Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Αγόρασε ο αδερφός μου την Παρασκευή το xperia sp και παρατήρησα πως το κινητό έχει προβληματικά ή και καμμένα πίξελς! Τα 2 φαίνονται όταν το φόντο είναι μαύρο (είναι κάπως πράσινα) και τα άλλα 2 μοιάζουν σαν σκουπιδάκι μέσα στην οθόνη (πίσω από το πάνελ για να καταλάβετε) και είναι ορατά σε φωτεινά χρώματα (άσπρο, κίτρινο κτλ-το ένα απο αυτά θέλει καλό ματι να το δεις)! Τι κάνουμε παιδιά; Το πάμε στον ΟΤΕ (απο κει αγοραστηκε) για να το στείλουν για έλεγχο ή το στέλνουμε κατευθεία Αρβάτο; Κινητο μιας ημέρας και είναι κρίμα να μην μας δώσουν άλλο! Α, στο βιβλιο σημαντικών πληροφοριών που υπάρχει στη συσκευασία λέει ότι 2 προβληματικά πίξελς θεωρούνται αποδεκτά, άρα είναι υποχρεωμένοι μετά τον έλεγχο να μας δώσουν άλλο κινητό, σωστα;

Δημοσ.

το πας στον οτε και παιρνεις αλλο.

Ο ΟΤΕ δεν δίνει άλλο (που κανονικά θα'πρεπε), το στέλνει αντιπροσωπία και αν πουν αυτοί το ΟΚ τότε δίνει (εμπειρία από το δικό μου sp )!
Δημοσ.

Επικαλεσου DOA δεν γινεται να μην δωσουν αλλο, θελουν κλωτσιες αν το στειλουν Arvato γιατι θα σου πει 100% μαλακια

Θα τους το πω για άμεση αντικατάσταση (που ειλικρινά δεν το πιστεύω)! Δεν υπάρχει πρόβλημα που η εγγύηση δεν αναγράφει το δικό μου όνομα ετσι;
Δημοσ.

Θα τους το πω για άμεση αντικατάσταση (που ειλικρινά δεν το πιστεύω)! Δεν υπάρχει πρόβλημα που η εγγύηση δεν αναγράφει το δικό μου όνομα ετσι;

Δεν νομιζω αλλα κρατα μικρο καλαθι

Δημοσ.

Grey warden και τι να κάνω αν δεν δώσουν άλλο με την δικαιολογία 'δεν εχουμε άλλο κομμάτι'; Το κινητό εναι κανονισμένο με δόσεις στον τηλεφωνικό λογαριασμό.

Δεν νομιζω αλλα κρατα μικρο καλαθι

Για πιο λόγο δηλαδή να 'κρατήσω μικρό καλάθι';
Δημοσ.

DOA και να επιμεινεις . . .Εκεινη την ωρα . . . ( και οπως ειπε ο φιλος παραπανω οχι στην ARVATO)

Αν ειναι κατω των 7 ημερων απλα ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν αλλο απλα....DOA

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν ειναι DOA ?

Kαι μη μου πεις Dead On Arrival...

Eπισης επειδη το εχω ψαξει παλιοτερα το θεμα και εχω κρατησει και τα αναλογα αρχεια Words στο pc , ριξε μια ματια...

Αρθρο 559 / Αστικου Κωδικα :

- Aν δεν εφαρμοσει το καταστημα DOA / για λογους οτι δε εχουν κινητο εκεινη τι στιγμη κτλπ , η συμβαση ειναι ακυρη διοτι δεν εφαρμοζεται το DOA.

- Oφειλει το καταστημα να μας προμηθευσει νεο κινητο αμεσα . Σε καινουργιο κουτι κλειστο με ζελατινες και οχι ανακατασκευασμενα .

- Αυτος ειναι και ο ορος DOA . Aμεση αντικατασταση του κινητου μεσα στο διαστημα 7 ημερων.

Δημοσ.

καλημέρα !!! φίλε μου δυστυχώς έμπλεξες !!! θα σου πω από τώρα την απάντηση της αντιπροσωπειας ....έχει πάρει υγρασία η πλακέτα και είναι εκτός εγγυήσεις !!!! 180 ευρώ για αλλαγή οθόνης !!! δεν υπάρχει περίπτωση κινητό σονυ να έχει πρόβλημα και να στο αντικαταστησουν η να στο επισκευάσουν τσάμπα ας είναι και 1 ημέρας !!! είναι πάγια τακτική αυτό , και σε όλα τα σέρβις της σονυ σε όλη την Ελλάδα !! μιλάω από προσωπική εμπειρια από 3 τηλέφωνα και από μερικούς φίλους ...για αυτό και λέω μακριά από σονυ

Δημοσ.

καλημέρα !!! φίλε μου δυστυχώς έμπλεξες !!! θα σου πω από τώρα την απάντηση της αντιπροσωπειας ....έχει πάρει υγρασία η πλακέτα και είναι εκτός εγγυήσεις !!!! 180 ευρώ για αλλαγή οθόνης !!! δεν υπάρχει περίπτωση κινητό σονυ να έχει πρόβλημα και να στο αντικαταστησουν η να στο επισκευάσουν τσάμπα ας είναι και 1 ημέρας !!! είναι πάγια τακτική αυτό , και σε όλα τα σέρβις της σονυ σε όλη την Ελλάδα !! μιλάω από προσωπική εμπειρια από 3 τηλέφωνα και από μερικούς φίλους ...για αυτό και λέω μακριά από σονυ

εχει παρει υγρασια η πλακετα!!! με τρελαινει οταν λενε αυτη την δικαιολογια οι εταιριες!!! ειναι τραγικο!!! το ειπαν και σε ενα φιλο μου σε 2 μηνων τηλ τελικα το ανοιξα εγω και ηθελε μπαταρια!!!  

φιλε μου απαιτησε το πολλες lcd τυχαινει να εχουν dead pixels απο το κουτι εγω θα εκανα φασαρια στον οτε για αρχη!!!!!

Δημοσ.

Δηλαδή καινούριο τηλέφωνο, θα το ανοίξουν για να το "ψυρίσουν" και μετά θα βγάλουν πόρισμα αν θα δώσουν άλλο ή όχι; Είναι δυνατόν; Ας βάλουν μια άσπρη και μια μαύρη εικόνα στο τηλέφωνο να την δουν. Έλεος δηλαδή, υγρασία 2 ημερών κινητό; Πως γίνεται αυτό; Εγώ όταν άκουσα "έλεγχο" σκέφτηκα ότι θα κοιτάξουν στην οθόνη να εντοπίσουν τα χαλασμένα πίξελς και τέλος. Πιστεύω να καταφέρω να πάρω DOA αλλιώς τι πιθανότητες έχω να πάρω καινούρια συσκευή (αντικατάσταση) από την Αρβάτο;

Στον ΟΤΕ θα μου πουν τα ίδια. Πως δεν έχει τεχνικό το κατάστημα και πρέπει να το δει τεχνικός, άρα θα πάει αντιπρωσοπεία και μετά τον έλεγχο θα αποφασίσει αυτή για το αν θα πάρω νέο κινητό ή όχι. Την προηγούμενη φορά πήγα να τσακωθώ και όταν τους είπα: "Δηλαδή θα μείνω χωρίς κινητό τώρα;" μου απάντησαν "τι να σου κάνω εγώ". Το πήρα και έφυγα. Ήμαρτον.

Δημοσ.

Δηλαδή καινούριο τηλέφωνο, θα το ανοίξουν για να το "ψυρίσουν" και μετά θα βγάλουν πόρισμα αν θα δώσουν άλλο ή όχι; Είναι δυνατόν; Ας βάλουν μια άσπρη και μια μαύρη εικόνα στο τηλέφωνο να την δουν. Έλεος δηλαδή, υγρασία 2 ημερών κινητό; Πως γίνεται αυτό; Εγώ όταν άκουσα "έλεγχο" σκέφτηκα ότι θα κοιτάξουν στην οθόνη να εντοπίσουν τα χαλασμένα πίξελς και τέλος. Πιστεύω να καταφέρω να πάρω DOA αλλιώς τι πιθανότητες έχω να πάρω καινούρια συσκευή (αντικατάσταση) από την Αρβάτο;

Στον ΟΤΕ θα μου πουν τα ίδια. Πως δεν έχει τεχνικό το κατάστημα και πρέπει να το δει τεχνικός, άρα θα πάει αντιπρωσοπεία και μετά τον έλεγχο θα αποφασίσει αυτή για το αν θα πάρω νέο κινητό ή όχι. Την προηγούμενη φορά πήγα να τσακωθώ και όταν τους είπα: "Δηλαδή θα μείνω χωρίς κινητό τώρα;" μου απάντησαν "τι να σου κάνω εγώ". Το πήρα και έφυγα. Ήμαρτον.

Nα απαιτησεις εκεινη την ωρα αντικατασταση DOA , φιλε μου , μη λεμε τα ιδια . 

Και για κανενα λογο να μην αποδεχτεις να το στειλουν στην ARVATO . Θα στο καταστρεψουν και στο τελος θα πληρωσεις κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...