makiss8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα,, μπορει καποιος να μου πει πως εκτυπωνουμε σε χαρτι α4 τα κελια οπως ακριβως φαινεται στο excel?ευχαριστω..
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι σε σενα δεν εκτυπώνονται οπως φαίνονται, ποιο ειναι το πρόβλημα?
makiss8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 οχι,, ειναι σαν να εχω γραψει στο word...
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Τι γραφεις στο excel κειμενο Ανέβασε ενα δείγμα γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες
Tony_Stark_21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 "επιλεγεις τα κελια π[ου θες, πας εκτυπωση, και στην εκτυπωση κανε κλικ στ κουμπι "επιλογη" κ μετα ΟΚ
skoulas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αν εννοεις οτι θες να εκτυπωσεις σε κουτακια θα πρεπει να βαλεις περιγραμμα... επιλεγεις τα κελια που θες και επιλεγεις ολα τα περιγραμματα... (Επειδη δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι ακριβως θες,καλο θα ηταν να κανεις ενα printscreen μηπως και βγαλουμε ακρη...)
makiss8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 σας ευχαριστω ολους.. το περιγραμμα ηταν.. εχω δεκα στοιχεια πελατων (ονομα επιθετο κτλ) και τα εκτυπωνε χωρις τα κουτακια..ενω ηθελα να φαινεται σαν πινακας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα