alani-jm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα.Θελω να μπω σε καποιες σελιδες οπως bet365.gr και μου γραφει να αναβαθμησω τον adobe flash player.Παταω αλλα τπτ δεν κατεβαινει και σε αλλες σελιδες μου γραφει οτι δεν υποστιριζεται.Τι πρεπει να κανω?Εχω το nokia Lumia 920 απο Ιtalia.Μηπως εχω κανει εγω κατι λαθος απο τις ρυθμισεις?Επιπλεον μπαινω απο internet explorer.Δεν εχω αλλο περιηγητη.Ευχαριστω.
firepc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 στο ipad εχω την εφαρμογη puffin και παιζει. δεν ξερω αν υπαρχει για nokia
iMarilina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υποστηρίζεται το flash player από το Lumia.
alani-jm Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...Μου φενεται οτι θα αλλαξω κινητο
libero1899 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Συναδελφός μου πάντως με το xperia s ολη μέρα στο bet365 την βγάζει άρα είναι μάλλον πρόβλημα της nokia
tasos1995 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δε φταίει ούτε η Nokia ούτε η Microsoft, φταίει η Adobe που δεν υποστηρίζει τα windows phone...αρά το πρόβλημα είναι της εταιρίας που κάνει το flash player.
jim_p Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη εχει και ενας φιλος μου λογαριασμο στο συγκεκριμενο site, ειμαι σιγουρος οτι εχει και mobile εκδοση χωρις flash. Μπαινει απο opera mini με ενα low end android. Ψαξτο λιγο λοιπον... ---edit Αυτο πρεπει να ειναι https://mobile.bet365.gr
Apollo77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εγω παντως εδω και πολυ καιρο παιζω κανονικα στην bet365 απο κινητα lumia..Ειχα το 800αρι και τωρα εχω το 1020.Απο τον IE του κιν. μπαινω κι εγω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα