Προς το περιεχόμενο

thermalright true spirit 120 ή coolermaster hyper 212 evo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω τον fx6300 και case thermaltake commander ms-i,  θελω να βαλω ψυκτρα μιας και εχω την stock ακομα...σοβαρο προβλημα για υψηλες θερμοκρασιες δεν ειδα ακομα, με το prime95 ανοιχτο το hwmonitor εδειξε 60 βαθμους, anyway θα ηθελα να εχω το κεφαλι μου ησυχο οποτε αν μπορειτε να με βοηθησετε αναμεσα στις 2 ψυκτρες που αναφερω στο τιτλο εκτος και αν υπαρχει κατι καλυτερο στις ιδιες τιμες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα ελεγα αυτο το κατι παραπανω που λεμε.. ποια θα μου το εκανε για αυτο ρωταω. Μια υδροψυξη οπως η h60 θα μου εβγαζε καλυτερα αποτελεσματα απο τις 2 αεροψυκτες που ανεφερα? οχι πως εχω σκεφτει να βαλω απλα το εχω σαν ερωτημα

Δημοσ.

Ωραια λοιπον μαλλον θα παω στην 212 ειναι και πιο ευκαιρη απο e-shop, και τελευταιο καποιος να μου προτεινε ενα fan για μπροστα ? πισω εχω το stock , δεν θελω κατι ακριβο αλλα ουτε και ψευτικο, μεσαιας καταταξης και αν ειναι και μπλε led ακομα καλυτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομαι αυτη εδω για τα λεφτα της μου φαινεται πιο "αληθινη" απο τις αλλες, τι λετε? 

Link.png Site: BITFENIX SPECTRE 120MM FAN BLUEE LED - BLACK

ή εδω ? 

Link.png Site: BE QUIET! Pure Wings 2 System Fan 140mm

Ο τελευταιος ειναι 140mm, το κουτι σου παιρνει 140mm ανεμιστηρα μπροστα ?

Επεξ/σία από silverado
Δημοσ.

Ναι το προσεξα οτι ειναι 140mm, εκανα ηδη την παραγγελια μου - thermalpaste arctic silver, 212 evo και bitfenix spectre 120mm , ελπιζω να μην βρω καποια δυσκολια στην εγκατασταση της ψυκτρας

Δημοσ.

λοιπον,εβαλα σημερα την 212 ολα καλα και ωραια,εβαλα και το fan, παταω το on αναβει το pc αλλα η οθονη τιποτα, επισης το mouse και το keyboard δεν επερναν καν ρευμα ενω μεσα στο κουτι δουλευε και η ψυκτρα και τα 2 fans το αφησα 5 λεπτα μπας και νοιωσει αλλα τιποτα,το εκλεισα αναγκαστικα απο το κουμπι on/off πηγα να το ξανα ανοιξω και δεν επερνε ρευμα τιποτα το μονο αναμενο λαμπακι ηταν της μητρικης,λογικα καηκε το τροφοδοτικο ή οχι; Αν ειχε καει το λαμπακι της μητρικης θα ηταν αναμενο;

Δημοσ.

Μπορεί να είναι οτιδήποτε,απο μουλαρωμένο bios μέχρι βραχυκύκλωμα (πέρα απο psu/mobo failure).

Ξεκινώντας απο τα εύκολα,δοκίμασε να κάνεις reset το Bios βγάζοντας την μπαταρία (το πιο εύκολο) και αν δέν νιώσει,εγκατέστησε πάλι την ψύκτρα που είχες πρίν.Στην συνέχεια βλέπουμε...

Δημοσ.

Δέν ξέρω ποια μητρική έχεις,σε γενικές γραμμές ψάχνεις κάτι τέτοιο

Με ένα μικρό flat κατσαβιδάκι βγαίνει πανεύκολα,ίσως και με το νύχι σου αν έχει αρκετό χώρο...

Δημοσ.

την βρηκα την εβγαλα την εβαλα αλλα τιποτα παλι τα ιδια,μονο το λαμπακι της μητρικης αναβει οτανb παταω το on/off του τροφοδοτικου, η μητρικη μου ειναι η asus m5a97 le r2.0

εβαλα το παλιο καμμενο τροφοδοτικο που ειχα για να δω αν θα αναψει το λαμπακι απο την μητρικη και τελικα δεν αναψε,ενω με το κανονικο του αναβει αλλα δεν δινει ρευμα πουθενα αλλου,τι αλλο μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Τώρα κοιτάς το τελευταίο πράγμα που άλλαξες,δηλαδή την ψύκτρα.Μπορεί να έσφιξες υπερβολικά τις βίδες στο backplate και να έχει γίνει κάποιο βραχυκύκλωμα,οπότε δοκίμασε να βάλεις εκ νέου την ψύκτρα που είχες πρίν.

Την 212 evo την εγκατέστησες με την μητρική βιδωμένη στο κουτί;Ακόμα και υπερβολικά σφιγμένη βίδα μητρικής μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...