coniste Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ναι βιδωμενη στο κουτι η μητρικη και εβαλα την 212,ποιες βιδες εννοεις αυτες που βιδωνουν απο την μερια της ψυκτρας ή τις αλλες απο πισω? και παλι ομως εινακ λογος αυτος να μην αναβει καν το pc? να δοκιμασω πρωτα να χαλαρωσω τις βιδες και αν δεν δουλευει να βαλω την stock παλι?
booZe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης, μήπως έχει "ξεχειλίσει" η Arctic Silver γύρω από τον επεξεργαστή; Αν και πολύ αποτελεσματική ως θερμοαγώγιμη πάστα, μπορεί να δημιουργήσει βραχυκύκλωμα η συγκεκριμένη αν το παρακάνεις με την ποσότητα και πέσει πάνω στη μητρική/ποδαράκια του επεξεργαστή.
coniste Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 δεν νομιζω προσεξα αρκετα την ποσοτητα και το πως την απλωσα
coniste Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια εβγαλα την 212,εβαλα την stock ξανα εβαλα την 212 και με τις 2 το ιδιο συνεχεια!δεν αναβει τιποτα μονο το λαμπακι της μητρικης,αυτο απο που περνει ρευμα?αμα περνει απο το τροφοδοτικο λογικα δεν εχει καει σωστα?επισης στις 2 απο τις 3 φορες που θα πατησω το on/off του τροφοδοτικου πεφτει ο γενικος... δεν ξερω τι αλλο να κανω τα δοκιμασα ολα
Tenshi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εγγύηση σε μητρική/τροφοδοτικό παίζει;Αν ναί,μήν το σκέφτεσαι και ξεκίνα διαδικασία RMA.
Thanos1972 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ωραια αφου εβαλες την στοκ πισω,ξανακουμπωσε μια τα καλωδια ολα στην μητρικη καλα.καπου κανει βραχυκυκλωμα.
tioklou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δοκιμασε να βγαλεις τον επεξεργαστη και να δεις αν ο υπολογιστης αναβει και παραμενει αναμμενος χωρις αυτον! στη συνεχεια ξανατοποθετησε τον προσεκτικα...(μηπως κουνηθηκε κατι με την τοποθετηση της ψυκτρας! επισης ελεγξε και το 4πινο βισμα αν ειναι τοποθετημενο!
coniste Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 τα εκανα ολα που μου ειπατε αλλα τιποτα!χθες ολη μερα εβγαζα και εβαζα καλωδια και ψυκτρες δεν αντεχω αλλο θα δοκιμασω το τροφοδοτικο ενος φιλου αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο,μαλλον για μητρικη μου φαινεται παλι καλα που ειναι στην εγγυηση
johnnyf95 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μα Κάλα μια τέτοια ζημία απο μια αλλαγή ψυχτρας;παραγγειλα και εγώ την ίδια ψυχτρα και μπαίνω σε σκέψεις για το αν θα την βάλω μονός μου
tioklou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη και μενα μου κανει φοβερη εντυπωση και συμπτωση να εγινε κατι τοσο σοβαρο με μια αλλαγη ψυκτρας,δοκιμασε και το τροφοδοτικο και πες μας! δηλαδη ουτε χωρις επεξεργαστη επανω ενεργοποιειται? ουτε χωρις το 4πινο? με τελειως αδεια μητρικη οθτε μνημες οθτε καρτες γραφικων παιρνει μπρος?
Chief90 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 μπας και στράβωσες κανένα ποδαράκι του cpu?
coniste Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 μολις δοκιμασα το αλλο τροφοδοτικο παλι δεν αναβε,αμα ειχε προβλημα ο cpu δεν θα μου εκανε beep?
coniste Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το απογευμα θα παω στο μαγαζι που αγορασα το pc να ζητησω αντικατασταση της μητρικης,αυτο που φοβαμαι ειναι αν παω να βαλω την 212 στην καινουργια μητρικη και μου ξανα κανει το ιδιο,παιζει να εχει καποιο θεμα η ψυκτρα λετε?
tioklou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν θα εκανε μπιπ! αν αναψει χωρις το cpu τοποθετημενο τοτε πιθανον δεν παταει καλα! αν ο επεξεργαστης ειναι τοποθετημενος σωστα και αναβει ο υπολογιστης μονο αν αφαιρεσεις το 4πινο τοτε εχει η μητρικη βραχυκυκλωμα στα μοσφετ του επεξεργαστη! δεν νομιζω οτι με μια αλλαγη ψυκτρας μπορει να συμβει αυτο εκτος και αν η αλλαγη της ψυκτρας εγινε με ρευμα στη μητρικη ή καρφωθηκε κανενα κατσαβιδι στη μητρικη πανω στην προσπαθεια αλλαγης της ψυκτρας! εγω θα ελεγα να το δεις λιγο ακομα να εξαντλησεις τις πιθανοτητες!
coniste Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 μεχρι και τωρα προσπαθω εχω βγαλει την μητρικη απο το κουτι τα εχω βγαλει ολα απο πανω και προσπαθω,τι αλλο μπορω να κανω?πως θα γινει να δω αν χαλασε ο cpu ? ή δεν μπορω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα