mastermind88 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Το επαν και το έκαναν! ΟΤΕ my wifi! Νομίζω οτι αλλάζει πολυ το παιχνίδι με τις άλλες εταιρίες. Και υπαρχει και συνεργασία με fon!!!! Απλα πολυ καλη κίνηση https://www.ote.gr/web/guest/consumer/products-services/ote-my-wifi
Redshift Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 πολυ καλη ιδεα στην πραξη δουλευει ομως? θελω να πω υπαρχει αρκετος κοσμος που να μοιραζει την συνδεση του κ να συμμετεχει?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πιστεύω οτι πρεπει να συμμετέχουν περισσότερο οσοι ειναι σε κεντρικα σημεία.
arc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σαν ιδέα ειναι πολύ καλή. Την εχω δοκιμάσει παλιότερα με british telecoms και ήταν πολύ βολική υπηρεσία. Δεν είναι για βαριά donwload/upload αλλά για να δει κάποιος το email του ειναι υπεραρκετό.
orck Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Εχω ακομη την κεραια και το wifi ρουτερ που εδινε η fon, πριν πολλλααα χρονια. Ποτε δεν τα λειτουργησα.Πολυ καλη κινηση του ΟΤΕ.
sphinxgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Απλό και ανέξοδο χωρίς να χάνει τίποτα ο χρήστης! Εγώ ούτως η άλλως το είχα ανοιχτό όλα τα χρόνια να μπαίνει όποιος θέλει μιας και αρκετός κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει για το λίγο που το χρησιμοποιει: Ο κάτοχος της σύνδεσης δεν «χάνει» για πάντα το κομμάτι που διαμοιράζει. Η μόνη περίπτωση κατά την οποία έχει «μειωμένη» εμπειρία Internet (μειωμένο downlink) είναι όταν 1 ή 2 επισκέπτες είναι συνδεδεμένοι στο FonSpot του και κάνουν ιδιαίτερα απαιτητική χρήση (π.χ. file downloading, video streaming). Η μέγιστη δυνατή ταχύτητα downlink που μπορεί ανά στιγμές να «χάνει» ο κάτοχος της σύνδεσης είναι 1Mbps downlink, ενώ ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονα συνδεδεμένων επισκεπτών/χρηστών σε ένα FonSpot είναι 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα