Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ καλη ιδεα

στην πραξη δουλευει ομως? θελω να πω υπαρχει αρκετος κοσμος που να μοιραζει την συνδεση του κ να συμμετεχει?

Δημοσ.

Σαν ιδέα ειναι πολύ καλή. Την εχω δοκιμάσει παλιότερα με british telecoms και ήταν πολύ βολική υπηρεσία. 

Δεν είναι για βαριά donwload/upload αλλά για να δει κάποιος το email του ειναι υπεραρκετό.

Δημοσ.

Εχω ακομη την κεραια και το wifi ρουτερ που εδινε η fon, πριν πολλλααα χρονια. Ποτε δεν τα λειτουργησα.
Πολυ καλη κινηση του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Απλό και ανέξοδο χωρίς να χάνει τίποτα ο χρήστης! Εγώ ούτως η άλλως το είχα ανοιχτό όλα τα χρόνια να μπαίνει όποιος θέλει μιας και αρκετός κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει για το λίγο που το χρησιμοποιει:

Ο κάτοχος της σύνδεσης δεν «χάνει» για πάντα το κομμάτι που διαμοιράζει. Η μόνη περίπτωση κατά την οποία έχει «μειωμένη» εμπειρία Internet (μειωμένο downlink) είναι όταν 1 ή 2 επισκέπτες είναι συνδεδεμένοι στο FonSpot του και κάνουν ιδιαίτερα απαιτητική χρήση (π.χ. file downloading, video streaming). Η μέγιστη δυνατή ταχύτητα downlink που μπορεί ανά στιγμές να «χάνει» ο κάτοχος της σύνδεσης είναι 1Mbps downlink, ενώ ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονα συνδεδεμένων επισκεπτών/χρηστών σε ένα FonSpot είναι 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...