Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σρ ολους. Εχω το S3(I9305) και μου εβγαλε οταν το συνδεσα με τον υπολογιστη οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση. Η συσκευη μαλλον εχει γερμανικο firmware. Αν ξεκινησω τη διαδικασια θα μου περασει τη νεα εκδοση σαν εργοστασιακο η με αρχεια και εφαρμογες μου; Αργοτερα θα εχω δυνατοτητα να κανω επαναφορα αν κατι παει στραβα στην εκδοση που εχω τωρα;

Δημοσ.

Τα αρχεία μένουν εώς έχουν...να παει κατι στραβά δε νομίζω,τώρα και 1 στο εκατομμύριο να παει κατι στραβά απλα κανε ενα back up και είσαι καλυμμένος...

Δημοσ.

¨Εγινε τελικά το Update σε 4.3 και φαίνονται όλα καλά προς το παρόν. Ευχαριστώ όλους. Τώρα αν μπορώ ή όχι να περάσω πάλι την παλιά έκδοση μάλλον δεν θα το μάθω ποτέ!

Δημοσ.

Η απόδοση είναι αισθητά χαμηλή, μου έχει κολλήσει 2 φορές συνεχόμενα το ξυπνητήρι, η απόκριση στο ξεκλείδωμα μου φαίνεται κάπως αργή. ΘΑ δοκιμάσω επαναφορά ρυθμίσεων και θα δω τι θα γίνει.. (Αν μετά την επαναφορά κάνω restore backup από το KIES θα είναι άσκοπη η επαναφορά ή θα τα περάσει από πάνω;)

Δημοσ.

Αν πήρες backup με το kies τώρα θέλει το kies3 οπότε δεν θα μπορέσεις να περάσεις μέσα τίποτα.

Πάρε ένα νέο μπακαπ με το κιες3 και κάνε factory reset για να καθησει σωστά η 4.3

Είναι μια διαδικασία που την θέλει το κινητό και μετά ξαναπέρασε με το μπακαπ όλες τις εφαρμογές από την αρχή.

Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα με το κινητό αυτό.

Τα ίδια έκανα και εγώ και έστρωσε και είναι αψωγο

Επίσης ξέχασα να πω πως επίσημο κατέβασμα στην προηγούμενη έκδοση δεν παίζει.μονο αν το κάνεις εσύ χειροκίνητα που είναι πολύ εύκολο.

Δημοσ.

Με KIES 3 το έκανα το backup απλά το θέμα μου είναι αφού έκανα restore με KIES (μου έβγαλε να μου κάνει κάτι και με το Samsung cloud αλλά δεν το έκανα) και είτε το ΚΙΕS είτε το play store μου ξαναπέρασε τις εφαρμογές μου, εν τέλει τώρα έχω κάνει επαναφορά μόνο των των ρυθμίσεων (πιθανότατα και των προσωρινών αρχείων που έχουν οι εφαρμογές..) ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...