Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι και γω κάτοχος του HTC 8S χάρη στην προσφορά της Βόνταφον.

Η αλλαγή από Android σε WP έχει μερικά προβληματάκια...

Ένα από αυτά θέλω να μοιραστώ μαζί σας και να με βοηθήσετε αν κάποιοι από εσάς το έχετε αντιμετωπίσει ή γνωρίζετε πως επιλύεται...

Προσπαθώ να συνδέσω το gmail στο τηλέφωνο και δεν μου βγάζει το περιεχόμενο του λογαριασμού μου στο gmail. Ενώ φαίνεται ότι είμαι στα εισερχόμενα, η σελίδα είναι λευκή λέγοντας πως δεν υπάρχουν μηνύματα, αν και δεν ισχύει...γιατί το μέιλ έχει εισερχόμενα μηνύματα.

Το ίδιο ισχύει και όταν στέλνω ένα μήνυμα.

Στις ρυθμίσεις, εκεί που γράφει για την προσθήκη email της google μου γράφει "απαιτείται προσοχή" και πατώντας πάνω μου γράφει στην αρχή "ενημερώστε τα στοιχεία σας για το λογαριασμό m.google.com". Εκεί εκτός από το password, μου βγάζει  μια ένδειξη "Τομέας". Τι πρέπει να συμπληρώσω εκεί;

Παιδιά βοηθήστε γιατί όλες τις επαφές τις έχω στο gmail (ως χρήστης android μέχρι σήμερα) και έχω κολλήσει πως να εναρμονιστώ με τα windows phone...

ΥΓ Εννοείται πως έχω επιχειρήσει να βρω βοήθεια μέσω του center των WP και έχω συμπληρώσει ό,τι μου γράφει...αλλά έχω κολλήσει με τον Τομέα... Μάλλον αυτό φταίει που δεν συνδέομαι. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...