επεξεραστη ενα λαπτοπ με intel και δυο επιτραπεζιους με Intel μια χαρα. δες λαπτοπ με amd και πες μου θερμοκρασίες αεροθερμα...μακρια απο amd σε λαπτοπ...και να εχουν επιδοσεις,ειναι τοσο δυσκολο να ψυχθουν απο το μικρο χαλκοσωληνα-ψυκτρα,τοσο που ανεβαζουν θερμοκρασιες επικυνδινες,και μονο λογω θερμοκρασιας χανουν επιδοσεις,η χρηση του υπολογιστη γινεται δυσκολη,αβολη,χωρια οι τσιριδες απο τα ανεμηστηρακια που τρεχουν και δεν φτανουν στις φουλ στροφές......εδω στους σταθερους βαζουμε amd και πιανουν ταβανι οι θερμοκρασιες ενω εχουν το δικο τους συστημα ψυξης.....στο λαπτοπ τι να προτοψυξει μια ψυκτρα που την μοιραζεται cpu+gpu + ενα ανεμηστηρακι που πρεπει να τα κανει αυτά + να μειωνει γενικα τη θεροκρασια στο λαπτοπ ? αν δειτε τα συστηματα ψυξης που βαζουν οι περισσοτεροι κατασκευαστες θα καταλαβετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα