Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εδώ και μερικές μέρες παιδεύομαι με το :Link.png Site: Ενισχυτής GSM 900MHz - RF 900 - μέχρι 150 - 200 τμ., 17C13P1(17C13+17D03+17D05) Ενισχυτής Σήματος Κινητής Τηλεφωνίας για Vodafone, Wind , και συγκεκριμένα αντιμετωπίζω το εξής θέμα :

Εγκατέστησα το repeater στο εσωτερικό του γραφείου μου στο ισόγειο και έβαλα την κεραία 3 ορόφους ψηλότερα όπου το σήμα της WIND ήταν 3-4 γραμμές σταθερά. Στο Ισόγειο το σήμα είναι πλέον 4 γραμμές ( από τίποτα) αλλά μόνο (κοντά 3-4m) στην κεραία του repeater. Μετά τα 6-7m πέφτει στην μία γραμμή και χάνεται. Νομίζω ότι θα έπρεπε να ήταν σταθερά 4 γραμμές σε όλη την έκταση του χώρου 45τμ περίπου. Σημειώνω ότι δεν υπάρχουν εσωτερικά εμπόδια ή τοίχοι και το repeater με την κεραία έχει τοποθετηθεί στο ταβάνι και είναι ορατή από όλα τα σημεία του χώρου.

Έχω και ένα Cosmote τέλειο σήμα στο χώρο (ναι έχει και η Cosmote πρόβλημα 0 γραμμές), και πιάνει σταθερά 4 γραμμές παντού. ακόμα και έξω από το γραφείο , στο κλιμακοστάσιο, ακόμα και προς το υπόγειο της πολυκατοικίας.  Δυστυχώς η WIND δεν έχει τέτοια λύση και μου είπαν ότι μόνο με repeater θα κάνω δουλειά για αυτό και το πήρα. Δεν ξέρω αν έκανα λάθος τη μάρκα ή ετυχα σε ελλατωματικό, ή αν η κεραία που δίνουν με το Repeater είναι αδύναμη (ή ελατωματική).

Παρακαλώ τα φώτα σας. 

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εδώ και μερικές μέρες παιδεύομαι με το :Link.png Site: http://ebw.gr/l/12375">Ενισχυτής GSM 900MHz - RF 900 - μέχρι 150 - 200 τμ., 17C13P1(17C13+17D03+17D05) Ενισχυτής Σήματος Κινητής Τηλεφωνίας για Vodafone, Wind , και συγκεκριμένα αντιμετωπίζω το εξής θέμα :

Εγκατέστησα το repeater στο εσωτερικό του γραφείου μου στο ισόγειο και έβαλα την κεραία 3 ορόφους ψηλότερα όπου το σήμα της WIND ήταν 3-4 γραμμές σταθερά. Στο Ισόγειο το σήμα είναι πλέον 4 γραμμές ( από τίποτα) αλλά μόνο (κοντά 3-4m) στην κεραία του repeater. Μετά τα 6-7m πέφτει στην μία γραμμή και χάνεται. Νομίζω ότι θα έπρεπε να ήταν σταθερά 4 γραμμές σε όλη την έκταση του χώρου 45τμ περίπου. Σημειώνω ότι δεν υπάρχουν εσωτερικά εμπόδια ή τοίχοι και το repeater με την κεραία έχει τοποθετηθεί στο ταβάνι και είναι ορατή από όλα τα σημεία του χώρου.

Έχω και ένα Cosmote τέλειο σήμα στο χώρο (ναι έχει και η Cosmote πρόβλημα 0 γραμμές), και πιάνει σταθερά 4 γραμμές παντού. ακόμα και έξω από το γραφείο , στο κλιμακοστάσιο, ακόμα και προς το υπόγειο της πολυκατοικίας. Δυστυχώς η WIND δεν έχει τέτοια λύση και μου είπαν ότι μόνο με repeater θα κάνω δουλειά για αυτό και το πήρα. Δεν ξέρω αν έκανα λάθος τη μάρκα ή ετυχα σε ελλατωματικό, ή αν η κεραία που δίνουν με το Repeater είναι αδύναμη (ή ελατωματική).

Παρακαλώ τα φώτα σας.

Καποιος που να ξερει?

Μηπως ειμαι σε λαθος κατηγορια?

Καλημέρα,

Εδώ και μερικές μέρες παιδεύομαι με το :Link.png Site: http://ebw.gr/l/12375">Ενισχυτής GSM 900MHz - RF 900 - μέχρι 150 - 200 τμ., 17C13P1(17C13+17D03+17D05) Ενισχυτής Σήματος Κινητής Τηλεφωνίας για Vodafone, Wind , και συγκεκριμένα αντιμετωπίζω το εξής θέμα :

Έχω και ένα Cosmote τέλειο σήμα στο χώρο (ναι έχει και η Cosmote πρόβλημα 0 γραμμές), και πιάνει σταθερά 4 γραμμές παντού. ακόμα και έξω από το γραφείο , στο κλιμακοστάσιο, ακόμα και προς το υπόγειο της πολυκατοικίας. Δυστυχώς η WIND δεν έχει τέτοια λύση και μου είπαν ότι μόνο με repeater θα κάνω δουλειά για αυτό και το πήρα. Δεν ξέρω αν έκανα λάθος τη μάρκα ή ετυχα σε ελλατωματικό, ή αν η κεραία που δίνουν με το Repeater είναι αδύναμη (ή ελατωματική).

Παρακαλώ τα φώτα σας.

Καποιος που να ξερει?

Μηπως ειμαι σε λαθος κατηγορια?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις έβαλα κ εγώ μας είπαν οι τεχνικοί πως έχει σημασια πως το τοποθετείς πρεπει να ακουμπαει κάτω κ το πανω μερος να μην ακουμπαει καπου για να εχει σημα κ δεν πρεπει να το βαζεις στο ταβανι σε ένα μεσο ύψος πρεπει.... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...