Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια.

περσι αγορασα 2 αδειες windows 8 pro ,τοτε με την προσφορα των 15ευρω.κ θυμαμαι οτι ηταν οχι για clean install αλλα για upgrade απο ηδη εγκατεστημενα 7αρια πχ.

θελω λοιπον να βαλω τα 8αρια στο λαπτοπ.εντωμεταξυ βγηκαν και τα 8.1.

το serial που μου εστειλαν ειναι μονο για τα 8αρια,σωστα?

οποτε θα πρεπει να βαλω πρωτα τα 8(πανω στα υπαρχοντα 7αρια) κ αφου τελειωσω με drivers(για το λαπτοπ-Lenovo L520 ειναι),updates για τα 8αρια κλπ , μετα να εγκαταστησω τα 8.1?αυτο το τελευταιο ειναι δωρεαν?θα μπουν τα αντιστοιχα 8.1 pro?υπαρχει καποιο θεμα που 'αργησα' καπως να αξιοποιησω την αγορασμενη αδεια?

Δημοσ.

Αφου δεν εχει χρησιμοποιηθεί το κλειδί φυσιολογικά οχι δεν θα εχεις πρόβλημα , οσο για τα 8.1 ειναι δωρεάν και μπαίνουν με update απο το store μετα την εγκατάσταση των 8

Δημοσ.

Υπάρχει και αρκετά καλή πιθανότητα του αν κάνεις δισκάκι/usb με τα 8.1 και κάνεις καθαρή εγκατάσταση κατευθείαν αυτά ότι θα δουλέψει το κλειδί και θα γλιτώσεις της υπόλοιπες εγκαταστάσεις.

Δημοσ.

παιδια,ολα οκ.

εβαλα πρωτα τα 8,με product key κλπ. κ μετα απ το windows store εκανα το 8.1 upgrade.ειναι κ αυτα κανονικα activated.

απλα,ολα μου φαινονται λιγο δυστροπα τωρα στην αρχη.για σιγουρια εχω κ τα 7αρια σε δευτερο δισκο στο λαπτοπ..

@Elf , κοιταξα κι αυτο που ειπες,αλλα για να μαι σιγουρος με το κλειδι εκανα ολα τα install.

ευχαριστω για τη βοηθεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...