Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, κατ¨αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας και τις συμβουλές σας.

Ακολουθώ λοιπόν τη συμβουλή του φίλου igoods, και θα το βγάλω μάλλον σήμερα κι όλας στο car.

Επειδή είμαι ασχετίλα με αυτά τα πράγματα, αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται ένας αγοραστής, πως θα γίνει η μεταβίβαση? Εννοώ τα διαδικαστικά, όπως επίσης και τα φορολογικά.

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας.

Δημοσ.

Η μεταβίβαση γίνεται στο μηχανολογικό, εδώ το τι χρειάζεται:

http://www.kteohellas.gr/category/135/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1.html

Όσο για τα φορολογικά, μόλις γίνει η μεταβίβαση πωλητής και αγοραστής ανταλλάσσουν υπεύθυνες δηλώσεις οι οποίες γράφουν "πούλησα στον τάδε το τάδε αυτοκίνητο αντί του τάδε ποσού" και "αγόρασα από..." τις οποίες θα τις συμπεριλάβετε στις δηλώσεις σας.

Δημοσ.

Κανει και το κτεο μεταβιβασεις?Εγω ηξερα οτι απο το 2013 ολες οι μεταβιβασεις ιγνονται στο υπουργειο

Είπε κανείς το αντίθετο?

Δημοσ.

Α δεν ξέρω... Δεν ήξερα καν ότι σταμάτησαν.

Πριν 1 χρονο ακριβως ειχα κάνει μεταβιβαση στα ΚΕΠ και λιγους μηνες μετα εμαθα απο εδω μεσα (απο κάποιο παιδι μάλιστα που δουλευε σε ΚΕΠ) οτι σταματησαν...

Σα διαδικασία πάντως, όπου και αν πας ειναι η ίδια και ιδιαίτερα απλή...

Λεπτό σημείο για εμένα ειναι οτι παίρνεις τα χρήματα ΠΡΙΝ τη μεταβίβαση (κατα προτίμηση σε λογαριασμό τραπέζης παρουσία σου)

Δημοσ.

Το καλυτερο ειναι τα χρηματα ο αγοραστης να τα εχει σε επιταγη τραπεζης.ΑΛΛΑ...Το καλυτερο πατε μαζι στην τραπεζα,κανει το ποσο που θελει απο τον λογαριασμο του επιταγη και πατε για μεταβιβαση και στην δινει επιτοπου.Εκτος και αν το ποσο ειναι αρκετα μικρο για να το εχεις πανω σου σε ρευστο

Sent from my iPhone using Insomnia

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν θέλω να το κουράσω μάγκες.

Ψάχνω να αγοράσω ενα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου Audi A4, και ταυτόχρονα να ανταλλάξω το δικό μου και να πληρώσω τη διαφορά.

Λοιπόν, πράγματι έχουν πέσει οι τιμές των μεταχειρισμένων που πουλάνε οι μαντράδες, αλλά ταυτόχρονα οι τύποι θέλουν να αγοράσουν τζάμπα τα αυτοκίνητα που τους πας.

Αν για παράδειγμα το Car Και το autotriti έχουν τιμή για το δικό μου αμάξι 5-6 χιλιάρικα, αυτοί θέλουν να το αγοράσουν με 3.

Εντάξει ρε φίλε, να βγάλεις κέρδος, αλλά όχι και να μου πιεις το αίμα.

Αυτές είναι νοοτροπίες της Ελλάδας πριν το 2010 οι οποίες δυστυχώς δεν έχουν πεθάνει. Λυπάμαι που το λέω, αλλά θα λουκετάρουν και άλλες μάντρες.

δοκιμασε να παρεις ενα τηλεφωνο την automarin η' στο stock-center απ'οτι εχω διαβασει και ακουσει ειναι απο τις λιγες εταιρειες που αγοραζουν το εκαστωτε αμαξι στην πραγαματικη τωρινη τους αξια . χωρις βεβαια να στο λεω με πασα βεβαιοτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...