Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες τα φωτα σας δεν ξερω αν βρισκομαι στο σωστο θεμα αν εχω προβλημα hardware η software...παμε στο ψητο.....λοιπον οταν εχω το pc ανοιχτο μετα απο καμια ωρα χρησης οταν παω να μπω μεσα στον υπολογιστη μου τρωει κολλημα και δεν ανοιγει καθολου φορτωνει πανω η μπαρα του υπολογιστη μου και δεν ανοιγει καθολου να μπω μεσα στους σκληρους και εκτος αυτου οταν ειμε στην επιφανεια εργασιας και κανω δεξι κλικ δεν μου εμφανιζει τιποτα ..κανω ρεσετ στρωνει και μετα παλι τα ιδια μετα απο ωρα χρησης οταν μπαινω στον υπολογιστη (για να ανοιξω τους σκληρους) τρωει κολλημα ...επισυναπτω και φοτο.....

λοπον τη εχω κανει 1)εκανα ενα malwawes για καθαρισμα ιων.2) memtest..3)ελεγξα δισκους με hard disk sentintel ολους 100% υγεια με τους βγαζει 4) απο θερμοκρασιες καλα τα παω cpu δισκων και καρτα γραφικων.. λετε να θελω φορματ???? εχω να κανω φορματ 1,5 χρονο περιπου τα φωτα σας παρακαλω

ευχαριστω εκ των προτερων

και η φοτο

post-238316-0-13091100-1391283134_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τσέκαρε ποιες εφαρμογές τρέχουν οταν φορτώνουν τα windows ..

Εναρξη - στην αναζήτηση γράψε msconfig --> Εκκίνηση στοιχείων

Επίσης δοκίμασε να κάνεις και ένα καθαρισμό με το advance system care

Και στην συνέχεια μπορείς να καταλήξεις όπως λέει ο φίλος παραπανω με windows repair

Επεξ/σία από Paulostge
Δημοσ.

καλησπερα σας τελικα επειδη δεν μπορεσα να βρω το cd τον windows 7 για να κανω repair εκανα αυτο που ειπε ο paulostge απενεργοποιησα περιτα στοιχεια στην εκκινηση του υπολογιστη και σαν να διορθωθηκε το προβλημμα... αν ξαναδιμηουργηθει θα ψαξω το cd αναγκαστηκα για repair....

σας ευχαριστω!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...