iMarilina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπρες σε όλους. Παρατηρησα προχτες κάτω απο το εικονιδιο του launchpad μια γραμμουλα οπως οταν κατεβαινει μια εφαρμογη (ενώ δεν είχα κάτι να κατεβαίνει). Πήγα μές λοιπόν και κοίταξα, και βρήκα μια εφαρμογή το εικονίδι της οποίας δε φαίνεται, και η οποία απο κάτω γραφει paused. Πάτησα πάνω, τίποτα. Πώς θα γίνει να δω ποια ειναι και να την φτιάξω? μάλλον πρέπει να σκάλωσε κατά κάποια αναβάθμιση και έμεινε έτσι. Ευχαριστώ. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Στο Terminal, copy/paste την εντολή και Enter ώστε να γίνει rebuild της Launchpad database : rm ~/Library/Application\ Support/Dock/*.db; killall Dock 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ή App Store > Purchases... ή με κρατημένο το αριστερό κλικ επάνω της και X. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Θενξ παιδιά, θα το δοκιμάσω. Σήμερα παρατήρησα ότι αποφάσισε να εμφανιστεί, δεν ήταν πλέον paused, γράφει iMovie, αλλά το εικονίδιο είναι εξαφανισμένο, παρ'όλα αυτά αν το πατήσω ανοίγει κανονικά η εφαρμογή. Άλλο κουλό κι αυτό. πάω να κάνω terminal και επανέρχομαι. Update: Το έκανα αυτό με το τέρμιναλ, επανηλθε το εικονίδιο. Άλλη ερώτηση: γιατί με το που ξαναφόρτωσε και όλα καλά, χάθηκε η ταπετσαρία μου και επανήλθε η μαμά μάβερικς ταπετσαρία??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Update: Το έκανα αυτό με το τέρμιναλ, επανηλθε το εικονίδιο. Άλλη ερώτηση: γιατί με το που ξαναφόρτωσε και όλα καλά, χάθηκε η ταπετσαρία μου και επανήλθε η μαμά μάβερικς ταπετσαρία??? Sorry παρέλειψα να το αναφέρω, επανέρχεται στην μαμά ταπετσαρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Sorry παρέλειψα να το αναφέρω, επανέρχεται στην μαμά ταπετσαρία. καλα μικρό το κακό χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δικίμασε να κάνεις ένα repair τα disk permissions Applications>Utilities>Disk Utility και επιλέγεις το partition του δίσκου με το λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δικίμασε να κάνεις ένα repair τα disk permissions Applications>Utilities>Disk Utility και επιλέγεις το partition του δίσκου με το λειτουργικό. ευχαριστώ τα εχω ήδη κάνει αυτά. Μάλλον κάτι θα σκάλωσε κατά αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε το εξής: Στον Finder επιλέγεις Go > Go To Folder και εκεί γράφεις ~/Library/Preferences Διαγράφεις τα com.apple.desktop.plist και com.apple.systempreferences.plist Κάνεις Restart αλλάζεις Desktop Background. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ τα εχω ήδη κάνει αυτά. Μάλλον κάτι θα σκάλωσε κατά αναβάθμιση λογικα εκανε αναβαθμιση και εκεινη την ωρα το εκλεισες ! και εγω προχθες το αναβαθμισα και εκανε αρκετη ωρα να κατεβει,1gb και κατι...προφανως εμεινε paused η λήψη και δεν συνέχισε λόγω shutdown,το αρχειο εγκαταστασης ήταν μισό,και θα σβήστηκε λόγω auto trim..γι αυτο δεν μπορουσε να συνεχισει..υποθετω εκει σκαλωσε το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 λογικα εκανε αναβαθμιση και εκεινη την ωρα το εκλεισες ! και εγω προχθες το αναβαθμισα και εκανε αρκετη ωρα να κατεβει,1gb και κατι...προφανως εμεινε paused η λήψη και δεν συνέχισε λόγω shutdown,το αρχειο εγκαταστασης ήταν μισό,και θα σβήστηκε λόγω auto trim..γι αυτο δεν μπορουσε να συνεχισει..υποθετω εκει σκαλωσε το θεμα κάτι τέτοιο φαντάζομαι, μπορεί να το ξέχασα ότι αναβάθμιζε και να το έκλεισα. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά πάντως για την πολύτιμη βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα