Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να ρωτησω το εξης,εχω ενα ασυρματο ρουτερ conex matr-x απο το οποιο πιανω στο ισογειο και στο δωματιο που ειναι ακριβως απο πανω(το σπιτι ειναι διοροφο) ,στο διπλανο δωματιο ομως δεν πιανω ιντερνετ,τι μπορω να κανω ωστε να πιανω και εκει?να βαλω στον επανω οροφο καποια κεραια? ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις repeater.πιανει ασυρματα το ιντερνετ και στο αναμεταδιδει.η αλλη λυση ειναι Powerline που παιζει απο το δικτυο του ρευματος αρκει να ειναι ο ιδιος πινακας.η σκετο Powerline και δινεις με καλωδιο η Powerline που να δινει και ασυρματα ή Powerline και μετα access point αν θες να δινεις και ασυρματα.

η αλλιως τραβας καλωδιο απο τον ρουτερ μεχρι εκει που θες και ειτε δινεις με καλωδιο ειτε βαζεις ενα access point.

στην θεση του access point(οχι του repeater)μπορεις να βαλεις και ενα παλιο adsl router αν σου περισσευει που με μια δυο αλλαγες μπορεις να το κανεις να παιξει σαν access point.

Δημοσ.

yes.αν δεν περναει καλωδιο τοτε πας σε repeater.σε φτηνα πχ tp link 701nd,801nd,901nd.μετα παμε και σε πιο πανω τιμες.αν παρεις 701nd η το 801Nd τοτε παρε το v2 οχι το v1.αν το Googlareis θα δεις την διαφορα.το v1 ειναι ενα ορθογωνιο πραγμα Old design το v2 ειναι πιο φουτουριστικο και οχι ορθογωνιο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χαχαχα,ακου τι εγινε πουλινε.πηγα να πληρωσω τον λογαριασμο στον οτε και τους ειπα για το ματριξ,καλα μου λενε απο ποτε τοχης?δουλευη ακομα? τους λεω τοχω 6~7 χρονια.παθανε πλακα και μου λενε θα σου δωσουμε νεο και μουδωσαν το ζτε 108νς ,αυτο μου ελυσε το προβλημα.τυχερος ε?

Δημοσ.

χαχαχα,ακου τι εγινε πουλινε.πηγα να πληρωσω τον λογαριασμο στον οτε και τους ειπα για το ματριξ,καλα μου λενε απο ποτε τοχης?δουλευη ακομα? τους λεω τοχω 6~7 χρονια.παθανε πλακα και μου λενε θα σου δωσουμε νεο και μουδωσαν το ζτε 108νς ,αυτο μου ελυσε το προβλημα.τυχερος ε?

απλα μην περιμενεις οτι το zte εινα τιποτα καλο.απο τοτε που οι παροχοι δινουν το zte εχουν ανοιξει 100 θεματα στο Insomnia για αυτο το ρουτερ και για παραπονα μe wifi και διαφορα τετοια.τωρα αν ειναι καλυτερο η χειροτερο απο το Mtrx δεν ξερω.καλα ναι τετοια ρουτερ δεν αντεχουν για πολυ καιρο.

Δημοσ.

απλα στο λεω οτι αμα δεις τιποτα κουφα απο το ρουτερ δεν ειναι τιποτα.μονο στην πρωτη σελιδα του ινσομνια θα βλεπεις τα μισα θεματα να ξεκινανε με zte

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...