skroutz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ Η/Υ. Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.
DimitrisKTM Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Στον Παπασωτηριου εχει 3 ραφια βιβλια για Δικτυα. Ριξε μια ματια και διαλεξε. Αν σε ενδιαφερει συνδεση 2 pc's μονο, κανε ενα search εδω, το εχουμε συζητησει.
kernel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 An 8eleis apla pragmata tote to mono pou xreiazesai einai apla na diavaseis thn help ton ekastote windows.
skroutz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Παιδιά σας ευχαριστώ αλλά θέλω να γίνετε πιο σαφής. Πήγα στον Παπασωτηρίου αλλά δεν έβγαλα άκρη. Κάποιο βιβλίο που έχετε χρησιμοποιήσει και ήταν κατανοητό σε σας θέλω. Ώστε από κάπου να αρχίσω να ψάχνω.
DimitrisKTM Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Καποιο βιβλιο που ειναι κατανοητο για μενα, μπορει να μην ειναι για σενα! 3 ατομα μπορει να εχουν 3 διαφορετικα βιβλια για το ιδιο θεμα και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι! Σε τελευταια αναλυση αν δυσκολευεσαι τοσο πολυ να επιλεξεις καποιο, ρωτα το μαγαζι, ποιο βιβλιο απο αυτα εχει πουληθει περισσοτερο!
lanista Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν ξέρω από βιβλία σχετικά με το θέμα αλλά ίσως σου φανεί χρήσιμο το παρακάτω link : >http://www.homenethelp.com/home-network.asp καλύπτει πάρα πολλά σχετικά με το θέμα ...
^ACID_BURN^ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δίκτυα Υπολογιστών - Andrew S. Tanenbaum τρίτη έκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.