Προς το περιεχόμενο

thermalright true spirit 120 ή coolermaster hyper 212 evo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι βιδωμενη στο κουτι η μητρικη και εβαλα την 212,ποιες βιδες εννοεις αυτες που βιδωνουν απο την μερια της ψυκτρας ή τις αλλες απο πισω? και παλι ομως εινακ λογος αυτος να μην αναβει καν το pc? να δοκιμασω πρωτα να χαλαρωσω τις βιδες και αν δεν δουλευει να βαλω την stock παλι?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης, μήπως έχει "ξεχειλίσει" η Arctic Silver γύρω από τον επεξεργαστή; Αν και πολύ αποτελεσματική ως θερμοαγώγιμη πάστα, μπορεί να δημιουργήσει βραχυκύκλωμα η συγκεκριμένη αν το παρακάνεις με την ποσότητα και πέσει πάνω στη μητρική/ποδαράκια του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Παιδια εβγαλα την 212,εβαλα την stock ξανα εβαλα την 212 και με τις 2 το ιδιο συνεχεια!δεν αναβει τιποτα μονο το λαμπακι της μητρικης,αυτο απο που περνει ρευμα?αμα περνει απο το τροφοδοτικο λογικα δεν εχει καει σωστα?επισης στις 2 απο τις 3 φορες που θα πατησω το on/off του τροφοδοτικου πεφτει ο γενικος... δεν ξερω τι αλλο να κανω τα δοκιμασα ολα

Δημοσ.

Δοκιμασε να βγαλεις τον επεξεργαστη και να δεις αν ο υπολογιστης αναβει και παραμενει αναμμενος χωρις αυτον! στη συνεχεια ξανατοποθετησε τον προσεκτικα...(μηπως κουνηθηκε κατι με την τοποθετηση της ψυκτρας! επισης ελεγξε και το 4πινο βισμα αν ειναι τοποθετημενο!

Δημοσ.

τα εκανα ολα που μου ειπατε αλλα τιποτα!χθες ολη μερα εβγαζα και εβαζα καλωδια και ψυκτρες δεν αντεχω αλλο :P θα δοκιμασω το τροφοδοτικο ενος φιλου αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο,μαλλον για μητρικη μου φαινεται παλι καλα που ειναι στην εγγυηση

Δημοσ.

Μα Κάλα μια τέτοια ζημία απο μια αλλαγή ψυχτρας;παραγγειλα και εγώ την ίδια ψυχτρα και μπαίνω σε σκέψεις για το αν θα την βάλω μονός μου

Δημοσ.

Επειδη και μενα μου κανει φοβερη εντυπωση και συμπτωση να εγινε κατι τοσο σοβαρο με μια αλλαγη ψυκτρας,δοκιμασε και το τροφοδοτικο και πες μας! δηλαδη ουτε χωρις επεξεργαστη επανω ενεργοποιειται? ουτε χωρις το 4πινο? με τελειως αδεια μητρικη οθτε μνημες οθτε καρτες γραφικων παιρνει μπρος?

Δημοσ.

Το απογευμα θα παω στο μαγαζι που αγορασα το pc να ζητησω αντικατασταση της μητρικης,αυτο που φοβαμαι ειναι αν παω να βαλω την 212 στην καινουργια μητρικη και μου ξανα κανει το ιδιο,παιζει να εχει καποιο θεμα η ψυκτρα λετε?

Δημοσ.

οχι δεν θα εκανε μπιπ! αν αναψει χωρις το cpu τοποθετημενο τοτε πιθανον δεν παταει καλα! αν ο επεξεργαστης ειναι τοποθετημενος σωστα και αναβει ο υπολογιστης μονο αν αφαιρεσεις το 4πινο τοτε εχει η μητρικη βραχυκυκλωμα στα μοσφετ του επεξεργαστη! δεν νομιζω οτι με μια αλλαγη ψυκτρας μπορει να συμβει αυτο εκτος και αν η αλλαγη της ψυκτρας εγινε με ρευμα στη μητρικη ή καρφωθηκε κανενα κατσαβιδι στη μητρικη πανω στην προσπαθεια αλλαγης της ψυκτρας! εγω θα ελεγα να το δεις λιγο ακομα να εξαντλησεις τις πιθανοτητες!

Δημοσ.

μεχρι και τωρα προσπαθω εχω βγαλει την μητρικη απο το κουτι τα εχω βγαλει ολα απο πανω και προσπαθω,τι αλλο μπορω να κανω?πως θα γινει να δω αν χαλασε ο cpu ? ή δεν μπορω ? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...