takjar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εμένα μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω Άκυρο ήταν ένα coolerάκι που είχα ξεχάσει ότι είχα παραγγείλει Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2014 από takjar 3
GT-MAN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εγω εχω παραγγειλει απο την δευτερα και δεν με εχουν παρει ουτε ενα τηλ. λετε να γινει καμια στραβη? ή ετσι εγινε και σε αλλους?επισης κατι θελω να ρωτησω τωρα αν μπειτε στο e-shop λεει οτι ο σκληρος αυτος κανει 170 ευρω...παιζει να μου πουνε τιποτα οτι κανει 170 ευρω τωρα και τετοια?? ευχαριστω προκαταβολικα!!!
takjar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εν τω μεταξύ μάλλον απλώς συνειδητοποίησαν ότι το παράκαναν με την έκπτωση, διότι δεν είναι ότι δεν μπορεί να κάνει κάποιος ακόμα παραγγελία. Απλώς ανέβασαν την τιμή και βάλανε τον άλλο SSD στο Crazy Sunday http://www.e-shop.gr/product?id=PER.305140
Chrisl7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει ακόμα ο 180αρης με 99€ Sent from my iPhone using Insomnia
GT-MAN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δηλαδη παιζει να μας κανανε καμια μπινια τωρα? ή οσοι εχουμε κανει παραγγελια οταν ισχυε η προσφορα θα μας ερθει και θα ισχυει η προσφορα??
takjar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δηλαδη παιζει να μας κανανε καμια μπινια τωρα? ή οσοι εχουμε κανει παραγγελια οταν ισχυε η προσφορα θα μας ερθει και θα ισχυει η προσφορα?? Είτε μας δοθούν οι δίσκοι στην τιμή αυτή ή όχι, μπινιά έχει γίνει γιατί δεν τιμάει τους κανόνες που έχει βάλει στην πολιτική προσφορών "Crazy Sunday" Από την στιγμή που δεν λέει εξαντλήθηκε έπρεπε να έχει την τιμή του Crazy Sunday
GT-MAN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Είτε μας δοθούν οι δίσκοι στην τιμή αυτή ή όχι, μπινιά έχει γίνει γιατί δεν τιμάει τους κανόνες που έχει βάλει στην πολιτική προσφορών "Crazy Sunday" Από την στιγμή που δεν λέει εξαντλήθηκε έπρεπε να έχει την τιμή του Crazy Sunday δεν εχουμε δικαιωμα ομως αν δεν ερθουν στην τιμη της προσφορας να μην τους δεχτουμε? εγω εκανα την παραγγελια για 128.50 ευρω...οχι παραπανω θα τους παρω τηλ αυριο να δω τι παιζει.... παρεπιπτωντος τωρα λεει εξαντλημενο....τι να πω....
SV1EOD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχουμε δικαιωμα ομως αν δεν ερθουν στην τιμη της προσφορας να μην τους δεχτουμε? εγω εκανα την παραγγελια για 128.50 ευρω...οχι παραπανω θα τους παρω τηλ αυριο να δω τι παιζει.... παρεπιπτωντος τωρα λεει εξαντλημενο....τι να πω.... Ειναι εντελως απιθανο να σου ζητησουν αλλα χρηματικο ποσο απο την τιμη που τον παρηγγειλες. Και να συμβει που δεν θα συμβει μπορεις να μην παραλαβεις η να απαιτησεις την τιμη στην οποια εκανες την παραγγελια. Τζαμπα το συζηταμε παντως, δεν εχεις λογο να ανυσηχεις.
takjar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι εντελως απιθανο να σου ζητησουν αλλα χρηματικο ποσο απο την τιμη που τον παρηγγειλες. Και να συμβει που δεν θα συμβει μπορεις να μην παραλαβεις η να απαιτησεις την τιμη στην οποια εκανες την παραγγελια. Τζαμπα το συζηταμε παντως, δεν εχεις λογο να ανυσηχεις. Αρχικά μάλλον θα παραλάβουμε, αλλά όχι στις 4ις Φεβρουαρίου που έλεγε βέβαια, διότι μάλλον μαζεύτηκαν πάρα πολλές παραγγελίες, αλλά εν καιρό. Να μαζέψουν τις παραγγελίες να βρούνε την καλύτερη προσφορά εισαγωγής, να κάνουν την παραγγελία και εάν δούνε ότι τελικά έχουν ζημιά ανά SSD που πουλάνε θα ακολουθήσουν διάφορες τακτικές για να μειώσουν τις παραγγελίες. Θα προτείνουν κάποιο άλλο SSD Θα μειώσουν τις παραγγελίες με πολλά τεμάχια σε 1 τεμάχιο Η' θα υποστηρίξουν ότι έχει εξαντληθεί το προϊόν και ότι δεν παράγει πια η Intel μιας και έχει βγει ο 530
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Υποτίθεται οτι θα παραλάβω αύριο... Ειδωμεν
Chrisl7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 E-SHOP.GR - KATAΣTHMA AΘHNA - ΠEPIΣTEPI. H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ EINAI ETOIMH. MΠOPEITE NA ΠEPAΣETE NA THN ΠAPAΛABETE Sent from my iPhone using Insomnia
takjar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Και μένα μου ήρθε μήνυμα. Interesting EDIT: Παρέλαβα. Φωτογραφίες στο spoiler Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2014 από takjar 3
Chrisl7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλοριζηκος! Περιμένουμε εντυπώσεις!!! Sent from my iPhone using Insomnia
SwAToNeR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Speed demon? Είναι το αυτοκόλλητο που δίνει η Intel κ καλά με τον ssd. Κάτι παρόμοιο έδινε και η ocz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα